مشاوره حقوقی رایگان با وکیل اصفهان بر پایه هوش مصنوعی ✔️
مشاوره حقوقی رایگان با وکیل : لطفا سوال خود را در قسمت نظرات آخر همین متن نوشته و در کمتر از بیست و چهار ساعت جواب خود را دریافت کنید، ضمن اینکه جواب سوالات به صورت استوری در پیج و های لایت های اینستاگرام اینجانب اشتراک گذاری می شود.
مشاوره حقوقی رایگان با بهترین وکیل یک روش است که افراد میتوانند با استفاده از آن به بهترین شکل ممکن به اطلاعات مورد نیاز در مورد مسئلهای که با آن مواجه هستند برسند و مشکل خود را به راحتی حل و فصل نمایند.
استفاده از مشاوره حقوقی محدود به زمان خاصی نیست و افراد میتوانند از ارائه مشاوره حقوقی توسط حقوقدانان مجرب استفاده کنند.
مزایای استفاده از مشاوره حقوقی عبارتند از:
امکان برخورداری از اطلاعات حقوقی با هزینههای مناسبتر
آشنایی با روشها و مراحل طی کردن مسائل حقوقی مختلف مانند ثبت شکایت در اداره کار
سرعت و آسانی در ارائه مشاوره توسط وکلا در سایتهای آنلاین
مقرون به صرفهتر بودن برای موکلین خارج از کشور
مشاوره وکیل تلفنی رایگان
- خلاصه ای از پرونده خود را آماده کنید: قبل از تماس با بهترین وکیل یا مراجعه به یک وب سایت، خلاصه ای از پرونده خود و سوالاتتان را آماده کنید. این به شما کمک می کند تا از وقت خود نهایت استفاده را ببرید و مشاوره دقیق تری دریافت کنید.
- صادق باشید: با وکیل یا مشاور حقوقی خود صادق باشید. هر چه اطلاعات بیشتری به آنها بدهید، بهتر می توانند به شما کمک کنند.
- سوال بپرسید: از پرسیدن سوال نترسید. هدف وکیل یا مشاور این است که به شما کمک کند تا پرونده خود را درک کنید و بهترین تصمیم را برای خود بگیرید.
شماره تلفن مشاوره حقوقی رایگان اصفهان
- مشاوره حقوقی رایگان معمولا فقط برای مشاوره اولیه ارائه می شود. اگر به کمک بیشتری نیاز دارید، ممکن است مجبور به پرداخت هزینه وکیل باشید.
- وکلا و مشاوران حقوقی که خدمات رایگان ارائه می دهند ممکن است به اندازه وکلای خصوصی باتجربه نباشند.
- ممکن است نتوانید وکیلی را پیدا کنید که در زمینه خاص حقوقی شما تخصص داشته باشد.
با وجود این محدودیت ها، مشاوره حقوقی رایگان می تواند راه حلی ارزشمند برای افرادی باشد که توانایی پرداخت هزینه وکیل خصوصی را ندارند. در نهایت، به یاد داشته باشید که بهترین راه برای اطمینان از دریافت مشاوره حقوقی صحیح، مشورت با یک وکیل واجد شرایط است.
مشاوره حقوقی هم دارای معایبی است که عبارتند از:
عدم کارایی برای پروندههای مختلف
نیاز به ارتباط مستقیم با مشاور حقوقی که ممکن است در برخی مواقع دسترسی به او مشکل باشد.(مشاوره حقوقی رایگان با وکیل)
وکیل آنلاین اصفهان
بهترین وکیل آنلاین یا وکیل اینترنتی یک وکیل است که خدمات حقوقی خود را از طریق اینترنت ارائه میدهد. این نوع وکیل با استفاده از ابزارهای ارتباطی آنلاین مانند چت، تماس تلفنی، ویدئو کنفرانس و ایمیل با مشتریان خود در ارتباط است. وکیل آنلاین میتواند در زمینههای مختلف حقوقی فعالیت کند، از جمله مشاوره حقوقی، تدوین قراردادها، نمایندگی در دعاوی و رسیدگی به مسائل کیفری و مدنی. مشاوره حقوقی رایگان با وکیل
به عنوان مثال، بهترین وکیل آنلاین میتواند به مشتریان خود در راستای رسیدگی به مسائل مربوط به چک و سفته کمک کند. همچنین، یکی از مزیتهای وکیل آنلاین ارائه مشاوره رایگان است که به افرادی که نمیتوانند هزینههای وکیل را پرداخت کنند یا به دنبال دسترسی فوری به مشاوره حقوقی رایگان با وکیل هستند، کمک میکند.
سوال از وکیل آنلاین رایگان : کلید حل مشکلات حقوقی شما
مشکلات حقوقی، چالشهایی همیشگی در زندگی انسانها بودهاند. اما امروزه، با ظهور "سوال از وکیل آنلاین رایگان"، دیگر نیازی به صرف هزینههای سنگین و یا تحمل دشواریهای یافتن وکیل مجرب نیست. این بستر آنلاین، به شما امکان میدهد تا به سادگی و در هر زمان و مکانی، با وکلای متخصص در زمینههای مختلف حقوقی مشورت کرده و از دانش و تجربه آنان بهرهمند شوید.
مزایای سوال از وکیل آنلاین رایگان :
دسترسی آسان : بدون نیاز به مراجعه حضوری، در هر کجا که باشید میتوانید با وکلا در ارتباط باشید.
تنوع تخصص : وکلای مجرب در حوزههای مختلف حقوقی، آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.
سرعت بالا : در کوتاهترین زمان ممکن، پاسخ سوالات حقوقی خود را دریافت کنید.
هزینه رایگان : از این خدمات بدون پرداخت هیچگونه هزینهای بهرهمند شوید.
محرمانگی : اطلاعات و مکالمات شما با وکلا محرمانه خواهد ماند.
بهترین وکیل حقوقی
وکیل حقوقی یا وکیل دادگستری، فردی است که به موجب عقد وکالت از طرف شخص دیگری (حقوقی یا حقیقی) برای انجام کاری مأمور میشود. وکیل در موضع دفاع از موکل خود در مسائل حقوقی فعالیت میکند. در دنیای کنونی با پیشرفت تکنولوژی و خدمات، مشکلات حقوقی نیز سیر صعودی داشته و روز به روز با چالشهای حقوقی جدیدی مواجه میشویم. بنابراین، مشاوره رایگان با وکیل در تمامی مسائل روزمره نیاز است که از تجربه و دانش یک مشاور حقوقی رایگان با وکیل استفاده کنیم.
بهترین وکیل کیفری مشاوره رایگان با وکیل اصفهان
وکیل کیفری وکیلی است که در زمینه دعاوی کیفری تخصص دارد و میتواند به نیابت از موکل در مراحل مختلف پرونده کیفری شرکت کند. وکیل کیفری باید دارای تجربه کافی در امور کیفری و آشنایی کامل با قوانین دعاوی کیفری مانند تغییر کاربری باشد.(مشاوره حقوقی رایگان با وکیل)
وظایف بهترین وکیل کیفری عبارتند از:
نمایندگی از موکل در دادگاههای کیفری
مشاوره حقوقی وکیل کیفری به موکل در مورد مسائل مربوط به پرونده کیفری
تدوین دفاعیه و پاسخ به ادعاهای مخالف در دادگاه
حضور در جلسات دادگاه و دفاع از موکل در مراحل مختلف پرونده.
ارائه مدارک و شواهد مورد نیاز در دادگاه
برای انتخاب بهترین مشاوره رایگان با وکیل کیفری، میتوانید به سوابق و تجربیات وکلا در زمینه دعاوی کیفری و همچنین صفات و ویژگیهای اخلاقی آنها توجه کنید. همچنین، میتوانید با مراجعه به سایتهای حقوقی وکلا را مقایسه کرده و با انتخاب بهترین وکیل کیفری، به راحتی به حل و فصل مسائل کیفری خود بپردازید.(مشاوره حقوقی رایگان با وکیل)
شماره وکیل خانواده رایگان اصفهان
بهترین کیل طلاق مشاوره حقوقی رایگان با وکیل
وکیل طلاق وکیلی است است که در زمینه دعاوی و حقوق خانواده تخصص دارد و میتواند در مراحل مختلف یک پرونده طلاق به شما کمک کند. این وکیل با آشنایی به مراحل طلاق و انواع طلاق و نیز تسلط بر مراحل دادرسی میتواند فرایند طلاق را سرعت ببخشد.
برخی از ویژگیهای یک وکیل طلاق خوب عبارتند از:
- مهم ترین ویژگی یک وکیل خوب ، امانت است.در واقع وکیل محرم اسرار موکل و امین وی است. بنابراین وکیل دادگستری این تعهد اخلاقی حرفه ای را بر عهده دارد. که از گفتن مطالب غلوآمیز و غیرممکن اجتناب نماید.(مشاوره حقوقی رایگان با وکیل)
- از آنجایی که تعهد وکیل دادگستری، تعهد به نتیجه نبوده و تعهد وی تعهد به وسیله می باشد. لازم است که وکیل همانند یک جراح مسائلی را که ممکن است. در حین دادرسی پیش آید و شانس برنده شدن موکل را به وی گوشزد نماید. و هیچگاه به موکل اعلام نکند که وی صددرصد برنده می باشد. بنابراین ویژگی بعدی یک وکیل خوب آن است که واقعیات امر و پروسه رسیدگی را به موکل اعلام نماید.
- وظیفه بعدی وکیل پایه یک دادگستری اصفهان آن است. که موکل را از انتخاب بیراهه باز دارد. نه آنکه به طمع حق الوکاله، موکل را وارد پروسه های رسیدگی غیر ضروری نماید.
- بهترین وکیل دادگستری باید تا حد تلاش از پیچیده کردن دادرسی اجتناب نماید. بنابراین حتی وکیل موظف است از فنون و مهارت هایی که آموخته است. برای راهنمایی قاضی استفاده کند و خیلی از مواقع قضات از این راهنمایی ها استفاده می کنند.
- یک وکیل خوب دادگستری باید شأن و مقام قاضی را رعایت نموده و به وی کمال احترام را بگذارد. در واقع وکیل دادگستری خوب نه تنها نباید با چاپلوسی و تملق و تحقیر نمودن خود با قاضی رفتار نماید بلکه نباید به واسطه درجه علمی و اطلاعاتی که دارد.نسبت به قاضی و مقام دادگاه تفاخر نماید؛ بلکه وکیل خوب باید با رفتار و شأن خود احترام دادگاه و جامعه را برانگیزد. بنابراین هر قدر متواضع تر و افتاده تر باشد.احترام بیشتری را جذب خواهد نمود.(مشاوره حقوقی رایگان با وکیل)
- وکیل دادگستری باید از اطلاعات و معلومات و دانش حقوقی لازم برخوردار باشد. تا بتواند بهترین راهکار را در بهترین فرصت ممکن شناخته و درانتخاب نوع دادخواست، شکوائیه و اقدامات قانونی لازم نهایت هوش و کیاست را به کار برد.
وکیل خانواده مشاوره رایگان با وکیل
وکیل خانواده یک حقوقدان است که در زمینه دعاوی خانوادگی تخصص دارد و میتواند در مراحل مختلف یک پرونده خانوادگی به شما کمک کند. وکیل خانواده میتواند در مواردی مانند طلاق، مهریه ، نفقه، حضانت فرزندان ، فرزند خواندگی و توقیف اموال به شما کمک کند. برای انتخاب بهترین وکیل خانواده، میتوانید به سوابق و تجربیات وکلا در زمینه دعاوی خانوادگی و همچنین صفات و ویژگیهای اخلاقی آنها توجه کنید. همچنین، میتوانید با مراجعه به سایتهای حقوقی وکلا را مقایسه کرده و با انتخاب بهترین وکیل خانواده ، به راحتی به حل و فصل مسائل خانوادگی خود بپردازید. مشاوره حقوقی رایگان وکیل
..
همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با وکیل یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.
- ازدواج 11
- اسناد ملکی 5
- پرسش و پاسخ حقوقی 5
- حضانت 5
- حقوق زن 7
- داستان یک پرونده 1
- دستهبندی نشده 3
- دعاوی تجاری 24
- دعاوی ثبتی 13
- دعاوی کیفری 51
- دعاوی مالی 14
- دعاوی ملکی 16
- دیوان عدالت اداری 1
- طلاق 12
- عکس نوشته 1
- قراردادها 8
- کاربران اختصاصی 0
- کلیپ صوتی 0
- مالک مستاجر 2
- مشاوره حقوقی 34
- مقالات 32
- نمونه پرونده 4
- وصول مطالبات 2
- وصول مطالبات 2
- وکیل خانواده 29
ممنون از شما وکیل دلسوز و مهربان اگر بخواهیم مشاوره حضوری داشته باشیم به چه صورت هست ؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام وقت بخیر
از طریق شماره هایی که در سایت هست وقت مشاوره حضوری بگیرید.
موفق باشید
سلام
من چند سال هست با همسرم اختلاف دارم مالی به نام ایشان نیست و میگه باید مهریه رو ببخشی تا طلاقت بدم. پدر شوهرم چند سالی هست فوت کرده و وضع مالی خوبی داشت از منزل پدر شوهرم یک دانگ دارم. اینکه اگر من تقاضای طلاق کنم چیزی به من تعلق نمی گیره درسته، دیگه خسته شدم، لطفا راهنمایی کنید.
سلام وقت بخیر
1. مهریه و طلاق هیچ ارتباطی با هم ندارند و مرد در هر حال موظف به پرداخت مهریه شما هست.
2. برای طلاق شما باید یکی از موارد دوازده گانه سند ازدواج را برای دادگاه ثابت کنید یا اینکه با توافق همسرتان از یکدیگر جدا شوید.
3. بعد از ثبت ازدواج شما مالک یک دانگ منزل پدرشوهرتان شده اید، به شرط ذکر در سند ازدواج و انتقال رسمی آن، در غیر اینصورت ابتدا باید نسبت به اثبات انتقال و الزام به انتقال علیه ورثه اقدام و دادخواست متناسب مطرح نمایید.
4. همانطور که عرض کردم مهریه ارتباطی به طلاق ندارد و دادخواست طلاق شما مانع از استحقاق شما بر مهریه نیست فقط برای اینکه امکان رجوع را از شوهرتان بگیرید می توانید قسمتی از مهریه (حتی یک سکه) را ببخشید تا طلاق بائن محسوب و امکان رجوع توسط همسرتان از وی گرفته شود.
5. شما میتوانید ضمن مطالبه مهریه سهم الارث همسرتان را از اموال پدرش توقیف نمایید.
6. قبل از هر اقدام ابتدا نسبت به صلح و سازش و اصلاح یک دیگر و انجام مشاورهای خانواده و روانشناسی اقدام و پس از آن حضوری با یک وکیل مشاوره و سپس اقدام نمایید.
موفق باشید.
سلام من میخوام از کارفرمام شکایت کنم کجا چه کار باید بکنم میشه کمکم کنید
سلام وقت بخیر
شما ابتدا باید از طریق دفاتر پیشخوان دولت نسبت به احراز هویت اقدام سپس از طریق سامانه جامع روابط کار نسبت به تکمیل و تنظیم دادخواست بدوی به اداره کار اقدام نمایید.
سامانه جامع روابط کار
سلام .ما یک فرزند اتیسم دارم که ۸ سال دارد بیشتر هزینه های درمان پسرم با من هست پدرش برای کاردرمانی و گفتار هزینه ای نمیکند، و اینکه همه این سال ها من تمام هزینه های بچه و حتی برای خرج خودم و فرزندم هزینه کردم الان اگر بخواهم جدا شوم حضانت بچه چون اتیسم هست کامل ب پدرش داده میشود؟
اگر مهریه را اجرا بگذارم ۱۲۴ سکه بوده چطور باید پرداخت کند ؟
با توجه ب شرایط فرزندم
سلام وقت بخیر
1. اگر فرزند دختر باشد تا 9 سال و اگر پسر باشد تا 15 سال حضانت آن با پدر است و بعد از آن خود فرزند میتواند تصمیم بگیرد که با پدر زندگی کند یا با مادر ولی در هر حال هزینه های زندگی (نفقه) فزند بر عهده پدر است. حضانت هم حق است و هم تکلیف طرفین و نمی توانید از آن امتناع کنید.
2. برای هزینه های خود و فرزندتان می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید البته اگر با همسرتان در یک منزل زندگی می کنید نتیجه گرفتن سخت هست و شما باید ثابت کنید هزینه های زندگی را پرداخت کرده اید.
3. بعد از جدایی مطابق یک عمل می شود و چون بالای 7 سال سن دارد حضانت قانونا با پدر است.
4. در مورد مهریه نیز همسرتان در هر حال موظف به پرداخت مهریه می شود اگر اموالی داشته باشد می توانید توقیف و نسبت به وصول مهریه اقدام نمایید در غیر این صورت نیز با توجه به میزان درآمد ایشان تا یک چهارم از حقوق ایشان بابت مهریه توقیف و رسیدگی به دادخواست اعسار (عدم توانایی پرداخت مهریه) همسرتان نیز بر همین مبنا انجام می شود، در حال حاضر محاکم سالی یک سکه بعنوان اقساط مهریه در نظر می گیرند.
5. توجه داشته باشید مهریه ارتباطی به طلاق ندارد و شما برای جدایی یا باید با همسرتان توافق کنید و بصورت توافقی جدا شوید یا اینکه بتوانید اثبات کنید همسرتان یکی از شرایط دوازده گانه سند ازدواج را دارا هست.
6. قبل از اقدامی ابتدا سعی در اصلاح زندگی و مشاوره با اهل فن و روانشناسان خبره و نهایتا با مشاوره حقوقی با وکیل اقدام قانونی کنید.
موفق باشید
سلام
ببخشید خانم ترکیه ای با آقای ایرانی ازدواج کردن و الان طلاق گرفتن و فرزند هم دارن، بعد طلاق تابعیت ایرانی خانم سلب میشه؟
سلام وقت بخیر
خیر به هیچ عنوان ازدواج و طلاق و حتی گرفتن تابعیت کشورهای دیگر باعث سلب تابعیت نمی شود.
سلام وقت بخیر بنده میخوام سرمایه آزاد در اختیار کسی بزارم ایشون صاحب یک رستوران هستن که مبلغی رو یکساله احتیاج دارن و در قبالش سود مشخص میخوان بدن شراکت نیست فقط سرمایه احتیاج دارن برای ضمانت یک چک به مبلغ کل برای پایان قرارداد میدن و سفته به دو برابر مبلغ و یک قرارداد که توش مبالغ و مقدار سود ماهیانه و ضمانتها نوشته میشه میخوام بدونم آیا میتونه بعد از یکماه یا چند ماه به قرارداد عمل نکنه و از لحاظ قانونی من میتونم روی این قرارداد اقدام کنم اگر ایشون سود ماهیانه رو ندن ممنون میشم جواب بدید.
سلام وقت بخیر
1. ظاهرا قرارداد شما در باب مضاربه تفسیر میشه و مضاربه هم قراردادی هست بین دو نفر به این صورت است که یکی از آنها با سرمایه دیگری به تجارت پرداخته و در برابر درصدی از سود را با صاحب مال شریک میشود.
2. توجه داشته باشید اگر در قرارداد سود مشخصی (مبلغ معین) درنظر گرفته شود این قرارداد ربوی (ربا) و باطل است.
3. اگر در قالب مضاربه نوشته بشه چون عقد جایزی هست هر موقع هر یک از طرفین اراده کنند می توانند قرارداد را بهم بزنند، مگر اینکه به وجه ملزمی قرارداد را لازم برای مدت معینی انتخاب کرده باشند.
4. اگر قرارداد لازم باشد و حق فسخ را از خود برای مدت معینی سلب کرده باشید امکان برهم زدن قرارداد تا زمان معین وجود ندارید.
5. بهتره هست در قرارداد شرطی برای فسخ برای خود در نظر بگیرید تا درصورت عدم اقدام و پرداخت نکردن سود ماهیانه بتوانید نسبت به فسخ قرارداد بصورت یک طرفه اقدام نمایید.
6. برای این منظور می توانید داوری را نیز بعنوان داور مرضی الطرفین تعیین تا در صورت تخلف از مفاد قرارداد اقدام صدور رای داورری و اقدام جهت مطالبه وجه پرداختی نمایید.
7. حضوری با یک وکیل مشاوره و قرارداد حتما توسط وکیل یا حقوقدان متخصص تنظیم تا در آینده با مشکلی مواجه نشوید.
موفق باشید
ملکی را به عروسم هدیه کردم جهت ادامه زندگی با پسرم و سند نیز به وی منتقل شد بعد از چند سال حالا به مشکل خورده و در شرف طلاق هستند عروس ملک را فروخته من می توانم مبلغ ملک را مطالبه کنم چون این ملک را برای ادامه زندگی به وی بخشیده بودم.
با سلام
1. این نوع انتقال اموال که معمولا در ابتدای زندگی زوجین بین خانواده ها مرسوم است تفسیر به صلح یا هبه می شود.
2. اگر مالی هبه شده باشد تا زمانی که آن مال نزد شخص هبه گیرنده (متهب) موجود باشد از طرف شخص هبه دهنده (واهب) قابل رجوع و برگشت است و در صورت انتقال مال به شخص دیگر قابل برگشت نیست در نتیجه شما نمی توانید از راه رجوع از هبه اقدام نمایید.
3. در مورد صلح که بیشترین تفسیر از انتقال مال را شامل می شود حتی با وجود مال نیز قابلیت رجوع وجود ندارد، چرا که مطابق قانون صلح عقدی است لازم و برهم نمی خورد مگر به شرطی که در عقد ذکر شده یا اینکه با طرف مقابل توافق کنید و عقد را اقاله یا به اصطلاح برهم بزنید، که این مورد نیز با توجه به انتقال مال به شخص دیگری ممکن نیست.
4. و اما دلیل شما مبنی بر جهت صلح و اینکه : (ملک را برای ادامه زندگی به وی بخشیده بودم) ادعایی است که نیاز به اثبات از جانب شما دارد و در صورت ذکر این موضوع در سند انتقال امکان گرفتن نتیجه متصور بود.
5. در پایان لازم به ذکر است مطابق عقودی که بر طبق قانون واقع شده باشد بین طرفین و قائم مقام آنها لازمالاتباع است مگر این که به رضای طرفین اقاله یا به علتقانونی فسخ شود.
موفق باشید.
سلام روزتان بخیر،
از مزایا و معایب حق طلاق، حق تحصیل و حق شغل به همسر خانم دادن برای ازدواج چیست!
آیا این حق اگر خانم درخواست کند آقا باید بدهد!
ممنون میشوم راهنمایی نمایید.
باتشکر
سلام وقت بخیر
سوال خیلی کلی نوشته شده با این حال
1. میشه گفت مهمترین حقی که مرد در زندگی مشترک داره حق طلاق هست به این معنی که پس از اجرای صیغه عقد زن به هیچ عنوان نمی تواند به اختیار خودش از مرد جدا شود مگر اینکه بتواند عسر و حرج (سختی و مشقت در زندگی مشترک با مرد) را بوسیله اثبات یکی از شرایط دوازده گانه سند ازدواج به اثبات برساند و یا اینکه در هنگام عقد این حق را از همسرش بعنوان شرط ضمن عقد ازدواج بگیرد.
2. باید توجه داشت که این حق هیچ ارتباطیبا سایر حقوق مالی یا غیر مالی مثل مهریه، نفقه، حضانت و اجرت المثل نداشته و در صورت داشتن حق طلاق یا همان وکالت در طلاق زن از مرد، می تواند هم طلاق بگیرد و هم در پرونده مجزا نسبت به مطالبه مهریه اقدام نماید.
3. راهکاری که در این خصوص ارائه میشه اینکه : زن در ازای بخشیدن بخشی از مهریه (چه یک سکه چه 99 درصد از مهریه که به توافق زوجین بستگی دارد) نسبت به گرفتن وکالت در طلاق اقدام نماید تا در صورت عدم توافق با یکدیگر با مراجعه به دادگاه ضمن بخشید آن قسمت از حق طلاق خود استفاده نماید.
4. حق تحصیل و حق اشتغال نیز بر عهده مرد است و می تواند همسر خود را از شغلی که مغایر با مصلحت خانواده است منع و یا مجبور به اقامت در محلی که مرد ساکن است ملزم نماید که در صورت داشتن این دو حق مرد نمی تواند همسرش را از شغلی محروم و یا به سکونت در محل خاصی اجبار نماید و موظف به سکونت در محلی که زن اختیار می کند می شود.
5. اجباری در گرفتن یا دادن این حقوق نیست و توافقی هست که می تواند در هر زمان بین طرفین انجام گیرد.
6. کلام اخر اینکه اساس زندگی مشترک بر پایه تفاهم و سازگاری استوار است و سعی کنید مشکلات خود را از مسیری غیر از محکمه و دادگاه حل نمایید چرا که سرایت مشکلات به دادگاه مشکلات زوجین را دو چندان می کند.
موفق باشید.
سلام و وقت به خیر
آیا زن وظیفه دارد در منزل کار کند یا نه ؟کارهای منزل همه را باید انجام دهد ؟ایا در مقابل انجام کار ها میتواند پول دریافت کند ؟ ایا تامین مخارج زندگی بر عهده زن و مرد هر دو نفر است ؟
سلام وقت بخیر
1. مطابق ماده 1104 قانون مدنی : زوجین باید در تشیید مبانی خانواده و تربیت اولاد خود به یکدیگر معاضدت نمایند. به این معنا که زن و مرد باید در پیشبرد اهداف زندگی مشترک با یکدیگر همکاری داشته باشند، در قانون مرد موظف به کار کردن است یا زن موظف به کار کردن در خانه باشد ولی برای ادامه زندگی مشترک و رشد رفاه و اقتصاد زندگی مشترک ایجاب می کند مرد کار کند و متقابلا زن نیز کارهای زندگی مشترک را انجام و محیط امن و آرامی را برای مرد فراهم نماید.
2. اینکه چه مقدار از کار های منزل باید توسط زوجین باید انجام شود بستگی به نوع کار دارد مسلما کارهای مردانه و یا تخصصی که نیاز به انجام توسط افراد با تخصص مختلف دارد بر عهده زن نیست ولی کارهایی که اصولا باید توسط خانم انجام شود مانند آشپزی خیاطی و.. را زن باید انجام دهد.
3. طبق قانون زن می تواند در مقابل کارهایی که انجام میدهد مزد دریافت کند که مطابق کارشناسی انجام شده انقدر کم است (به ازای هر سال یک تا سه میلیون) که بنظر اقدامی انجام ندهد عاقلانه تر است، لازم به ذکر است این مبلغ رمانی به زن تعلق می گیرد که مرد تقاضای طلاق همسرش را می کند.
4. اصولا پرداخت هزینه های مشترک بر عهده مرد است و زن در زندگی مشترک هیچ وظیفه اقتصادی ندارد با این حال اگر طرفین با هم کار کنند و در زندگی مشترک هزینه کنند هیچ کدام نمی تواند مدعی هزینه هایی که در طول زندگی مشترک کرده باشد.
موفق باشید
سلام وقت بخیر
من پدرم فوت کردند و دو همسر دارند آیا پدرم میتوانسته برای تعیین درصد حقوقی که به هرکدام تعلق بگیرد قبل از فوت اقدامی کرده باشند؟
یا اینکه الزاما دادگاه حقوق را بین دو همسر تقسیم میکند؟
سلام وقت بخیر
1. مستمری متوفی جزء ماترک متوفی محسوب نمی شود تا متوفی بتواند نسبت به تقسیم آن تصمیم گیری کند، بلکه طبق قانون مستمری عبارت از وجهی که به منظور جبران قطع تمام یا قسمتی از درآمد به بیمه شده و در صورت فوت او برای تأمین معیشت بازماندگان وی به آنان پرداخت میشود. در نتیجه پدر شما نمی توانسته نسبت به نحوه تقسیم آن بین همسران و سایر افراد تحت تکفل خود تصمیم بگیرد و به نحو مقرر در قانون (50 درصد بین هر دو همسر به نحو تساوی) تقسیم می گردد.
2. با توجه به جواب سوال اول بله مطابق قانون تقسیم می گردد.
موفق باشید
سلام وقت بخیر،شوهرم ۳دانگ ازمنزل راچندسال پیش به نام من کرده سندمحضری داریم،حالامیخادپس بگیره دادخواست هبه داده،آیامیتونه پس بگیره
سلام وقت بخیر
1. قبلا به این سوال جواب دادم با این حال لازمه یادآوری کنم که معمولا قضات دادگاه ها انتقال اموال بنام همسر را در قالب صلح تفسیر می کنند و اصل را بر صلح میدانند رجوع از آن را غیر ممکن
2. هبه نیاز به اثبات دارد نیاز به دو شاهد یا دست نوشته یا اقرار شما مبنی بر هبه (بخشش مال) و سایر ادله ای که نزد محکمه این موضوع را به اثبات برساند.
3. ترجیحا با وکیل نسبت به دفاع اقدام نمایید.
موفق باشید
سلام وقت بخیر
اگربخواهیم به امضا و اثر انگشتی که دوسال پیش پدرم بر روی بیمه ی عمر زده آمد(طبق کپی که ما از اداره ی نیروهای مسلح گرفتیم) و الان فوت شده اند، اعتراض بزنیم که کارشناس خط صحت امضا و انگشت را تایید کنند چه کاری هایی باید انجام دهیم؟
و اینکه این اعتراض باعث بروز مشکل برای کسی که درخواست میدهد میشود یا نه؟
ممنون
سلام وقت بخیر
شما باید از طریق دادسرا شکایت جعل مطرح نمایید و اعلام کنید به تازگی متوجه جعل شده اید
پس از ان برگه های استنادی شما توسط کارشناس رسمی دادگستری با مدارک مسلم الصدور مورد بررسی قرار می گیرد
لازم نیست شخص خاصی بعنوان جاعل معرفی شود بلکه فقط به اصالت آنها ایراد بگیرید
مشکلی برای شخصی پیش نمی آید و کسی نمی تواند به دلیل شکایت شما علیه شما دعوایی مطرح نماید.
ترجیحا سعی کنید با وکیل اقدام کنید یا حداقل شکوائیه توسط وکیل دادگستری تنظیم شود.
موفق باشید.
سلام وقت بخیر
پدرم دو هفته هست فوت کردند ،ایشون دو همسر داشتند که از مادر من هشت فرزند و از همسر دیگر سه فرزند دارند، طبق کپی که ما هفته ی پیش از اداره نیروهای مسلح گرفتیم و تاریخ ثبت آن دوسال پیش میباشد بیمه ی عمر به نام همسر دوم و دو فرزندش که در خانه هستند میباشد ، در صورتی که پدرم دوماه پیش به ما گفتند بیمه ی عمر به نام همه هست و یه مقداری به همتون میرسه،الان اگر به امضا و اثر انگشت پدرم بدون شکایت از ارگان یا شخص خاصی ،اعتراض داشته باشیم که کارشناس خط تشخیص های لازم را بدهند ، چه باید بکنیم؟
و آیا اگر ثابت شود که امضا و اثر انگشت از پدرم هست امکان دارد که سازمان از ما شکایت کند؟
و آیا ممکن است سازمان نیروهای مسلح در اصفهان آخرین مدرک بیمه ی عمر را به ما نداده باشد؟ چون پدرم چهارمحال زندگی میکردند و هر اقدامی را در اداره ی همونجا انجام میدادند
با سلام
با توجه به تکراری بودن سوال جواب قبلا داده شده به جوابهای قبل مراجعه کنید
موفق باشید
سلام خسته نباشی من شوهرم الان زندان هست وبی گناه درزندان که کسی ۴۲۰گرم هرویین انداخته داخل خونه مادرش بعد مادرش بردن گفت منو نبرین الان پسرم میادودادگاه برگزار شد مادرش تبرعه شده ولی شوهرم که خونه جدا داریم اصلا اون زمان اونجا نبود ۲۵ سال ویک ماه زندانی و۳۰۰ میلیون جریمه الان میگه خسته شدم نمیخوام بمونم زندان میخوام تسلیم بزنم بدنم اسداباد بیام رای باز باشم ولی اگه اعتراض بزنه چی از درد دوری خانوادش میخواد تسلیم بزن
سلام وقت بخیر
با این مقدار از مواد حتما وکیل تسخیری داشته و باید در مراحل رسیدگی دفاع درست انجام شده باشه تا بتواند تبرئه بگیرد
در حال حاضر هم اگر در مهلت بیست روزه اقدام به تسلیم به رای بزنند تا یک چهارم از محکومیتشان بخشیده می شود
با این حال تا پرونده مطالعه نشه و اظهارات و دفاعیات همسر شما از همه مهمتر تعیین کننده سرنوشت وی است.
موفق باشید
سلام. وقتتون بخیر. سوالی داشتم. مستاجری در خانه ی پدربزرگم در روستا که الان مالک خونه من هستم بوده، ۲ سال پیش از خونه دزدی شده و اشیاء قدیمی دزدیده شده. با توجه به اینکه خونه تحویلشون بوده و حتی زمان دزدی به ما اطلاع ندادن میتونم شکایت کنم و دستور توقیف خوردوی این آقا رو بگیرم تا خسارت پزداخت کنن؟ مچکرم
سلام وقت بخیر
1. برای اثبات موضوع شما نیاز به ادله کافی برای توجه اتهام به طرف مقابل دارید. در موضوع حاضر نیز با توجه به اینکه نمی دانید آیا سرقت توسط خود این شخص انجام شده یا توسط اشخاص دیگر با عنوان سرقت به نیجه نمی رسید.
2. با توجه به این که مال مورد اجاره به در حکم امانت بوده و شخص موظف به نگهداری از مال بوده می توانید با عنوان خیانت در امانت علیه شخص طرح دعوا نمایید که در صورت اثبات این موضوع که در نگهداری از مال اقدامات لازم را انجام داده و سرقت بدون تعدی و تفریط و نگهداری از مال انجام شده و قصور و تقصیری از جانب ستاجر انجام نشده از این جهت نیز به نتیجه مطلوب نمی رسید.
3. نتیجه اینکه شما باید بتوانید ثابت کنید سرقت مشخصا توسط مستاجر یا به دلیل تقصیر وی در نگهداری از مال صورت گرفته است.
موفق باشید.
سلام و خداقوت
وقت بخیر
اگر کسی در مهریه خود یکی از بندهایش را بنویسد سه دانگ منزل مسکونی که پسر درآینده بخرد، ایا این مورد در مهریه و سند ازدواج اورده میشود؟ بعضیا میگن چون مکان دقیق آن مشخص نیس پس جز صداق با مهریه نیست.
و سوال دوم اینکه اگر پدر پسر یک زمین داشته باشد و بخواهد برای انها یک خانه بخرد تا راحت تر زندگی کنند (هنوزخریداری نشده)، اگر عروس ب عنوان مهریه مطالبه کند که مثلا طی بازه زمانی سه سال این خانه خریداری شود و دو دونگ از ان به نام عروس زده شود ، این تعهد سندیت دارد؟ باید چه کنیم تا وجه ی قانونی داشته باشد؟ در محضر و دفترخانه ثبت شود در مهریه و سند ازدواج هم اورده میشود؟ به چ صورت هست؟! ممنون میشم راهنمایی کنید.
1. خیر چنین مهریه ای چون مشخص و معلوم نیست در این قسمت باطل هست، مگر این که مقوم به مبلغ معینی بشود، یعنی آن سه دانگی که شوهر در آینده خواهد خرید مبلغش در حال حاضر مشخص شود و در سند ازدواج مبلغ نوشته شود که در این حالت نیز مرد فقط به همین مبلغ به نرخ روز محکوم می شود از سه دانگی که مرد در آینده خواهد خرید چیزی بعنوان مهریه بدهکار نخواهد شد.
2. این یک نوع شرط هست که می تواند در قراردادها بین طرفین نوشته و شخص ملزم به انجام آن خواهد شد، با توجه به اینکه معمولا دفاتر ازدواج از علم کافی در تنظیم این نوع شروط ضمن عقد برخوردار نیستند یا از درج آن امتناع می کنند و در صورت مجاب کردن آنها ترجیحا این شرط توسط یک وکیل تنظیم و در سند ازدواج ذکر تا در آینده با مشکلی مواجه نشوید.
موفق باشید
سلام
وممنون
خیلی عالی و خوب وکامل جواب دادین استاد..
مطالب تون خیلی مفید بودن.
سلام وقت بخیر
خواهش میکنم، موفق باشید
سلام مجدد
آفرین ب این چنین دیدگاهی..ک بعد از هر مشاوره ای اصرار ب سازش و تفاهم زوجین رو ملاک قرار دادین..
ان شاءالله ک همه ب خودشون بیاند و زندگی رو ب کام خودشون و همسرشون و اطرافیان تلخ نکنند…
و با سازش وتفاهم زندگی شون رو پیش ببرند.
سلام وقت بخیر
سپاسگزارم
سلام خسته نباشید من در شرف طلاق هستم و یه فرزند ۱۱ ماهه دارم
پدرش میخواد ببینتش
من بهش گفتم برو قانونی اقدام کن
چون ممکنه بچه رو ببره و دیگه نیاره
میخواستم در این مورد یه توضیح بدید که دادگاه و چطور و چقدر حق ملاقات به این آقا میده با توجه به اینکه بچه شیرخواره هست و خیلی هم وابسته
سلام وقت بخیر
1. فرزند چه دختر و چه پسر حضانتش (نگهداری) با مادر است و در هر حال هزینه های (نفقه) فرزند بر عهده پدر می باشد.
2. دادگاه مکلف به رعایت غبطه فرزند است یعنی باید مصلحت طفل را رعایت کند یعنی اگر فرزند نزد مادر شرایط مناسبی نداشته باشد با اثبات این موضوع برای قاضی رسیدگی کننده می تواند فرزند را از مادر بگیرد و به پدر بدهد خلاف این موضوع نیز صادق است یعنی بعد از 7 سال هم اگر شرایط پدر برای نگهداری فرزند مساعد نبود می تواند حضانت را از وی بگیرد.
3. در مورد شما نیز با توجه به اینکه فرزند شیر خوار هست دادگاه معمولا بیشتر از چند ساعت در هفته برای ملاقات فرزند به پدر نمی دهد بستگی به قاضی رسیدگی کننده و شراط طرفین دارد.
4. سعی کنید خود شما با هم نسبت به میزان ملاقات فرزند توافق کنید و همان توافق را به دادگاه اعلام تا دستور بر همان مبنا تعیین گردد و اجازه ندهید اختلاف شما در ملاقات به فرزند مشترک بیشتر از این آسیب روحی وارد نماید.
5. سعی نمایید کاری نکنید تا مجبور باشید فرزندتان را از طریق کلانتری به یکدیگر تحویل دهید.
موفق باشید
سلام روز بخیر یه سوال داشتم ما یه ماشین با قولنامه از شخصی خریدیم این شخص هم از خانومی گرفتن ماشین را،و ماشین هنوز دررهن شرکت لیزینگ یکبار سال 94 ما لیزینگ پرداخت کردیم ولی صاحب ماشین که یه خانومی هستن نمیان سند بزنن ،الان دوباره لیزینگ اومده براش 10ملیون ما الان باید چکار کنیم نه صاحب ماشین میاد پرداخت کنه نه اون کسی که ماشین با قولنامه داده به ما ماشین هم توقیف شده ما باید چکار کنیم آیا لیزینگ دوباره پرداخت کنیم و شکایت کنیم؟چون از وکیل ها پرسیدیم هر کدوم یه چیزی میگن لطفاً راهنمایی کنید خیلی مهمه، لیزینگ میگه صاحب ماشین باید پرداخت کنه و شما اول باید تکلیف سند ماشین مشخص کنید و از یه وکیل پرسیدیم میگه اول شما پرداخت کنید تا ماشین از رهن لیزینگ خارج شده که بشه شکایت کرد لطف کنید راهنمایی بفرمایید.تشکر
سلام وقت بخیر
1. مالی که در رهن قراردارد تا زمانی که بدهی شخص به مرتهن (رهن گیرنده) پرداخت نشود، نسبت به آن مال حق عینی دارد یعنی در صورت انتقال می تواند آن مال را به جهت حقی که دارد توقیف نماید، مانند موردی که برای شما بوجود آمده است. و شرکت لیزینگ می تواند در صورت عدم پرداخت اقساط توسط خریدار اولیه یا همان کسی که لیزینگ با او قرارداد بسته شرکت لیزینگ می تواند نسبت به توقیف و فروش مال اقدام نماید.
2. برای شما دو راه وجود دارد یکی اینکه شما تمام اقساط باقی مانده شرکت لیزینگ را پرداخت کنید و با ارائه مدارک پرداخت علیه شخصی که به شرکت لیزینگ بدهی داشته اقامه دعوای مطالبه وجه نمایید.
3. راه دوم اینکه با طرح دادخواست الزام به تنظیم سند علیه کسی که ماشین را از وی خریداری کرده اید و تمامی افراد قبل از آن و شرکت لیزینگ نمایید. البته در این راه چون خودرو در رهن شرکت لیزینگ هست احتمالا دعوای شما رد می شود ولی به استناد همین رای می توانید نسبت به فسخ و مطالبه خسارت از فروشنده اقدام نمایید.
موفق باشید
سلام و وقت بخیر. خدمت شما به سوالی داشتم از خدمتتون ،ما پرونده یه بدهی دادیم به مبلغ ۲۲ملیون دادیم به وکیل و ایشون مبلغ ۴ملیون با هزینه دادرسی از ما گرفتن ولی از اونجایی که یه کاغذ عادی بود مدرک بدهی ما، و رو اون برگه بدهی به شخص دیگه انتقال داده بودن که از اون ما بگیریم وکیل هم از نفر دوم شکایت کردن واین پرونده رفت دادگاه و نتیجه نگرفت و قاضی گفتن برگه عادی نمیشه انتقال داد حالا ما میخایم مجدد از نفر اول که بدهی ما را انتقال دادن شکایت کنیم وکیل میگه مجدد باید ۳ملیون پرداخت کنید خواستم ببینم این هزینه هایی که ایشون دارن از ما میگیرن واقعا درست ؟همین پرونده را ۴ملیون قبلاً گرفتن و هیچ کاری نکردن و نتیجه نگرفتن الان ما باید این ۳تومن بپردازیم قراداد وکالت هم تنظیم کردن الان ما برا این ۲۲تومن بدهی ما ایشون قراره ۸تومن بگیرن و واقعا ما نمیدونیم پرونده به نتیجه برسه اصلا،در صورت درست بودن حرفایی ایشون پس تکلیف ۴ملیون که اول دادیم چی میشه ممنوم میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام وقت بخیر
1. هر پرونده ای که برای رسیدگی به دادگاه ارجاع می شود چند هزینه برای فرد در بر دارد یکی هزینه دادرسی که ابتدای کار و شروع به پرونده باید به حساب دادگاه واریز گردد تا دادگاه شروع به رسیدگی کند دوم هزینه هایی که در جزیان پرونده به شخص تحمیل می شود مثل هزینه های کارشناسی و دیگری هزینه وکالت هست که توافقی هست بین وکیل و موکل که معمولا بین 8 تا 10 درصد بین وکیل و موکل توافق می شود که امکان بیشتر یا کمتر شدن آن هست.
2. هزینه اولیه ای که از شما گرفته شده احتمالا همان هزینه دادرسی هست که باید پرداخت شود تا پرونده در دادگاه ثبت بشود و در پرونده های حقوقی سه و نیم درصد مبلغ خواسته شما هست.
3. هر پرونده ای که مطرح بشه و هزینه پرداخت شود هزینه و وقرارداد وکالتی که تنظیم میشه فقط برای همان پرونده محسوب می شود و پس از صدور رای برای طرح دعوا مجددا باید هزینه دادرسی و قراداد وکالت جدیدتنظیم گردد.
موفق باشید
با عرض سلام
من یک فقره چک به شخصی بابت تضمین اجاره لوله های داربست دادم نامبرده به یک شخص دیگری لوله ها رو داده که -ن شرکت حتی مبلغ اجاره یک ماه را به حساب این شخص واریز کرده ولی گویا دوماه بعد لوله های ایشون عودت داده شده و چندتا لوله کم بوده ،بعد از گذشت دو سال با ایشون به مشکل برخوردند و متاسفانه برکه چک تضمین بنده چون در اختیار این آقا بوده به مبلغ سی میلیون تومان روی چک از طریق همسرشون اقدام و چک تضمین را برگشت زده و حساب بانکی من مسدود شد، و چون ثنا نداشتم بیخبر بودم تا اینکه از طریق بانک پیگیر شدم و ا حسابم مسدود شده و… تا حضوری رفتم به شهرستانی که شکایت کرده بودن زمان رای و اعتراض گذشته بود واخواهی دادم متاسفانه قاضی پرونده توجهی به توضیحات بنده نکرد محکوم به پرداخت مبلغ چک شدم از حسابم برداشت شده با اینکه به صراحت نوشته شده بابت تضمین اجاره لوله های داربست ولی شعبه و قاضی علاوه بر سی میلیون تومان که به اجرای احکام ارجاع کردند مجددا سی میلیون و پانصد هزارتومان دیگر محکوم به پرداخت کرده این چطور ممکنه لطفاً راهنمایی کنید پرونده در شعبه سوم حقوقی رفسنجان هست آیا امکان دفاع و قبول پرونده برای شما مقدور هست؟
سلام وقت بخیر
1. در اسناد تجاری مثل چک و سفته اصولی جاری هست که قاضی با توجه با این اصول رای را صادر و به ایرادات توجه نمی کند که عبارتند از اصل استقلال امضاها ، اصل استقلال تعهد ، اصل مشغولیت ذمه ، اصل عدم استماع ایرادات اسناد تجاری .
2. در مقابل دادگاه با اثبات موضوع فقط به ایراد سونیت دارنده سند یا ایراد شکلی سند و یا ایرادا امضا رسیدگی می کند.
3. در موضوع شما با توجه به اینکه چک به شخص دیگری منتقل و آن شخص نسبت به چک اقدام نموده و مطابق قانون آن شخص دارای حق دریافت و با حسن نیت محسوب می شود در نتیجه شما چاره ای جز پرداخت مبلغ چک و خسارات متعلق به آن خواهید بود.
4. تنها راهی که برای شما باقی می ماند اینکه مبالغی که به شخص دارنده پرداخت می کنید را مستند داشته باشید(فیش واریزی و اجرائیه صادره از طریق دادگاه) و علیه شخصی که چک را به وی جهت ضمانت داده اید طرح دعوای مطالبه مبالغ پرداختی نمایید.
موفق باشید
سلام
یکی از اقوام ما در حال جدا شدن هستند طلاق توافقی
در محضر آزمایش عدم بارداری میخواهند؟
اگر آره آزمایشگاه را خودشون مشخص می کنند یا باید به پزشک قانونی مراجعه کنند؟
سلام وقت بخیر
1. بله برای اجرای صیغه طلاق سردفتر گواهی عدم بارداری را از زن میخواهد.
2. زن به هر آزمایشگاهی که تست بارداری را انجام میدهد می تواند مراجعه و تست بدهد.
موفق باشید
سلام وقت بخیر
در بحث مهریه ازدواج اگر ک دو دانگ خانه داخل مهریه نوشته بشود(ب اجبار خانواده )
اگر عروس تعهدی محضری در قبال پس دادن دو دانگ خانه در زمان طلاق بدهد از نظر قانونی ایرادی ندارد؟
سلام وقت بخیر
بله این امر امکان پذیر هست که در تعهد محضری در صورت درخواست طلاق از جانب زن ایشان موظف به ابراء دودانگ مذکور به شما یا هر شخص یگری گردد
موفق باشید
سلام ما ده نفر ورثه هستیم مادرمان درسال۹۷زمینی به مبلغ ۲۳۰ملیون به شخصی فروخته ومبلغ ۱۰۰ملیون بع یه طلبکار خریدار داده ومابقی انرا درقولنامه چنین ذکر کرده که هر زمانی ملک را فروختم میدهم الان ۵سال هست هیچ اقدامی نمیکند ومادرمان پارسال رحمت خدا رفته زمین را هم هنوز تصرف نکرده ما الان به جرم کلاهبرداری شکایت کنیم یا مطالبه وجه ودرثانی الان قیمت زمین ۲ونیم میلیارد شده مااز چه راهی وارد شویم ممنون
سلام وقت بخیر
1. قرارداد باید دقیق مطالعه شود
2. اگر ملک هنوز به تصرف خریدار داده نشده و کل مبلغ قرارداد به شما پرداخت نشده امکان فسخ وجود دارد
3. اگر در قرارداد شرطی به این مضمون نوشته شده باشد که زمان نداشته باشد امکان اینکه این قرارداد از اساس باطل باشد وجود دارد
4. به همراه مدارک حضوری با وکیل مشورت کنید.
موفق باشید
سلام وقت بخیر پدرم فوت شده و ما۳برادر یک خواهر و مادر هستیم و۶مغاره که زیر زمین داره ومجوز ساخت سه طبقه منزل مسکونی برروی مغازه ها هم هست ویک منزل هم هست ک الان مادر داخلش زندگی میکند یکی از برادرام درخواست تقسیم داده الان دادگاه کارشناس مشخص کرده است و برادرم ک خواهان هست هدفش فروش ملک از طریق مزایده هست ک پول نقد گیرش بیاد آیا دادگاه فقط سهم ایشون رو ب مزایده میگذارد یا سهم ما دیگر ورثه رو هم ب مزایده میگذارد و ما توان خرید سهم برادر را هم نداریم میشه راهنمایی کنید
سلام وقت بخیر
1. وقتی یک شخص فوت میکنه کلیه اموال مرحوم ماترک و بین کلیه ورثه مشاع می شود و هر شخص در جزء جزء اموال (حتی یک آجر و یک لامپ) ماترک مشترک می شوند و دخل و تصرف هر یک از ورثه بدون اجازه تمام ورثه ضمانت اجرای حقوقی (غیر نافذ بودن) و کیفری (فروش یا انتقال مال غیر) را در پی دارد.
2. هر یک از ورثه یا شریک در هر نوع مال مشاع هر موقع اراده کند می تواند نسبت به طرح دعوای افراز و تقسیم مال مشاع اقدام نماید و هیچ اجباری در مشاع بودن اموال بر هیچ یک از شرکای مال مشاع وجود ندارد.
3. اگر بین ورثه و شرکای مال مشاع در تقسیم توافق حاصل نشود از طریق دادگاه مال یا اموال به کارشناسی ارجاع تا با براورد قیمت مال نسبت به مزایده اقدام گردد.
4. در اجرای مزایده سایر شرکا این امتیاز را دارند که از پرداخت 10 درصد واریزی قیمت کل ملک معاف گردند.
5. در فرض سوال شما نیز تنها کاری که می توانید انجام دهید رضایت یا خرید سهم الارث برادرتان است در غیر این صورت و عدم رضایت برادرتان ملک از طریق مزایده به فروش می رسد.
موفق باشید
سلام وقت بخیر. بنده ملک ورثه ای را بصورت قولنامه ای با کد رهگیری خریداری نمودم ،افراز ملک بصورت دستی بین وراث انجام شده. بعد از مدتی برای بنده مشخص شده که ملک اوقافی بوده و هزینه اوقاف آن هم از 50سال پیش تاکنون پرداخت نگردیده و همچنین ایشان از تنظیم سند رسمی خودداری نموده اند. دعوی الزام به تنظیم سند اوقاف برای عرصه و تنظیم سند تک برگ برای اعیان، بجهت جلوگیری از تلف شدن حق اینجانب کافی است یا خیر.
سلام وقت بخیر
1. اگر بین وراث تقسیم نامه رسمی وجود دارد و ادعایی نسبت به ملک مورد نظر ندارند فقط علیه شخص مذکور و اداره اوقاف طرح دعوا کنید. ولی اگر تقسیم نامه رسمی نیست برای اینکه با مشکلی مواجه نشوید سایر ورثه را نیز باید طرف دعوا قرار دهید
2. در خصوص نحوه دعوا شما باید دعوای الزام به تنظیم سند اعیانی علیه طرف مقابل و ترجیحا سایر ورثه مطرح نمایید لزومی به طرف دعوا قراردادن اداره اوقاف نیست چون نسبت به اعیان رای صادر می شود و ملک اوقافی قابلیت نقل و انتقال ندارد.
3. ضمن دادخواست می توانید الزام خوانده (یا خواندگان) را به تسویه حساب بدهی های ملک موضوع خواسته به اداره اوقاف و مطلق خسارات دادرسی را از دادگاه درخواست نمایید
موفق باشید
سلام وقت بخیر ممنون از پاسخگویی تون
ببخشید فقط یک سوال یه چیزی ک من دیدم یک نفر از فامیل خانمش رو طلاق میده ب صورت توافقی بعد این آقا مایملکی هیچی از خودش نداشت پدرشون پولدار بودن و خرجیشون رو پدرشون میداده بعد پدرشون فوت میشن عروس میاد بعد از مرگ پدرشوهر تقاضای مهر میده چون شوهرش بالاخره وارث بوده بعد دادگاه میاد هر چی از این پدرشون میمونه توقیف میکنم بعد اولین ملکی که میره مزایده یه مغازه بوده و اونجا فقط دادگاه میاد سهم همون پسری که خانمش درخواست مهریه داره میزاره مزایده یعنی از همون مغازه کاری به سهم برادر و خواهر و مادرشون نداشته ک خوشبختانه ب فروش هم نمی رود مثلا من این قضیه رو دیدم گفتم از شما بپرسم مثلا این چطور فقط سهم اون آقا رفته مزایده ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام مجدد
1. درسته چون اون فرزند از پدرش سهم برده فقط سهم پسر به مزایده گذاشته میشه اگر خریداری پیدا نشد خود دختر می تواند بعنوان مهریه درخواست انتقال مال به خودش را بکند.
2. پس از انتقال ملک به دختر و گرفتن سند در این حالت چون وی نیز بعنوان مالک ملک مشاعی محسوب می شود می تواند از دادگاه تقاضای مزایده کل ملک را داشته باشد و در این حالت کل ملک بفروش می رسد و اگر خریداری پیدا نشود به همین حالت باقی می ماند و دختر می تواند از دادگاه دادخواست خلع ید و تخلیه ملک را تقاضا کند.
موفق باشید
سلام زنم برای طلاق درخواست داده و۲۰۰سکه مهریه داره وماشین وسهام منوتوقیف کرده وخانه ای که درآن مستاجریم به نام زنم قولنامه شده اما پول رهن از من است چون زنم میگفت هیچ چیزی به نام من نیست خاستم وفاداریمو ثابت کنم شایدطلاق نگیرد که اینگونه نشد
آیا دادگاه این توقیفات وپول رهن که ازمن هست رابه زنم میده هنگام طلاق
سلام وقت بخیر
1. اجاره بنام زن ثبت شده در نتیجه اصل بر این است که پول رهن توسط همسر شما پرداخت شده و شما باید خلاف این موضوع را ثابت کنید پس تا اینجا مبلغ رهن به همسر شما داده میشه
2. در فرض اینکه شما بتوانید ثابت کنید که مبلغ رهن توسط شما پرداخت و باید به شما داده شود موضوع بعدی مهریه هست که در صورت مطالبه مهریه معادل مبلغ مهریه می تواند هر مالی را از شما توقیف و به نفع خود برداشت نماید که این مبلغ را بابت مهریه می تواند توقیف و مطالبه نماید
3. باید توجه داشت که مبلغ رهن جزء مستثنیات دین محسوب و قابل توقیف نیست و زن نمی تواند این پول را بابت مهریه توقیف نماید
4. شما دو دفاع باید داشته باشید یکی اینکه اولا این مبلغ توسط شما به موجر داده شده و باید به شما برگشت داده شود ثانیا اعلام و اثبات کنید که پول رهن منزل است و قابل توقیف نیست
5. توجه داشته باشید که خودرو و سهام جزء مستثنیات دین محسوب نمی شود البته در صورتی که ماشین وسیله کار شما نباشد و به نفع زن توقیف و نهایتا با مزایده مبلغ فروش و در صورت عدم فروش خودرو به زن تحویل می شود
موفق باشید
اعتبار امر قضاوت شده
سلام خسته نباشید.شرمنده از مزاحمت. خواهان در خصوص تعدیل تقسیط مهریه درخواست تعدیل میدهد و دادخواست او مورد قبول واقع میگردد اما چند روز پس از قطعی شدن رای دوباره درخواست تعدیل میدهد و آن شعبه دوباره درخواست ایشان را قبول میکند. آیا میتوان با استناد به بند۶ماده ۸۴ قانون آیین دادرسی مدنی (اعتبار امر قضاوت شده) تجدید نظر خواهی داد و آیا قبول میشود؟ چون خوانده در جلسه اول شرکت نکرده و همچنین از این ماده مطلع نبوده آیا با استناد به این ماده میتواند باعث نقض رای در دادگاه تجدید نظر شود؟شرمنده مگه میشه هر چند روز به چند روز درخواست تعدیل داد؟ توضیح سوال: پدر من سالهاست که منو مادرم رو رها کرده و حتی نفقه نمیدهد. مادرم چون هزینه درخواست نفقه نداشت و شاهد هم نداشت از این کار صرف نظر کرد و تا زمانی که من بچه بودم نفقه منو خودش را از راه فروش سکه مهریه اش تأمین میکرد تا اینکه پدرم به مدت 60ماه از پرداخت مهریه امتناع کرد. خرداد ماه بود که مادرم توانست پدرم را جلب کند. پدرم برای اقساط معوقه درخواست تعدیل داد و قبول شد و تبدیل شد به 10عدد ربع سکه به عنوان پیش قسط و هر شش ماه یک ربع سکه که مادرم اعتراض هم کرد اما در تجدیدنظر خواهی هم رای تأیید شد. حالا چند روز پس از این که رأی دادگاه تجدید نظر که قطعی است اومده، پدرم دوباره درخواست تعدیل داده مثل بار قبل با شهادت عمو و پسر عمویم و ایندفعه هم قبول شده و 10عدد ربع سکه به عنوان پیش قسط تبدیل شده به یک عدد سکه تمام بهار آزادی. مادرم میخواد تجدیدنظر خواهی بده اما میترسه که دوباره رد بشه
سلام وقت بخیر
1. طبق اصول حقوقی ایسار (مال دار بودن) و اعسار (عدم توانایی در پرداخت محکومیت مالی) هر دو امری حدوثی بوده یعنی هرآن ممکن است فردی معسر و یا ملی(مال دار) شود.
2. در نتیجه استناد به بند 6 ماده 84 در اینجا کاربرد ندارد
3. از طرفی در رسیدگی های قضایی معمولا در کتر از شش ماه محاکم دادخواست تعدیل یا اعسار مجدد را نمی پذیرند ولی مانع از طرح دعوای مجدد نیست.
4. در دادگاه رسیدگی به اعسار خوانده باید تلاش کند تا توانایی مالی طرف مقابل را در پرداخت یکجا یا حداقل قسمتی از محکوم به را برای دادگاه به اثبات رساند
5. در صورت عدم حضور در جلسه رسیدگی و عدم تعرض به ادعای خواهان اعسار دادگاه با توجه به اظهارات شهود و مستندات ابرازی خواهان ادعای وی را درست تشخیص و بر همان مبنا مبلغی (یک چهارم از درامد) را بعنوان اقساط در نظر می گیرد.
6. مادر شما در صورتی که جدا نشده باشند می تواند نسبت به مطالبه گذشته و حال خود طرح دعوا نماید
7. بنظرم مجدد تجدیدنظر خواهی کنند و دلایل و مستنداتی که حاکی از وضعیت مناسب مالی پدرتان است در لایحه تجدیدنظر ارائه و در صورتی که نیاز به استعلام از مرجعی هست تقاضا نماید
موفق باشید
سلام
همسرم نزدیک ۶ماه است از خانه بیرون رفته بدون هماهنگی بامن الان هرکاری میکنم برنمیگرده.رفته دادگاه خانواده برا نفقه ۳بار برا من اخطاراومدولی من نرفتم.الان باید چیکار کنم.آیا نفقه بهش تلق میگیره .بدون اجازه من رفته یا نه
سلام وقت بخیر
1. وقتی زن و مردی در یک منزل با یکدیگر زندگی می کنند اصل بر این است که زن تمکین می کند و مرد نفقه زن را می دهد.
2. زمانی که زن و مرد از هم جدا زندگی می کنند اصل بر این است که مرد نفقه نمی دهد و زن تمکین نمی کند
3. در مورد دوم هر یک از طرفین باید بتواند عدم پرداخت نفقه یا عدم تمکین را در دادگاه ثابت نماید، درخواست تمکین و مطالبه نفقه که اولی از طرف مرد برای بازگشتش به منزل مطرخح می شود و دومی توسط زن برای گرفتن نفقه خود همزمان و زیر نظر یک قاضی رسیدگی می شود و معمولا یکی از این دو درخواست رای و دادخواست مقابل رد می شود.
4. در مورد مسئله شما هم شما باید بعد از ترک منزل همسرتان بلافاصله ابتدا اظهارنامه مبنی بر بازگشت همسرتان برای ایشان ارسال و سپس نسبت به ثبت دادخواست تمکین از طریق دادگاه خوانواده مطرح می کردید تا در صورت اثبات ترک منزل بدون علت توسط همسر شما نهایتا ایشان ملزم به بازگشت به منزل و تمکین می شد.
5. با توجه به اینکه شما اقدامات مذکور را انجام نداده و متاسفانه با بی توجهی شما همسرتان اقدام به طرح دادخواست الزام به پرداخت نفقه و احتمالا شکایت ترک انفاق مطرح و احتمالا منجر به صدور دادنامه علیه شما شده است اولا مستند به بندهای سند ازدواج حق طلاق برای ایشان ایجاد شده و می تواند از دادگاه به علت عدم پرداخت نفقه توسط شما تقاضای طلاق کند ثانیا این اقدام شما به موجب قانون مجازات مستوجب مجازات کیفری و حتی حبس برای شما داشته باشد
6. ترجیحا هر چه سریعتر نسبت به پرداخت مبلغی بعنوان نفقه به حساب همسرتان اقدام نمایید.
موفق باشید
سلام وعرض ادب
وقت شما بخیر…
شخصی میخاد مهریه ش رو اجرا بذاره.
باتوجه ب اینک همسرش چیزی نداره..نه خونه نه ماشین نه ملکی و نه حتی مالی…پول
فقط منزل پدری ک جز ارثیه هستش.
دادگاهی کردن.
الان سوالم اینه…این شخص می تونه از طریق دفتر ثبت ازدواج برای مهریه ش اقدام کنه.
⛔️حالا اگر تقسیم ورثه رو از طریق دادگاه ادامه ندهند و خودشون با هم کنار بیاند وبرای فروش اقدام کنند….این شخص چطوری می تونه ک تقاضای مهریه رو بده..؟؟؟
آیا چیزی عایدش میشه..؟؟
آیا راهی هست؛؛ب چه صورت…؟؟!؟
[[[ از لحاظ شکایت تو دادگاه بر روی ملک هم زمانِ زیادی رو لازم هست.ولی زمانی برای این اقدامات هم نیست.]]]
ممنونم میشم پاسخ بدین…
سپاس ..
سلام وقت بخیر
سوال تکراری هست قبلا پاسخ داده شد
1. در مورد توافق طرفین بله این امکان وجود دارد و در این صورت باید با توافق همه باشد و اگر این شخص با فروش موافقت نکند یا به ترتیبی حق ایشان لحاظ نشود باید سریعا از طریق دادگاه اقدام و ملک را توقیف تا ورثه نتوانند ملک را بفروش برسانند
2. لازم به ذکر است تا وقتی که شخص نسبت به مطالبه مهریه و توقیف ملک اقدام نکرده باشد سایر ورثه تکلیفی به پرداخت مهریه این شخص ندارند و چاره ای جز توقیف ملک ندارد تا حق ایشان نسبت به سهم الارث لحاظ گردد
موفق باشید
سلام و عرض ادب
وقت شما بخیر
شخصی میخواد ک درخواست مهریه ش رو بدهد.
همسرش هیچی نداره نه ملکی نه ماشینی ونه حتی از لحاظ مالی…
تنها چیزی ک داره منزل ارثیه ی پدری اش ک حدودا 10 نفر ورثه هستند.
الان هم دادگاهی کردن ک از طریق دادگاه سهم شون رو بگیرند.
【لازم ب ذکر هست ک بگم؛یکی از عروس هاشون هم از طرف شوهرش وکالت داره برای مهریه از طریق دادگاه اقدام کرده و روز موعد دادگاهش نزدیکه】
الان سوالم اینه….
این خانم می تونه ک از طریق دفتر ثبت ازدواجش اقدام ب مطالبه ی مهریه ش بکنه. وچون دادگاهی هست راحت مهریه رو کسب کنه.
⛔️سوال⛔️ حالا بر فرض ۸۵ درصد اگ از کار دادگاهی صرف نظر کنند و خودشون اقدام ب فروش ملک بکنند..
این خانم چطوری می تونه طلب مهریه کنه؛ب چه صورت..؟؟؟؟!؟!!؟
آیا چیزی عایدش میشه…؟؟
[[[چون زمانِ کافی برای شکایت و توقیف ملک رو نداره.و وقت تنگ است.】
آیا از طریق همون دفتر ثبت ازدواج کارشون رو میشه تسریع کرد…؟؟!؟!؟!؟
اگ خودِ وراث بفروش ملک اقدام کنند،این خانم ب چه صورت مطالبه ی مهریه رو شروع بکنه…؟؟!؟؟؟؟
ممنونم از همکاری تون..
سپاس
سلام وقت بخیر
1. مرد در هر حال باید مهریه همسرش را پرداخت نماید و عدم دارایی و نداشتن مال مانع از پرداخت مهریه به زن نخواهد بود و در صورت اعسار مرد (عدم کفاف دارایی برای پرداخت مهریه) نهایتا مهریه تقسیط و مرد موظف به پرداخت قسطی مهریه خواهد شد.
2. پس از محکومیت و قطعی شدن و حتی در خلال رسیدگی به دعوای مهریه زن می تواند هر مالی که به نام مرد است را توقیف نمایدکه این مال می تواند شامل ، طلب مرد ، سهم الارث و هر مالی که قرار هست به نوعی به مرد برسد نزد خود مرد یا نزد اشخاص دیگر را مطابق قانون توقیف تا پس از قطعی شدن عین آن مال یا در صورت شرایط مقرر در قانون از طریق مزایده به فروش رسیده و معادل مبلغ مهریه به زن داده شود.
3. در سوال شما خواهر گرامی، ابتدا باید از طریق دفتر خانه ای که سند ازدواج در آن به ثبت رسیده اقدام به صدور اجرائیه نمایید و از طریق اجرای ثبت نسبت به توقیف سهم الارث همسرتان از ملک مذکور نمایید
4. اگر پرونده توسط دیگر طلبکاران مراحل توقیف و رسیدگی و مزایده را انجام داده و در شرف مزایده هست شما نیز پس از صدور اجرائیه نسبت به مختومه نمودن پرونده در اجرای ثبت اقدام و از طریق دادگاه نسبت به مطالبه مهریه اقدام نمایید. (در حال حاضر برای طرح دادخواست مطالبه مهریه خانمها ابتدا باید از طریق اجرای ثبت اقدام به صدور اجرائیه نمایند و پس از مختومه نمودن آن از طریق دادگاه اقدام نمایند)
5. پس از طرح دادخواست مطالبه مهریه ضمن دادخواست باید تامین خواسته گرفته شود و همان ملک بعنوان ماترک مورث (پدر همسر) معرفی و از شعبه رسیدگی کننده تقاضای توقیف عملیات اجرایی نسبت به سهم الارث شود. که دو فرض وجود دارد یا قبول می کنند و کلا عملیات اجرایی متوقف می شود تا نسبت به مهریه خانم هم تصمیم قطعی اتخاذ و سپس کل ملک به مزایده گذاشته می شود یا اینکه قبول نمی شود و در این حالت پس از مزایده مبلغ مزایده در صندوق دادگستری به نفع دادخواست دهنده مطالبه مهریه توقیف تا پس از صدور رای به حساب وی واریز گردد.
حتما قبل از هر گونه اقدام با در دست داشتن مدارک حضوری با یک وکیل مشورت کنید
موفق باشید
سلام وعرض ادب
شخصی حدود ۳۰ سال پیش زمینی را به پدر من فروخت که بعدا مشخص شد فروش مال غیر کرده ودر دادگاه محکوم به کلاهبرداری شد وپدر من هم بعد ازآن پیگیر شکایت ودر خواست ضرر وزیا ن نشد وچند سال بعد کلاهبردار فوت کرد وچند سال بعد هم پدر من فوت کرد حال وراث پدر من میتوانند از وراث شخص کلاهبردار درخواست مبلغ زمین را با قیمت کارشناسی نمایند
ممنونم که راهنمایی می فرمایید
سلام وقت بخیر
1. در صورتی که مشخص گردد ملک فروخته شده به پدر شما مستحق للغیر بوده و درواقع شخص فروشنده مالک نبوده مطابق رای وحدت رویه شماره 811 خریدار مستحق دریافت مبلغ زمین به نرخ روز طبق نظر کارشناس می باشد.
2. از آنجا که این حق برای پدر شما بوجود آمده و بعد از فوت ورثه قائم مقام ایشان هستید می توانید به فروشنده مراجعه کنید.
3. با توجه به این که آن شخص فوت شده در صورت عالم بودن ورثه نسبت به بدهی پدر خود و اقدام قانونی نسبت به مطالبه خسارت خود توسط پدر شما ورثه موظف به پرداخت خسارت هستند.
4. در صورت عدم اقدام و تقسیم ماترک بین ورثه با مشکل مواجه هستید چرا که پس از تقسیم ماترک شما باید به ورثه مراجعه کنید
5. حضوری با در دست داشتن مدارک با یک وکیل مشورت کنید.
موفق باشید
سلام وقت بخیر
ما می خواهیم یه استشهادی محلی که بعد شورای های روستا تایید کنن برای تایید رفتار یه شخص که سه ساله در روستا زندگی میکنه بنویسیم و برای قاضی دادگاهشون ارسال کنیم
می خواستم اگه میشه متنی مشابه اگه دارین برامون در پاسخ به این نظر بذارید بتونیم این استشهادی رو بنویسیم
با سپاس فراوان
سلام وقت بخیر
یک استشهادیه برای تایید رفتار یک شخص در روستا میتواند به شرح زیر باشد:
استشهادیه
ما، اعضای شورای روستای [نام روستا]، با توجه به زندگی [نام شخص] در این روستا به مدت سه سال، اینجانب را به عنوان یک شهروند مثبت و فعال شناخته و تایید میکنیم. اینجانب در طول این سه سال، با رفتارش نشان داده است که یک شهروند مسئول و متعهد به توسعه و بهبود روستا است.
از آنجا که اینجانب به عنوان یک شهروند مثبت و فعال شناخته شده است، ما به قاضی دادگاه توصیه میکنیم که در صورت نیاز به تایید رفتار اینجانب، به این استشهادیه ارجاع دهد.
امضا کنندگان:
[نام عضو شورا ۱]
[نام عضو شورا ۲]
[نام عضو شورا ۳]
…
بهتر است قبل از نوشتن استشهادیه، با شورای روستا تماس گرفته و از آنها بخواهید که چه اطلاعاتی را در استشهادیه ذکر کنید. همچنین، برای ارسال استشهادیه به قاضی دادگاه، بهتر است با دفتر دادگاه تماس گرفته و روش ارسال را با آنها هماهنگ کنید.
بنده برام پول فیشینگ به مبلغ بیست میلیون تومان واریز شده بود و من برای فردی در تلگرام ارز دیجیتال خرید کردم و واریز هم کردم و پیام پاک کرد کاملا بعد شاکی در دادگاه هیرمند به اتهام کلاهبرداری از بنده شکایت کرد و من رضایت شاکی جلب کردم و هم استرداد درخواست کرد ولی هرگز اقرار به کلاهبرداری نکردم (قبل از این یک مورد در کرمانشاه همین اتهام زدن که تبرئه شدم و تمام شد و یک مورد دیگه در اصفهان که هنوز در روند دادرسی ) هست بعد دادگاه رفته استعلام پلیس فتا گرفته و گفته سوابق متعدد کلاهبرداری داشته و خودش اقرار کرده در صورتی که هرگز اقرار نکردم و همین ادله مضحک به بنده حکم دادن که بخاطر کلاهبرداری رایانه ای به بنده سه سال حبس تعزیری بصورت غیابی دادن و تازه گفته جرم غیر قابل گذشت حالا بیست روز فرصت واخواهی دادم
الان سوال دارم مگه از جرائم قابل گذشت نیست مبلغ زیر صد میلیون تومان و هم شاکی رضایت و هم استرداد درخواست کرده و هم بنده سابقه کیفری موثر ندارم
میخواستم یک وکیل که توانمند در این امور بهم کمک کنه برای واخواهی که حکم برائت بگیرم و یا توقیف روند دادرسی آیا شما خودتون یا کسی میشناسید لطف کمک کنید
من نمیخوام برم هیرمند نقطه صفر مرزی بلوچستان اصلا امنیت نداره یکبار رفتم خدا برم گردوند
سلام وقت بخیر
1. این که اقرار نکرده اید خوبه و کلاهبرداری باید اثبات شود و صرف اینکه علیه شما دعاوی متعددی مطرح و هیچ کدام منجر به صدور کیفرخواست و محکومیت علیه شما نشده است نمی تواند دلیلی بر مجرم بودن شما تلقی گردد.
2. ظرف مهلت بیست روزه مقرر اعتراض کنید تا مجددا پرونده در شعبه رسیدگی و دادگاه هم نمی توانسته به صرف همین ادعا حکم بر مجرم بودن شما صادر کند
3. ترجیحا اگر امکان دارد رضایت شاکی را اخذ کنید
4. با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید ترجیحا اگر وکلای همان استان یا شهرستان بتوانید استفاده کنید در هزینه های شما صرفه جویی می شود.
وکیل کیفری
موفق باشید
سلام من و همسرم به مشکل خوردیم میخوام طلاق بدم ولی هیچ توانی برای پرداخت ندارم حتی صد تومن هم پس انداز ندارم و هیچ وسیله منقول و غیر منقول هیچ هیچ و این حیله نیست واقعا ندارم میتونن برسی کنن حالا هفتاد میلیون مهریه زنم میشه همشو قسط بندی کرد ممنون
سلام وقت بخیر
1. اگر واقعا توانایی پرداخت مهریه را نداشته باشید قاضی موظف به تقسیط مهریه هست
2. معمولا قاضی شما را محکوم به پرداخت نقدی قسمتی از مهریه و مابقی را اقساط می کند
وکیل مهریه در اصفهان
موفق باشید
سلام و وقت بخیر.ببخشید یه شخصی سال 97 یه چک داشتن از ما شکایت کردن بعد حکم توقیف اموال ما رو هم گرفتن ما هم پول ایشون پرداخت کردیم و چک را از ایشون گرفتیم ولی مدرکی که نشون بده به ایشون پول دادیم نداریم .لاشه ی چک رو هم نداریم و چک ها همه را رفع سو کردیم با قانون چک بالای سه سال الان اون آقا رضایت نمیذاره سر پرونده ما باید چکار کنیم نه لاشه چک دارین نه مدرکی که به ایشون پول دادیم ولی چک رو رفع سو کردیم امسال چک مربوط به سال 93 بوده ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟؟
سلام وقت بخیر
شما برای رفع اثر از چک نیاز به یکی از موارد زیر دارید
1- ارائه لاشه چک برگشت شده.
2- ارائه رضایت نامه گواهی شده توسط دفتر اسناد رسمی، از شخصی که گواهینامه عدم پرداخت به نام او صادر شده است.
3- مسدود نمودن مبلغ چک برگشت شده در حساب بمدت 2 سال.
اگر توانایی مالی دارید مورد سوم را اقدام تا پس از دو سال موضوع حل بشود والا
ابتدا با ارسال اظهار نامه موضوع و درخواست برای رفع اثر از طرف مفقابل خواسته شود
در صورت عدم همکاری به استناد اظهارنامه ارسالی همچنین مدارک واریزی مبلغ چک به حساب طرف مقابل و در صورت لزوم شهادت شهود از دادگاه درخواست الزام شخص به رفع اثر از چک را درخواست نمایید که البته موضوع بعضا اختلافی و برخی محاکم این نوع دادخواست را شایسته طرح نمی دانند.
وکیل حقوقی اصفهان
موفق باشید
سلام از طریق سایت دیوار اقدام به خرید پراید نمودم که فروشنده بلافاصله با دریافت پول از طریق همراه بانک اقدام به خامپش نمودن موبایل خود کرد و طبق تحقیقات ضابطین قضایی کلانتری و اگاهی از سایت دیوار متوجه شدم که پلاک نصب شده بر روی پراید متعلق به یک سیتروین هست و نیز تلفنهایی که مذاکره نمودم متعلق به دو خانم میباشد و هم اکنون دادیار دادسرای قرار منع تعقیب صادر کرده و پرونده را به دادگاه کیفری 2فرستاده و گفته که کیفری نیست و حقوقی هست در خالی که از من کلاهبرداری شده لطفا بفرمایید که من چه لایحه ای بدهم که مورد قبول دادگاه واقع بشود و به پولم برسم
سلام وقت بخیر
سوال تکراری هست و قبلا جواب داده شد
موفق باشید
سلام از طریق سایت دیوار اقدام به خرید پراید نمودم که فروشنده بلافاصله با دریافت پول از طریق همراه بانک اقدام به خامپش نمودن موبایل خود کرد و طبق تحقیقات ضابطین قضایی کلانتری و اگاهی از سایت دیوار متوجه شدم که پلاک نصب شده بر روی پراید متعلق به یک سیتروین هست و نیز تلفنهایی که مذاکره نمودم متعلق به دو خانم میباشد و هم اکنون دادیار دادسرای قرار منع تعقیب صادر کرده و پرونده را به دادگاه کیفری 2فرستاده و گفته که کیفری نیست و حقوقی هست در خالی که از من کلاهبرداری شده لطفا بفرمایید که من چه لایحه ای بدهم که مورد قبول دادگاه واقع بشود و به پولم برسم
سلام وقت بخیر
1- برای مشاوره دادن بایستی اطلاعات دقیق اعم از عنوان شکایت متهمین روند رسیدگی و تحقیقات انجام شده توسط مقامات دادسرا بررسی تا بتوان نظر داد
2- با توجه به شرحی که شما نوشته اید موضوع می تواند تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی قرار گیرد با اعتراض صحیح نسبت به قرار صادره از دادگاه تقاضای رسیدگی مجدد و نقص تحقیقات را درخواست نمایید
3- ترجیحا توسط یک وکیل پرونده مطالعه و اعتراض توسط وکیل تنظیم و به دادگاه ارسال گردد
موفق باشید
سلام من یک ساله ک برای شخصی در شغل مکانیک کار میکنم ک سال 1401برج شش با من قرارداد کار نوشته شد ک با بیمه ماهیانه 4ملیون. ک در سال جدید باید نرخ افزایش پیدا میکرده ک ایشون از سال 1402تا الان ک آخر های سال هستیم. سه تا حقوق برای بنده واریز کرده به مبلغ 5300و بنده در سال جای بع عنوان استاد کار مشغول کار بودام ک برای من بیمه شاگر ساده رد کرده. و حقوق پایه کار گر حداقل 7ملیون در صورتی ک من ماهانه برجی 45ملیون کار میکردم. ک برجی 15ملیون حق من هستش . اگه شکایت کنم میتونم ازش بگیرم. و صد ملیون هم صفته دستش دارم
سلام وقت بخیر
1- سفته ها نزد ایشون بعنوان امانت محسوب میشه و در صورت اقدام روی آن می توان علیه ایشان بعنوان خیانت در امانت شکایت کرد
2- موردی که باید مد نظر قرار گیرد اینکه اگر سفته ها به شخص دیگری انتقال پیدا کند شما محکوم به پرداخت مبلغ سفته در وجه شخص ثالث خواهید شد ولی در هر حال امکان شکایت کیفری خیانت در امانت و همچنین دادخواست مبلغ سفته ها در صورت پرداخت به شخص ثالث را علیه صاحب کار خود خواهید داشت.
3- در خصوص وضعیت کاری شما نیز با توجه به اینکه بیمه شاگرد ساده برای شما منظور شده ایشان موظف به پرداخت حداقل حقوق که همان 7 میلیون بوده می باشد با پرداخت بیمه و سنوات، اینکه که اعلام می کنید بعنوان استاد کار مشغول به کار بوده اید ادعایی هست که باید ثابت کنید
4- با شکایت شما در اداره کار ایشان محکوم به پرداخت بیمه سنوات و حداقل های اداره کار خواهند شد.
موفق باشید
سلام وقتتون بخیر
ببخشید اخیرا بنده توسط همسایه طبقه پایین منزلم که مرتب به طبقه ما می آید وبه بهانه های واهی جلوی درب واحد بنده فحاشی وتوهین وایجاد مزاحمت میکند،مورد ضرب و جرح وخسارات مالی از جانبشان قرار گرفته ام شکوائیه ای داشتم که پس از مراحل اولیه و گزارشات پزشکی قانونی، نوبت به استشهاد محلی رسید، ظاهرا همسایه طبقه بالا که از نزدیک درجریان تمامی امور بودند به خاطر نرسی که از این خانم دارند، حاضر به شهادت نه در کلانتری شدند ونه در تحقیقات محلی گزارش درستی ارائه دادند و به کل منکر دعوا ودرگیری بین طرفین بودند، میخواستم ازتون مشاوره بگیرم که شهادت این خانم در روند پرونده خللی ایجاد میکند؟ از چه طریقی باید پیگیر مراحل پرونده باشم آیا لازمه مجددا به کلانتری محل مراجعه کنم ویا اینکه منتظر ابلاغیه باشم؟ ممنون میشوم دراین خصوص بنده را راهنمایی بفرمائید.
سوال تکراری است قبلا جواب داده شد، موفق باشید
سلام وقتتون بخیر
ببخشید اخیرا بنده توسط همسایه طبقه پایین منزلم که مرتب به طبقه ما می آید وبه بهانه های واهی جلوی درب واحد بنده فحاشی وتوهین وایجاد مزاحمت میکند،مورد ضرب و جرح وخسارات مالی از جانبشان قرار گرفته ام شکوائیه ای داشتم که پس از مراحل اولیه و گزارشات پزشکی قانونی، نوبت به استشهاد محلی رسید، ظاهرا همسایه طبقه بالا که از نزدیک درجریان تمامی امور بودند به خاطر نرسی که از این خانم دارند، حاضر به شهادت نه در کلانتری شدند ونه در تحقیقات محلی گزارش درستی ارائه دادند و به کل منکر دعوا ودرگیری بین طرفین بودند، میخواستم ازتون مشاوره بگیرم که شهادت این خانم در روند پرونده خللی ایجاد میکند؟ از چه طریقی باید پیگیر مراحل پرونده باشم آیا لازمه مجددا به کلانتری محل مراجعه کنم ویا اینکه منتظر ابلاغیه باشم؟ ممنون میشوم دراین خصوص بنده را راهنمایی بفرمائید.
سلام وقت بخیر
1- برای اثبات هر جرمی دادگاه به ادله و مدارک موجود در پرونده و تطبیق این موارد با موضوع توجه می کند اگر دلایلی مانند
فیلم ضبط شده – صدای ضبط شده – صورتجلسه کلانتری – گواهی پزشکی قانون – تماس با فوریتهای پلیسی و نهایتا شهادت شهود وجود داشته باشد و برای قاضی درگیری و توهین به یقین برسد کیفرخواست صادر می شود.
2- معمولا اشخاص در طرح دعاوی کیفری نمی توانند دلایل قطعی و قانع کننده ای به محکمه ارائه کنند و به همین جهت پرونده ها در دادسرا مختومه می شود
3- سعی کنید قبل از هر نوع شکایت یا طرح دعوایی در محاکم دادگستری ابتدا به جمع آوری دلایل قطعی اقدام سپس ادام به طرح دعوا نمایید.
موفق باشید
سلام وقتتون بخیر بنده ۳ ماه پیش صرافی در استانبول به یکی از مشتریانم معرفی کردم که مشتری مبلغ ۳۳۴میلیون تومان به صراف بدن و صراف واسشون به چین حواله یوان بزنن.اما بخاطر تاخیر در حواله از سوی صراف مشتری کنسل کردن و گفتن پول منو ازشون پس بگیر و جایی دیگه حواله میزنم.ازین ۳۳۴ میلیون ۱۰۰ میلیون رو مشتری به کارت من زد که من جابجا کنم و مابقی رو خودشون از حسابشون زدن به همون شماره حسابی ک صراف داد و منم ۱۰۰ میلیون رو به همون شماره حساب اعلامی از طرف صراف زدم .حالا بعد ۳ ماه صراف هنوز پول مشتری رو نداده و فقط تونستم از صراف ۶۷ میلیون رو پس بگیرم و برای مابقی ۳ ماهه امدوز فردا میکنن.از نظر قانون من چه بار حقوقی دارم و چ کنم؟
سلام وقت بخیر
اگر صرافی در ایران شعبه دارد یا پول در ایران واریز شده از مسیر زیر اقدام نمایید
1- در این موارد چون مستقیم پول از حساب مشتری به حساب صرافی واریز شده خود ایشان یا شخصی که پول را به حساب صرافی واریز نموده باید علیه صرافی دادخواست مطالبه وجه بدهد.
2- توجه داشته باشید تا زمانی که دادخواست مطالبه داده نشود این به این مبلغ خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد
3. ترجیحا همزمان با دادخواست مطالبه تامین خواسته بگیرید و با واریز بین ده تا بیست درصد مبلغ خواسته به حساب صندوق دادگستری (این مبلغ پس از پایان پرونده به شما مسترد می شود) حسابهای صرافی را توقیف کنید تا هر چه زودتر به نتیجه برسید.
اگر صراف ترکی هست و در ایران شعبه ندارد
1- چاره ای جز طرح دعوا در کشور ترکیه ندارید
2- اصول رسیدگی تقریبا شبیه ایران هست برای این منظور باز هم خود شخص یا وکیل ایشان باید علیه صرافی طرح دعوا نماید
موفق باشید
سلام
من ۱۱۰ سکه و ۱۰۰ مثقال طلای باید مهریه بدهم…
من را تهدید به زندان کرده اند..
آیا می توانند مرا زندان بندازند؟؟
سلام وقت بخیر
1. برای مطالبه مهریه ابتدا باید از طریق اجرای ثبت اقدام کنند که اگر مال ثبت شده ای بنام شما باشد یا حسابهای شما توقیف می شود
2. در صورت عدم وجود مال نهایتا باید پرونده ثبت مختومه و از طریق دادگاه خانواده اقدام شود و دادخواست مطالبه مهریه داده شود
3. پس از رسیدگی و محکومیت شما در پرداخت مهریه و صدور رای نهایتا به شما اخطار می شود ظرف مهلت 1 ماه نسبت به پرداخت مهریه اقدام نمایید
4. در این هنگام شما بایید دادخواست اعسار از پرداخت مهریه بدهید و پس از رسیدگی و ثابت شدن اعسار شما نسبت به پرداخت مهریه قسط بندی می شود و با توجه به میزان درامد باید در زمانهای تعیین شده مهریه را پرداخت نمایید.
5. در این حالت و در صورت عدم پرداخت اقساط مهریه می توانند حکم جلب شما را فقط به میزان قسطی که پرداخت نکرده اید بگیرند
موفق باشید
سلام وقت بخیر
یه سوال دارم خدمتتون ممنون میشم راهنمایی کنید.
شوهرم سال۹۳ یک زمین از اقوام خریدن که قولنامه تنظیم کردند ولی سند ب نام نخورد یعنی ب همین قولنامه اکتفا کردند الان اون آقا یعنی صاحب زمین فوت شدند بعد عروس خانواده که قبلا طلاق گرفته بوده مهریه اش رو میزاره اجرا بعد از فوت پدر شوهرشون الان مایملک اون آقا رو توقیف کردند که شامل زمین شوهر بنده هم میشه الان ما میتونیم چیکار کنیم که زمین رو از توقیفی دربیاریم
سلام وقت بخیر
1. همسر شما مستند قولنامه تنظیمی باید دادخواست اعتراض ثالث نسبت به توقیف انجام شده بدهند و ضمن همان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت سایر ورثه مطرح نماید که هر دو خواسته می تواند در یک دادخواست مطرح شود
2. این امکان دارد که شخص مذکور مهریه را از اجرای ثبت و یا دادگاه خانواده اقدام کرده باشد که در هر دو حالت موضوع در صلاحیت دادگاه بوده و در دادگاه خانواده رسیدگی می گردد.
3. دادگاه پس از بررسی موضوع و اثبات انتقال بین مرحوم و همسر شما ضمن قبول اعتراض ملک را از توقیف خارج و ورثه را محکوم به انتقال رسمی ملک بنام شما می کند.
4. قبل از هر نوع اقدام قضایی به همراه مدارک حضوری با وکیل مشورت کنید.
موفق باشید
ممنون بابت مشاوره های کامل و جامعی که در اختیار قرار میدین سال خوبی داشته باشید.
سلام وقت بخیر
سپاسگزارم به همچنین
سلام وقت بخیر
بازنم چندسالی هست مشکل دارم خیلی کارهاش وبدون اجازه من ومشورت بامن انجام میده ازجمله خریدماشین بیرون رفتن ازمنزل پرستارگرفتن برا بچه و…
عدم تمکین درروابط زناشویی
والانم بدون اینکه به من اطلاعی بده لاستیک های ماشینش پنچرمیشه زنگ به همکارش میزنه وشوهرهمکارش براش لاستیک خریده درحالی که من بیرون از منزل بودم جهت خرید لیست خرید خانمم
ایشون توپیام مدعی میشه که منو تمیکن میکنه ولی حضوری نه کلی بهونه میاره
الان میخوام بدونم ماکه تویه منزل هستیم چجوری تودادگاه اثبات کنم که زنم تمکین نمیکنه آیاباآزمایش میشه؟!چون تودادگاه خودش ووکیلش مدعی میشن که منوتمکین میکنند
دوم اینکه بدون اینکه ازمن بخوادلاستیک های ماشینش وعوض کنم وبدون هماهنگی بامن توسط همکارش شوهرش اومده واسش لاستیک خریده میتونم ازاین آقا وخانمم شکایتی بکنم!
سلام وقت بخیر
1. متاسفانه بحث تمکین زناشویی از جمله مواردی هست که به راحتی قابل اثبات نیست چون مربوط به خصوصی ترین مسائل بین زوجین است و قاضی به ظاهر موضوع کفایت می کند یعنی همین که زن و مردی در یک منزل با هم زندگی می کنند اصل بر این است که مرد نفقه همسرش را پرداخت می کند و زن تمکین همسرش را می کند.
2. ادعای شما مبنی بر تمکین نکردن همسرتان ادعایی هست که نیاز به اثبات از طرف شما دارد و می توانید به استناد صدای ضبط شده پیام و اقرار این امر نزد چند نفر از جانب همسرتان ادعای خود را ثابت نمایید که کار خیلی سختی هست و نتیجه آن نهایت امر الزام به تمکین همسرتان است که بر فرض طرح دعوا ملزم به تمکین می گردد و تمکین می کند و باز هم قابل اثبات نیست اگر تمکین نکرد. و عملا دعوای بیهوده ای هست.
3. تعویض استیک ها هم از مواردی نیست که بتوانید به استناد آن طرح دعوایی علیه همسرتان کنید نه رابطه نامشروع محسوب می شود و نه جهت عدم تمکین می توانید از ان استفاده کنید و نه اصولا جرمی مرتکب شده اند.
موفق باشید.
…
در صورت رضایت داشتن از مشاوره لطفا در گوگل نظر بدهید
لینک نظر دادن در گوگل
https://maps.app.goo.gl/BJnso8TWRtCSEBFn6
تماس گرفتم جوابگو بودند ممنون
سلام وقت بخیر
خواهش می کنم ، موفق باشید
سلام وقت بخیر
یک شرکت سهامی خاص هست که به امور پیمانکاری مشغول بوده و قبل از اتمام اعتبار روزنامه رسمی پروژه ای رو به اتمام رسونده ولی یکی از بند های پیمان از لحاظ مبلغ اشتباه شده(کمتر قید شده) فلذا صورت وضعیت نهایی تادیه نشده و به مدت دو سال بدلیل همون ایراد زمین مونده و شکایتی علیه شرکت کارفرما(که اشتباه از اونها بوده) صورت گرفته ولی در این بازه شکایت چون اعتبار آگهی روزنامه رسمی تمام شده بوده شکایت رد میشه
برای تمدید که نیازمند مضای سهامداران هست(3 نفر)
اگر یکی مخالفت کنه و بگه که اگر درصد سهام من افزایش پیدا نکنه امضا نمیکنم آیا میشه بدون اون روزنامه رسمی رو تمدید کرد؟
و اگر دو نفر که بشه دو سوم مخالفت کنن بازهم راهی برای تمدید و اجرای شکایت هست؟
مثلا مدیر عامل شخصا شکایت کنه
حتی اگر تمدید نشه آیا میشه از باب اتلاف و تسبیب شکایتی علیه این دو اقامه کرد که باعث ماندن پول فرد ثالث به مدت چند سال و افت ارزش آن و در آخر باعث عدم وصول آن شده اند انجام داد؟
تشکر
سلام وقت بخیر
ببخشید به جهت تاخیر در جواب
1.در خصوص امتناع از امضا توسط یک سهامدار مطابق ماده 105 قانون تجارت، برای تصویب تصمیمات مجمع عمومی فوقالعاده که شامل تمدید روزنامه رسمی نیز میشود، حداقل حضور دو سوم سهامداران و اکثریت مطلق آراء حاضرین ضروری است. که با توجه به تعداد سهامداران شما این موضوع منفی هست.
2. در خصوص امتناع از امضا توسط دو سهامدار با مخالفت دو نفر، تصویب تمدید روزنامه رسمی امکانپذیر نخواهد بود. در صورت عدم همکاری سهامداران در رضایت میتوانید با طرح دعوای در دادگاه، الزام سهامدار معترض را به امضای تمدید روزنامه رسمی درخواست کنید.
3. در مورد امکان شکایت: بله، در صورت اثبات وجود رابطه سببیت بین عدم تمدید روزنامه رسمی به دلیل امتناع سهامداران و ضرر و زیان وارده به شما، میتوانید از آنها به اتلاف و تسبیب شکایت کنید.
در هر حال موفق باشید
در صورت رضایت داشتن از مشاوره لطفا در گوگل نظر بدهید
لینک نظر دادن در گوگل
https://maps.app.goo.gl/BJnso8TWRtCSEBFn6
درصورت اثبات شهادت کذب شاهدایادادگاه عالی دادنامه دادگاه کیفری۲ رانقض میکندیاخیر؟
بابت ضرب وجرح عمدی که شاکی پرونده بودم. دادگاه رای قطعی به دیه داد. رای دادگاه کیفری۲ اینگونه صادر شده است:
درخصوص شکایت شاکی فرزند….ازمتشاکی فرزند….دایربرضرب وجرح عمدی وشکایت شاکی به اینکه بامتشاکی قبلااختلاف داشته وقرارمیگذارندتابه هم دیگررضایت بدهنددراین راستاجهت مراجعه به ثبت اسنادسوارخودرومیشوندومجدداباهم بگومگومیکنندوحسب اظهارات شاکی چون متشاکی عقب خودرونشسته بوده ازفرصت استفاده کرده وی راموردضرب وجرح قراردادند.
علی ایحال شاکی جهت اثبات ادعای خود به گواهی پزشکی قانونی و یک نفر شاهد استناد نمودند و علاوه بر این متشاکی در خلال اظهاراتش اجمالا به درگیری اذعان داشتند ولی منکر ضرب شاکی شدند فلهذا دادگاه با عنایت به وجود لوث و به درخواست شاکی قرار اتیان سوگند صادر و شاکی قسم یاد نمودند ضرباتی که در گواهی پزشکی قانونی قید گردیده است توسط ضربات متشاکی به وی وارد شده است فلهذا دادگاه باتوجه به شکایت شاکی وگزارش کلانتری وگواهی پزشکی قانونی وشهادت شاهدواحدواتیان سوگندازسوی شاکی ودفاع غیرموثرمتشاکی بزهکاری مشارالیه رامحرزومسلم تشخیص واستنادابه مواد۷۰۹و۷۱۴ازقانون مجازات اسلامی ومواد۳۷۴و۳۷۵و۴۲۷و۴۳۱و۴۳۳ازقانون ائین دارسی کیفری حکم به محکومیت متشاکی به دیه راداده است رای صادره حضوری وقطعی است.
حالاسوالم این است که باتوجه به اخذدیه ومختومه شدن پرونده واینکه ضارب مراواقعاکتک زده بوداگرمتشاکی بامدارکی شکایت کندوشهادت شاهدبنده رامثلابه علت کذب بودن اثبات کندوبعدانیزباماده۴۷۴قانون ائین دادرسی کیفری اعاده دادرسی کندباتوجه به اینکه متشاکی دردادگاه درخلال اظهاراتش اجمالابه درگیری اذعان کرده ولی منکرضرب شاکی شده است(متشاکی دردادگاه گفته بوددران روزشاکی من راکتک زده است ومن شاکی راکتک نزده ام)وباعنایت به وجودلوث وصدورقراراتیان سوگندایاکل رای صادره دادگاه کیفری۲ دردیوان عالی نقض میشودیاخیر؟
سلام وقت بخیر
1. توجه داشته باشید که دیوان عالی فقط در صورت وجود دلایل کافی، دادنامه را نقض می کند. اثبات شهادت کذب به تنهایی برای نقض دادنامه کافی نیست.
2. دیوان عالی فقط در موارد زیر می تواند دادنامه را نقض کند: اظهار اشتباه در تطبیق قانون با موضوع پرونده ، محرومیت از رسیدگی به دلایل و مدارک ، وجود نقص در رسیدگی.
3. شهادت کذب و نقض دادنامه ، اثبات شهادت کذب به تنهایی برای نقض دادنامه کافی نیست.
4. در مورد شما، با توجه به اینکه: متشاکی به درگیری اذعان کرده است، گواهی پزشکی قانونی وجود دارد، شما سوگند یاد کرده اید، متشاکی در اثبات ادعای خود دلیلی ارائه نکرده است، احتمال نقض دادنامه توسط دیوان عالی کم به نظر می رسد.
در هر حال موفق باشید
در صورت رضایت داشتن از مشاوره لطفا در گوگل نظر بدهید
لینک نظر دادن در گوگل
https://maps.app.goo.gl/BJnso8TWRtCSEBFn6
با عرض سلام.بنده در مرکزی مشغول به کار هستم که مرخصی ها لحاظ نمیشه و حقوق و سنوات با کمترین مقدار پرداخت میشه و فیش حقوق داده نمیشه.با چه شماره ای باید تماس بگیرم یا پیگیر شکایت بشم؟
سلام وقت بخیر
1. برای این منظور شما باید به سامانه جامع پاسخگویی به شکایات مردمی وزارت تعاون ،کار ورفاه اجتماعی مراجعه و از طریق این سایت شکایت خود را با دلایل و مدارک ثبت و پیگیر پرونده خود باشید.
سامانه جامع پاسخگویی به شکایات مردمی وزارت تعاون ،کار ورفاه اجتماعی کلیک کنید.
موفق باشید
سلام 5ساله شوهرم از خانه من بیرون کرد والان یکساله با دختر 12سالم زندگی میکنم و میخوام از طرق قانون شوهرم موظف کنم برای من و دخترم منزل تهیه کند شکایت کردم در جواب رای اعلام کرده قدرت مالی ندار در صورتی که ما یک منزل سه دنگ و سه دنگ داریم که از طرف دادگاه بنده چند ساله با حکم خلع ید پلمب کردم وشوهرم سه دنگ خودش به صورت سوری توسط شخصی تو قیف سندی کرد با وجود این شرایط من میتونم تو اون خانه با فرزندم زندگی کنم
سلام وقت بخیر
1. اول اینکه مرد در هر حال موظف به پرداخت نفقه افراد واجب النفقه خود اعم از زن و فرزندان و پدر و مادر خود هست و در صورتی که توانایی پرداخت همه آنها را نداشته باشد، در هر حال نفقه زن خود را باید پرداخت نماید.
2. نفقه زن تا زمانی که ناشزه نشود و مرد نتواند عدم تمکین آن را در دادگاه ثابت نماید و حتی پس از سه ماه از اجرای صیغه طلاق باید پرداخت گردد.
3. در مورد فرزندان نیز دختر تا زمانی که در منزل پدر زندگی می کند و پسر اصولا تا زمانی که به سن 18 سال نرسیده نفقه آنها به عهده پدر است.
4. با توجه به موارد فوق اداعای اعسار همسر شما در دادگاه پذیرفته نمی شود و به احتمال زیاد محکوم به پرداخت نفقه خواهد شد.
5. مالکیت منزل شما ارتباطی با نفقه شما ندارد و حتی در صورت عدم اقدام شما می توانستید عنوان کنید از معرفی منزل شما بعنوان منزل محل تمکین توسط همسرتان اعلام عدم رضایت می کردید بازهم همسر شما موظف به تهیه منزل مجزا برای تمکین می شد.
6. و اما در خصوص قسمت آخر سوال شما باید گفت چون ملک مذکور بصورت مشاعی هست و شما دادخواست خلع ید خواسته اید پس از خلع ید ملک از تمامی مالکین خلع ید می شود و تصرف هر یک از مالکین ملک مشاع نیاز به اذن و اجازه همه شرکا دارد.
در هر حال موفق باشید.
…
در صورت رضایت داشتن از مشاوره لطفا در گوگل نظر بدهید
لینک نظر دادن در گوگل
https://maps.app.goo.gl/BJnso8TWRtCSEBFn6
سلام
سوالی داشتم در رابطه با مصدوم شدنم در محل کار ، لطفاً راهنمایی ام بفرمایید
من بعد انجام تست آمادگی جسمانی در تیر ماه سال گذشته دچار دل درد شدم آن موقع کسی گزارش حادثه پر نکرد چون نمیدانستم علت دردم چیست
بعد آن تا آذر ماه به پزشکان متعدد مراجعه و داروهای متعدد مصرف کردم تا نهایتا مشخص شد علت درد شکمم در این مدت فتق راست و واریکوسل میباشد.
پزشک گواهی داد که باید عمل شوی و نباید زیاد سرپا بایستی و کار سنگین انجام دهی ولی مسئول من در شرکت کارفرما هیچ توجهی به توصیه نامه پزشکی ام نکرد و کارم را سبک نکرد ، بعد از گذشت دوماه که مجدد سونوگرافی جدیدی دادم مشخص شد پارگی پرده سمت راست بیشتر شده و پرده سمت چپ نیز پاره شده و فتق دو طرفه گرفته ام ، و بیماری ام تشدید شده .
سمت راست را چون درد داشتم عمل کردم و پزشک گواهی داد که مجددا مثل قبل مراعات کنم تا ضمن بهبودی کامل سمت چپ نیاز به عمل نداشته باشد ولی مسئول من در شرکت کارفرما مجدداً هیچ توجهی به توصیه نامه پزشکم نکرد و کارم را سبکتر نکرد
الان من طبق قانون باید از شرکتی که در آن استخدام هستم شکایت کنم در صورتی که آنها مقصر نیستند و مسئولم در شرکت کارفرما مقصر هست آیا میتوانم در دادگاه از مسئولم شکایت کنم?
من برای تمام مواردی که خدمتتان عرض کردم سند و نامه و گواهی پزشک دارم اما اینکه اتفاق افتادن حادثه و شروع دل دردم در زمان تست آمادگی جسمانی بوده است را نمیدانم چطور ثابت کنم ؟ چون من بعد از تست فکر میکردم دردم به علت گرفتگی عضلات است و به مرور زمان بهتر میشوم ولی این طور نشد و دو هفته بعد از حادثه به علت بهتر نشدن دردم به پزشک مراجعه کردم.
و کارفرما هم از همین موضوع سوئ استفاده کرد و گفت مشکل شما در محل کار اتفاق نیفتاده و عملاً خود را کنار کشید در ضمن اینکه اصلاً سالهای قبل ما تست آمادگی جسمانی نداشتیم و کارفرما به یک باره درخواست انجام آنرا داد و ما نتوانستیم خود را کامل آماده کنیم
سلام وقت بخیر
1. شما باید بتوانید ثابت کنید که دلدرد شما در اثر تست آمادگی جسمانی در محل کارتان ایجاد شده است.
2. با توجه به اینکه در حال حاضر مدرکی دال بر این موضوع ندارید، اما میتوانید با ارائه شهادت همکاران یا ارائه مستنداتی مانند لیست حضور در تست و سوابق پزشکی که نشاندهنده شروع ناگهانی درد شما پس از تست است، این موضوع را اثبات کنید.
3. شما گواهیهای پزشکی مبنی بر نیاز به مراقبتهای خاص و عدم توانایی انجام کار سنگین را دارید. اگر ثابت شود که مسئول شما با وجود این گواهیها، از ارائه کار مناسب و یا مرخصی استعلاجی به شما خودداری کرده و این موضوع منجر به تشدید بیماریتان شده است، میتوانید از ایشان شکایت کنید.
4. ابتدا باید به اداره کار محل کارتان مراجعه و شکایت خود را به صورت کتبی ثبت کنید. در این مرحله، مدارک و مستندات خود را از جمله گواهیهای پزشکی، نامههای مربوط به شرکت و لیست حضور در تست آمادگی جسمانی ارائه دهید. پس از ثبت شکایت در اداره کار، پرونده شما به مراجع حل و فصل اختلافات کار ارجاع داده میشود. در این مراجع، شما و کارفرمایتان فرصت ارائه توضیحات و دفاعیات خود را خواهید داشت.
5. همزمان می توانید اگر در مراجع حل و فصل اختلافات کار به نتیجه مطلوبی نرسیدید، میتوانید به دادسرای محل کارتان مراجعه و از باب حادثه حین انجام کار از مسئولتان شکایت کنید.
6. جمعآوری تمامی مدارک و مستندات مرتبط با پروندهتان از جمله گواهیهای پزشکی، نامههای مربوط به شرکت، لیست حضور در تست آمادگی جسمانی و هرگونه مدرک دیگری که میتواند به اثبات ادعای شما کمک کند، بسیار حائز اهمیت است.
در هر حال موفق باشید
سلام ممنون بابت مشاوره تلفنی از خانمی که جوابگو بودند تشکر می کنم
سلام وقت بخیر
خواهش می کنم
موفق باشید
سلام وقت بخیر عذرخواهی میکنم میخواستم بدونم من یک خانم بازنشسته هستم که خانه به نام خودم ولی ماشین ومغازه به نام همسرم مرتب بهش شک دارم که داره اقا خیانت میکنه ومیگه توتوهمی شدی ودیونه هرکاری دوست داری بکن دادگاه حق رویه من میده وهمینکه هست ازت بدم میاد وتمام حقوقم رابرای قسط ها به زورازم میگیره به نظرتون تنها راه چاره من چیه
سلام وقت بخیر
1. حقوق بازنشستگی شما متعلق به شماست و هیچکس حق ندارد بدون رضایت شما آن را تصاحب کند. اگر همسرتان به زور از شما میخواهد که حقوق خود را برای پرداخت قسطها بدهید، این موضوع را میتوانید از طریق مراجع قانونی پیگیری کنید.
2. خانهای که به نام شماست، متعلق به شماست و همسرتان نمیتواند بدون رضایت شما تصرف یا فروش آن را انجام دهد. ماشین و مغازه که به نام همسرتان است، به او تعلق دارد. و شما می توانید بابت مهریه اموال ایشان را توقیف نمایید.
3. اگر شک دارید که همسرتان خیانت میکند، ابتدا باید مدارک و شواهد محکمی برای این اتهام داشته باشید. اتهام خیانت بدون شواهد میتواند مشکلات قانونی و حقوقی برای شما ایجاد کند.
4. توصیه می کنم حضوری با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید.
موفق باشید
سلام بنده حدود ۶سال هست که ازطریق اداره ثبت اقدام برای مهریه کردم و چون تبدیل به پول شده بود الان داره تمام میشه درخواست بروزرسانی دادم آیا انجام میدن یاخیر ، اگر نه میشه پرونده را ببندم و ازطریق دادگاه اقدام کنم که سکه و همه چیز بروز محاسبه بشه و چقدر زپان بر هست باتشکر
سلام وقت بخیر
1. بروزرسانی مهریه ثبت شده در اداره ثبت امکانپذیر است. طبق بخشنامه شماره 98112/98 مورخ 1398/08/05 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، مهریههای ثبت شده که تمام یا قسمتی از آن به پول نقد تبدیل شده باشد، هر دو سال یکبار به نرخ روز توسط ذینفع قابل مطالبه و وصول خواهد بود.
2. برای بروزرسانی مهریه، شما باید به دفترخانهای که در آن مهریه را ثبت کردهاید مراجعه کنید. در دفترخانه، با ارائه مدارک لازم، درخواست خود را برای بروزرسانی مهریه ثبت میکنید. دفترخانه با بررسی مدارک و محاسبه نرخ روز مهریه، نسبت به صدور گواهی جدید مهریه اقدام میکند.
موفق باشید
باسلام.
اگرزن وشوهری به مشکل برخورده وقصدجدایی داشته باشند. همسرازطریق دادگاه مهریشاگذاشته اجراالبته محل اقامتشابه دروغ درشهرستانی زده که شوهرخواهرش دادستان اونجاس. مردهم طلبه میباشدودرامدآنچنانی نداردواموالی هم ندارد. صدوده تاسکه مهریه خانمه. آیاباتوجه به اینکه دادگاه جایی تشکیل میشه که امکان نفوذدرپرونده هست ومیگندحکم هم براساس نظرقاضی پرونده میباشد. ممکنه این مرددرهمون دادگاه اعسارش توسط قاضی پذیرفته نشه وحکم جلب وزندان براش صادربشه. اگرامکان داره چیکاربایدکرد.
سلام وقت بخیر
1. در مورد مهریه، دادگاه محل سکونت زوجه در زمان بذل مهریه صالح به رسیدگی به دعوی است.در مورد طلاق، دادگاه محل سکونت زوج در زمان وقوع طلاق صالح به رسیدگی به دعوی است.ممکن است این موضوع در صلاحیت دادگاه مورد ایراد قرار گیرد. مرد می تواند با ارائه مدارک و شواهد مبنی بر دروغ بودن محل سکونت زوجه، از دادگاه تقاضای نقل مکان پرونده به دادگاه محل سکونت واقعی زوجه را داشته باشد.
2. اعسار به معنای ناتوانی در پرداخت دین است. برای اثبات اعسار، مرد باید به دادگاه دادخواست اعسار دهد و مدارک و شواهدی مبنی بر عدم توانایی مالی خود در پرداخت مهریه ارائه کند. دادگاه با بررسی مدارک و شواهد، در مورد اعسار مرد تصمیم گیری می کند.
3. اگر دادگاه اعسار مرد را نپذیرد، حکم جلب صادر می کند و مرد را به زندان می فرستد. مرد می تواند در زندان نیز تقاضای اعسار دهد و در صورت اثبات اعسار، از زندان آزاد خواهد.
4. قوانین مربوط به مهریه، طلاق و اعسار پیچیده هستند و در هر پرونده با توجه به شرایط خاص آن، تصمیم گیری می شود.
5. ترجیحا با در دست داشتن مدارک و مستندات خود حضوری با یک وکیل مشورت کنید.
موفق باشید
سلام خدا قوت وقت بخیر من حدود دوسالو نیم پیش 40 میلیون به کسی قرض دادم که اوایل جواب تلفن میداد و میگفت داره پول جور میکنه برگردونه الان اصلن جواب هم نمیده جدا ازینکه الان پولم خیلی بی ارزش شده ایشون اصلن تمایل به برگشت پولم ندارن فیش های واریزی رو که طی 4 روز بهشون روزی 10 تومن واریز شده دارم چه کاری میتونم انجام بدم لطفن راهنمایی کنید سپاس از شما
سلام وقت بخیر
1. مورد اختیاری که میتوانید ایتدا انجام دهید ارسال اظهارنامه است، اظهارنامه سندی رسمی است که به بدهکار ابلاغ میکند که شما قصد دارید از طریق مراجع قانونی برای وصول طلب خود اقدام کنید. در اظهارنامه باید تمام اطلاعات مربوط به قرض، از جمله تاریخ، مبلغ، و نحوه پرداخت، به طور دقیق ذکر شود. این مورد اختیاری است و میتوانید انجام دهید یا مستقیم اقدام به تقدیم دادخواست به مرجع صلاحیتدار نمایید. (ترجیحا ارسال گردد)
2. طرح دعوای حقوقی: اگر بدهکار پس از دریافت اظهارنامه از پرداخت پول شما امتناع کرد، میتوانید در دادگاه عمومی حقوقی محل سکونت طرف مقابل (خوانده) دادخواست مطالبه طلب مطرح کنید. برای طرح دعوا باید به همراه مدارک و مستندات لازم، از جمله فیشهای واریزی، به دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی مراجعه کنید. پس از ثبت دادخواست، پرونده شما به شعبه رسیدگی کننده ارجاع داده میشود و دادگاه با تعیین وقت رسیدگی، از طرفین دعوا برای حضور در دادگاه و ارائه توضیحات دعوت خواهد کرد.
3. قبل از هر اقدامی، با یک وکیل مجرب مشورت کنید جمع آوری مدارک و مستندات لازم، از جمله فیشهای واریزی، برای اثبات ادعای شما ضروری است.
موفق باشید
با سلام و درود
زمین کشاورزی موروثی به دلیل عدم افراز به مزایده گذاشته شد شخص برنده در هنگام انتقال سند با توجه به اینکه پیشبینی مسکونی روی زمین کشاورزی مذکور بوده نسبت به درخواست تغییر کاربری در شهرداری اقدام نموده و هزینه آنرا به دفترخانه و نهایتا اجرای احکام اعلام و این مبلغ نیز به عنوان کسورات نقل و انتقال از وراث کم گردیده و مبلغ پانصد هزار تومان تبدیل به سی و دو میلیون تومان گردیده است پس از پی بردن به این موضوع با مراجعه به دادگستری نتیجه ای حاصل نشد حال راهنمایی بفرمایید1.دادخواست به طرفیت چه کسی(شخص،اجرای احکام،شهرداری،دفترخانه…)صادر گردد2-با چه عنوانی دادخواست صادر گردد.3-به شکل دیگری نیز مسئله قابل حل است.
با تشکر فراوان
سلام وقت بخیر
1. موارد ابطال مزایده به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند:
الف. ابطال به دلیل عدم رعایت تشریفات مزایده: عدم رعایت موعد و مکان: مزایده باید در روز، ساعت و مکان تعیین شده در آگهی برگزار شود. در غیر این صورت، باطل خواهد بود . عدم حضور نماینده دادستان: حضور نماینده دادستان در مزایده الزامی است و در صورت عدم حضور، مزایده باطل خواهد بود. عدم رعایت شرایط آگهی: آگهی مزایده باید حاوی اطلاعات لازم از جمله مشخصات مال، بهای پایه، مهلت و شرایط پرداخت باشد. عدم درج هر یک از این اطلاعات میتواند موجب ابطال مزایده شود. ممنوعیت از شرکت در مزایده: برخی افراد از جمله ارزیابان، کارشناسان و متصدیان امر فروش اموال، حق شرکت در مزایده را ندارند. در صورت شرکت این افراد در مزایده، مزایده باطل خواهد بود.
ب. ابطال به دلیل ایرادات ماهوی: عدم مالکیت محکوم علیه: در صورتی که مال موضوع مزایده متعلق به محکوم علیه نباشد، مزایده باطل خواهد بود. وجود حق تقدم برای اشخاص ثالث: در صورتی که اشخاص ثالث بر روی مال موضوع مزایده حق تقدم داشته باشند، مزایده باطل خواهد بود. غیرقابل توقیف بودن مال: برخی از اموال از جمله منزل مسکونی متناسب با نیاز و لوازم ضروری زندگی، از توقیف و مزایده مستثنی هستند. تخلف از مقررات راجع به اجرای احکام: در صورتی که در فرآیند اجرای احکام وصول مطالبات، تخلفی از مقررات صورت گرفته باشد، ممکن است مزایده باطل شود.
با این توضیحات به نظر نمی رسد بتوان مزایده انجام شده را باطل کرد.
2. دعاویی که بنظر قابل طرح می باشد و می توانید در یک دادخواست مطرح و طرفین را به عنوان خوانده طرف قرار دهید.
دعوای استرداد وجوه نا مشروع: در صورتی که به دنبال استرداد مبالغ کسر شده هستید، میتوانید این عنوان را انتخاب کنید.
دعوای ابطال تصمیم اجرای احکام: در صورتی که معتقدید تصمیم اجرای احکام مبنی بر کسر مبالغ غیرقانونی است، میتوانید این عنوان را انتخاب کنید.
دعوای الزام به انجام تعهد: در صورتی که میخواهید شخص برنده مزایده را به جبران خسارات و پرداخت مبالغ کسر شده ملزم کنید، میتوانید این عنوان را انتخاب کنید.
3. به همراه مدارک و مستندات لازم، از جمله اسناد مزایده، سند انتقال، نامه شهرداری مبنی بر تغییر کاربری، و فیشهای پرداختی، حضوری با یک وکیل مشورت کنید.
موفق باشید
با سلام و احترام. قراردادی داریم که بصورت فضولی منعقد شده است و مالک برای اینکه به باقیمانده تعهداتش عمل نکنه علیه فضول و طرف قرارداد شکایت کیفری با اتهاماتی مثل تبانی و خیانت در امانت و … بعمل آورد. دادسرا با احراز اینکه شخص فضول اذن داشته است، قرار منع تعقیب صادر کرد و اعتراض به قرار هم در دادگاه کیفری دو رد شد و قرار مذکور قطعی گردید.
مالک از دادگاه حقوقی تقاضای ابطال قرارداد نمود و دادگاه حقوقی با این استدلال که قبلا رای کیفری صادر شده، قرار عدم استماع دعوی ابطال رو صادر و قطعی شد.
حال طرف قرارداد میخواهد برای الزام مالک به ایفای مابقی تعهدات به طرفیت مالک دادخواست به دادگاه حقوقی تقدیم نماید. آیا لازم است اول اعلان تنفیذ قرارداد را از دادگاه بخواهد یا با ارائه همان رای کیفری و در صورت نیاز ارائه قرار عدم استماع صادره از دادگاه حقوقی، قرارداد را تنفیذ شده تلقی نماید؟ با تشکر فراوان
سلام وقت بخیر
1. ماهیت قرارداد فضولی: همانطور که می دانید، قرارداد فضولی عقدی است که توسط شخصی (فضول) بدون اذن و رضایت مالک منعقد می شود. این نوع قراردادها به طور ذاتی معلق هستند، به این معنی که تا زمانی که مالک آنها را تنفیذ یا اجازه ندهد، نافذ نخواهند بود.
2. آثار صدور قرار منع تعقیب: صدور قرار منع تعقیب در خصوص اتهامات کیفری فضول و طرف قرارداد، دلالتی بر صحت و نفوذ عقد فضولی نیست. این قرار صرفاً به این معناست که دلایل کافی برای اثبات جرم وجود نداشته است.
3. آثار قرار عدم استماع دعوی ابطال: قرار عدم استماع دعوی ابطال نیز به تنهایی نشان دهنده نفوذ عقد فضولی نیست. این قرار صرفاً به این معناست که دادگاه حقوقی صلاحیت رسیدگی به دعوای ابطال را به دلیل اعتبار امر مختومه در پرونده کیفری نداشته است.
4. الزام مالک به ایفای تعهدات: با توجه به موارد فوق، برای الزام مالک به ایفای تعهدات در قرارداد فضولی، طرف قرارداد باید ابتدا اقدام به تنفیذ آن توسط مالک کند. طرح دعوای تنفیذ در دادگاه: در صورتی که مالک از تنفیذ قرارداد خودداری کند، طرف قرارداد می تواند با طرح دعوای تنفیذ در دادگاه حقوقی، مالک را به اجازه و تنفیذ قرارداد ملزم کند.
5. با در دست داشتن مدارک حضوری با یک وکیل مشورت کنید.
موفق باشید
با سلام مجدد و سپاس فراوان از پاسخ مفصل شما در خصوص قرارداد فضولی. ببینید در دادنامه کیفری به صراحت بر اذن فضول تاکید شده است. دادگاه حقوقی هم با صدور قرار عدم استماع دعوی ابطال قرارداد، به رای کیفری استناد نموده است، در واقع همان تاثیر رای کیفری بر ماهیت حقوقی( یا همان ماده 18 قانون آ.د.ک). مالک هم به بخشهایی از تعهدات عمل نموده است. حال برای الزام به بخش باقیمانده، اول باید دادخواست اعلان تنفیذ داد؟ بسیار سپاسگزارم
سلام مجدد
خیر نیازی به تنفیذ نیست اقدام مالک به انجام بخشی از تعهدات از قرائن مثبت بر اذن یا تنفیذ ضمنی قرارداد توسط مالک تلقی می شود. به نظرم دادخواست الزام به انجام تعهد داده شود.
موفق باشید
جناب علیجانی از صبر و حوصله و راهنماییهای ارزشمند شما بسیار سپاسگزارم. برقرار باشید
موفق باشید 🙂
با سلام و سپاس از شما. آیا میتوانم برای طرح دعوی حقوقی در تهران از وکیلی که در زنجان فعالیت می کند استفاده کنم؟ با تشکر
سلام وقت بخیر
بله موردی نداره شما برای انتخاب وکیل محدودیتی ندارید و وکیل شما می تواند هر دعوایی را در هر بخش یا شهرستان کشور وکالت شما را بر عهده بگیرد.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب و ممنون بخاطر پاسخ و صرف وقتتون. یک هفته پیش دادخواست حقوقی ثبت کردم و هنوز تعیین شعبه نشده است. از یک سری توضیحات و مدارکی که باید پیوست میکردم غافل شده ام. آیا میتونم در جلسه اول با یک لایحه توضیحات و مدارک رو تقدیم دادگاه کنم. با تشکر
سلام وقت بخیر
1. بله، در اکثر موارد امکان ارائه توضیحات و مدارک تکمیلی در اولین جلسه دادرسی وجود دارد. ماده 98 قانون آیین دادرسی مدنی به خواهان اجازه میدهد تا خواسته خود را که در دادخواست قید کرده در تمام مراحل دادرسی کم کند، ولی افزودن آن یا تغییر نحوه دعوا فقط تا اولین جلسه دادرسی مجاز است.
2. همچنین، طبق ماده 52 همان قانون، خواهان می تواند تا قبل از شروع رسیدگی در ماهیت دعوا، لایحه حاوی توضیحات و مدارک جدید خود را به دادگاه تقدیم کند.
3. حتماً قبل از جلسه دادرسی با تهیه لایحه ای منظم و خوانا، توضیحات و مدارک تکمیلی خود را به طور کامل آماده کنید. در لایحه به طور واضح قید کنید که این مدارک و توضیحات تکمیلی مربوط به چه موضوعی از دادخواست شما است.
4. در نهایت، به یاد داشته باشید که هر پرونده و شرایط آن منحصر به فرد است و ممکن است استثناهایی در قواعد کلی وجود داشته باشد. برای دریافت راهنمایی دقیق تر و کسب اطمینان از صحت اقدامات خود، توصیه می کنم به همراه مدارک خود با یک وکیل حضوری مشورت کنید.
موفق باشید
سلام
سلام وقت بخیر بفرمایید
سلام شریکم آپارتمان شراکتی رو به غیر فروخته و من حالا میخوام دادخواست ابطال مبایعه نامه بدم. فقط کپی مبایعه نامه که فروخته به غیر رو دارم. اگر در جلسه دادگاه بگن اصل رو بده و من که ندارم اصل رو چیکار کنم؟
سلام وقت بخیر
اقدامات لازم برای ابطال مبایعه نامه:
1. تنظیم دادخواست: ابتدا باید دادخواستی مبنی بر ابطال مبایعه نامه تنظیم کنید و به همراه مدارک و مستندات به دادگاه ارائه دهید.
2. اثبات ادعا: شما باید در دادگاه ادعای خود را مبنی بر بطلان مبایعه نامه ثابت کنید. برای این کار می توانید از دلایل و مستنداتی مانند کپی مبایعه نامه، شهادت شهود، نظریه کارشناسی و غیره استفاده کنید.
3. حکم دادگاه: اگر دادگاه ادعای شما را ثابت بداند، حکم به ابطال مبایعه نامه صادر می کند.
4. نداشتن اصل مبایعه نامه: اگر اصل مبایعه نامه را ندارید، می توانید با ارائه کپی آن و سایر مدارک و مستندات، ادعای خود را اثبات کنید. در این صورت، دادگاه ممکن است از طرف مقابل بخواهد که اصل مبایعه نامه را ارائه دهد.
5. نکات مهم: قبل از اقدام به هر کاری، توصیه می شود با یک وکیل مجرب مشورت کنید. جمع آوری مدارک و مستندات لازم برای اثبات ادعای خود بسیار مهم است. در جلسات دادگاه با دقت و حوصله به سوالات قاضی پاسخ دهید.
6. توجه: این اطلاعات فقط جنبه ی آموزشی دارد و به هیچ وجه جایگزین مشاوره حقوقی با یک وکیل مجرب نیست.
موفق باشید
این مشاوره توسط هوش مصنوعی انجام شده برای مشاوره با هوش مصنوعی اینجا را کلیک کنید.
سلام، همسایه ی ما در روز روشن ساعت۶ بعدازظهر ماشین خود را هنگام پارک کردن درپارکینگ به ستون زده بعدزنگواحد ما را زده و تقاضای خسارت کرده چون فکر میکرده برق پارکینگ را ماخاموش کردیم که باعث شده نبینه و به ستون بزنه زنگ واحد رییس ساختمون رو هم زده و گفته این واحد یعنی ما باید خسارت بهش بدیم و چون از طرف ما پاسخی دریافت نکرده اقدام به پاره کردن دو عدد لاستیک ماشین ما در پارکینگ کرده و در بعد از اینکه ما ازش در این مورد توضیح خواستیم شروع به فحاشی و هتک حرمت و حرف های نابه جا زده و مادرم را کتک زده پلیس اومد صورت جلسه کرد پزشک قانونی هم رفتیم موقع شورای حل اختلاف شد ما رفتیم او نیامد الان پرونده در مرحله دادرسی در دادگاه هست میشه راهنمایی کنید چه کارهایی میتونیم انجام بدیم برای اثبات و جلو رفتن پرونده
سلام وقت بخیر
با توجه به شرایطی که توضیح دادید، در ادامه به مراحل و اقدامات لازم برای اثبات جرم و پیشبرد پرونده در دادگاه میپردازم:
اقدامات اولیه:
جمعآوری مدارک و مستندات:
گزارش کلانتری: اولین اقدامی که باید انجام میدادید، تنظیم گزارش در کلانتری بود. در صورت وجود این گزارش، حتماً آن را به همراه داشته باشید.
مدارک پزشکی: اگر مادرتان بر اثر ضرب و شتم همسایه آسیب دیده است، مدارک و مستندات مربوط به معاینات پزشکی و گواهی صادر شده توسط پزشک قانونی را جمعآوری کنید.
عکس و فیلم: اگر از صحنه تخریب لاستیکهای خودروتان یا آثار ضرب و شتم روی بدن مادرتان عکس یا فیلمی تهیه کردهاید، حتماً آن را به دادگاه ارائه دهید.
شهادت شهود: اگر در زمان وقوع اتفاق افراد دیگری حضور داشتند که میتوانند شهادت بدهند، از آنها بخواهید که در دادگاه حاضر شوند و شهادت دهند.
پیگیری پرونده در دادگاه:
حضور در جلسات دادگاه: در تمام جلسات دادگاه که از طرف شعبه رسیدگی کننده به پرونده شما تعیین میشود، حتماً حضور داشته باشید.
ارائه لایحه دفاعیه: لایحه دفاعیهای تنظیم کنید و در آن به شرح کامل اتفاقی که افتاده، جرایم ارتکابی توسط همسایه و مدارکی که جمعآوری کردهاید بپردازید.
ارائه ادله و مستندات: در جلسات دادگاه، در فرصتی که قاضی به شما میدهد، مدارک و مستندات خود را ارائه کرده و توضیحات لازم را بدهید.
نکات:
از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید: با توجه به پیچیدگیهای حقوقی، توصیه میشود که از یک وکیل دادگستری مجرب برای پیگیری پرونده خود کمک بگیرید. وکیل میتواند در تنظیم لایحه دفاعیه، ارائه مشاوره حقوقی و حضور در جلسات دادگاه به شما کمک کند.
همکاری با مقامات قضایی: در تمام مراحل رسیدگی به پرونده، با مقامات قضایی و کارشناسان مربوطه همکاری کنید و اطلاعات و مدارک مورد نیاز را به طور کامل در اختیار آنها قرار دهید.
صبر و حوصله داشته باشید: رسیدگی به پروندههای قضایی ممکن است زمانبر باشد. صبور باشید و مراحل قانونی را به طور کامل طی کنید.
اثبات جرم:
برای اثبات تخریب لاستیکهای خودروتان، میتوانید به گزارش کلانتری، عکسها و فیلمهایی که تهیه کردهاید و شهادت شهود استناد کنید.
برای اثبات ضرب و شتم مادرتان، میتوانید به مدارک پزشکی و گواهی صادر شده توسط پزشک قانونی و شهادت شهود استناد کنید.
جلو رفتن پرونده:
با ارائه مدارک و مستندات و همچنین حضور فعال در جلسات دادگاه و ارائه توضیحات دقیق، میتوانید به قاضی در جهت اثبات جرم همسایه و احقاق حقوق خود کمک کنید.
در صورت نیاز، وکیل شما نیز میتواند با ارائه لایحه دفاعیه و استدلالهای حقوقی، روند رسیدگی به پرونده را تسریع و به نفع شما پیش ببرد.
موفق باشید!
سلام روز بخیر ،ببخشید چند روز پیش شخصی یه راننده فرستاد در خانه ما و یک معامله ای صورت گرفت و مقداری جنس به مبلغ 100 ملیون تومان از ما خریداری نمودند بعد شماره شبا گرفتن تا پول را واریز کنند یک رسید تراکنش موفق جعلی برای راننده فرستادن تا به ما نشان بدهد و اموال را بردند ما بلافاصله شکایت کردیم ولی راننده گفتن من هم آن شخص را ندیده ام و نمیشناسم و فقط مال را تحویل شخص دیگری در خیابان دادم و ما هیچ نشانه ای و آدرسی از آن شخص اصلی نداریم با خط کس دیگری نیز با ما تماس میگرفتن ،میشه راهنمایی بفرمایید ما در ادامه چکار باید انجام دهیم؟
سلام وقت بخیر
اقدامات اولیه هنگام کلاهبرداری اینترنتی
1. جمع آوری مدارک:
رسید تراکنش جعلی: این مدرک را به عنوان سندی مبنی بر ادعای خود نگه دارید.
تماسهای تلفنی: اگر مکالمات ضبط شدهای از تماسهای تلفنی با کلاهبردار دارید، آنها را ذخیره کنید.
اطلاعات راننده: هر گونه اطلاعاتی که از راننده (مانند شماره پلاک، مشخصات ظاهری، و غیره) دارید را ثبت کنید.
اطلاعات مربوط به معامله: تاریخ، زمان، و جزئیات دقیق معامله را به یاد داشته باشید و ثبت کنید.
2. اطلاعرسانی به مراجع قانونی:
شکایت در پلیس فتا: سریعاً به نزدیکترین شعبه پلیس فتا مراجعه کرده و با ارائه مدارک و شواهد، نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید.
شکایت در مراجع قضایی: در صورت عدم رسیدگی به موضوع در پلیس فتا، میتوانید به مراجع قضایی (دادسرا یا دادگاه) مراجعه و طرح شکایت کیفری نمایید.
3. اقدامات تکمیلی:
مسدود کردن حساب بانکی: در اسرع وقت نسبت به مسدود کردن حساب بانکی خود که در رسید تراکنش جعلی درج شده است، اقدام نمایید.
استعلام سوابق بانکی: از طریق مراجع قضایی یا پلیس فتا، میتوانید نسبت به استعلام سوابق حساب بانکی که پول به آن واریز شده است، اقدام نمایید.
جمع آوری اطلاعات از طریق راننده: با پرس و جو از راننده و بررسی دقیق اظهارات او، ممکن است بتوانید به سرنخهایی از هویت کلاهبردار دست پیدا کنید.
استفاده از خدمات وکیل: در صورت تمایل، میتوانید برای پیگیری بهتر پرونده و احقاق حقوق خود از یک وکیل متخصص در امور کلاهبرداری و جرائم سایبری کمک بگیرید.
موفق باشید
سلام و درود
مهریه همسرم ۷۵ عدد سکه هست ایشان مهریه شونو به اجرا گذاشتن، بنده سال ۹۸ درخواست اعسار دادم و چون هیچ مال و حقوق مکفی نداشتم محکوم به پرداخت دو سکه پیش قسط و هر هفت ماه یک سکه شدم ، بدلیل شرایطی که ایشان برام درست کرده بودن بیکار شدم و نتوانستم هیچ سکه ای پرداخت کنم ، سال ۱۴۰۲ حکم جلب مرا گرفتن و مرا به دلیل پرداخت نکردن سکه ها به زندان انداختن ، در زندان مجددا تقاضای اعسار کردم و قاضی برام زد یک سکه پیش با هر دوازده ماه یک سکه ،
من مرخصی از زندان گرفتم و یه سکه رو پرداخت کردم ، آیا باید اون ۶ سکه ای که برای حکم قبلی بدهکار بودم رو پرداخت کنم تا آزاد بشم یا خیر ؟ یا اینکه فقط حکم جدید اجرا میشه و من میتونم با پرداخت یک سکه آزاد بشم ؟
سلام وقت بخیر
به طور کلی میتوانم نکاتی را در این خصوص ارائه دهم که ممکن است برای شما مفید باشد:
1. وضعیت حکم قبلی:
با توجه به اینکه در سال 98 حکم اعسار برای شما صادر شده و شما پیش قسط و تعدادی از اقساط را نیز پرداخت کردهاید، در حال حاضر حکم قبلی همچنان پابرجا است و لازم الاجرا میباشد.
در صورتی که شما باقی مانده اقساط مربوط به حکم قبلی را پرداخت نکرده باشید، همسر شما میتواند نسبت به توقیف اموال شما و یا جلب مجدد شما به زندان اقدام نماید.
2. وضعیت حکم جدید:
با توجه به اینکه در سال 1402 مجدداً تقاضای اعسار دادهاید و حکم جدیدی برای شما صادر شده است، این حکم نیز لازم الاجرا میباشد.
طبق حکم جدید، شما موظف به پرداخت یک سکه پیش قسط و سپس هر 12 ماه یک سکه هستید.
پرداخت این اقساط جدید مانع از اجرای حکم قبلی نمیشود و شما موظف به پرداخت هر دو حکم هستید.
3. شرایط آزادی:
برای آزادی از زندان، شما باید هر دو حکم را به طور کامل اجرا کنید.
در حال حاضر، شما یک سکه از حکم جدید را پرداخت کردهاید، اما 6 سکه از حکم قبلی و 11 قسط از حکم جدید را پرداخت نکردهاید.
تا زمانی که این بدهیها را پرداخت نکنید، مشمول جلب و حبس خواهید بود.
4. راهکارهای پیشنهادی:
با توجه به شرایطی که شرح دادید، به نظر میرسد که شما نیازمند مساعدت و راهنمایی یک وکیل متخصص در امور خانواده هستید.
وکیل میتواند با بررسی دقیق سوابق پرونده شما، بهترین راهکار را برای آزادی شما از زندان و حل و فصل مشکلاتتان با همسرتان ارائه دهد.
همچنین ممکن است امکاناتی برای تقسیط و یا تخفیف در پرداخت مهریه وجود داشته باشد که وکیل میتواند شما را در این خصوص راهنمایی کند.
توصیه اکید میشود که در اسرع وقت با یک وکیل متخصص مشورت نمایید تا از اقدامات قانونی لازم برای حفظ حقوق خود و آزادی از زندان آگاه شوید.
موفق باشید!
سلام وقت بخیر من سال ۹۲ پدرم ناخواسته وارد یه پرونده کلاهبرداری شد رفیقش بهش گفته بود بعنوان شاهد بیا تو جمع ولی گولش زده بودن و مالک معرفیش کرده بودن بدون اطلاع پدرم و اگاهی گرفتشون ۴۰ روز زندان بودن و ازاد شد حالا بعد از گذشت این همه سال تاریخ یکم باز مجدد گرفتنش و الان زندانه این وسط نه معامله ایی صورت گرفته و نه حتی پولی رد و بدل شده منم یه دخترم که مادرم مریضه و تمام خرج و اجاره خونه و همه چی الان رو دوشه منه و من نمیتونم یعنی از پسش بر نمیام تنهایی راهی هست بتونم پدرمو ازاد کنم
سلام وقت بخیر
برای ارائه بهترین راهکار، به اطلاعات بیشتری نیاز دارم:
1. اتهام دقیق پدرتان چیست؟ آیا همچنان به کلاهبرداری متهم است یا اتهام دیگری به او وارد شده است؟
2. چه مدارکی دال بر بی گناهی پدرتان دارید؟ آیا مدرکی مبنی بر اینکه ایشان در این پرونده نقشی نداشته و فریب خورده است، وجود دارد؟
3. وکیل دارند؟ اگر وکیل دارند، آیا پیگیر پرونده هستند؟ اگر وکیل ندارند، بهتر است هر چه سریعتر وکیلی با تجربه در این زمینه انتخاب کنید.
4. آیا با فردی که پدرتان را به این ماجرا کشانده است، ارتباطی دارید؟ آیا او حاضر است به نفع پدرتان شهادت دهد؟
موارد زیر را می توانید انجام دهید:
1. با وکیل مشورت کنید: یک وکیل مجرب می تواند با بررسی دقیق پرونده، بهترین راهکار را برای آزادی پدرتان ارائه دهد.
2. به دنبال مدارک جدید باشید: هر مدرکی که بتواند بی گناهی پدرتان را ثابت کند، به نفع پرونده خواهد بود.
3. با مسئولین قضایی مکاتبه کنید: می توانید با قاضی پرونده و سایر مسئولین قضایی مکاتبه کرده و درخواست تجدید نظر یا اعاده دادرسی کنید.
4. از کمک های حقوقی رایگان استفاده کنید: در برخی موارد، امکان استفاده از خدمات حقوقی رایگان برای افراد کم درآمد وجود دارد.
در کل با توجه به اطلاعات ناقص شما نمی توان راهنمایی مناسبی به شما ارائه کرد، حتما یک وکیل دادگستری پرونده را مطالعه شود تا بتوان مشاوره صحیحی ارائه نمود.
موفق باشید
اون کسی که پاشو به این کار کشید چند سال پیش فوت شده ..صاحب زمین زمینشو پس گرفته .ما هیچ پولی از هیچ کس دریافت نکردیم
اتهام همون کلاهبرداری ساله ۹۲ هست اصلا پدرم اهل خلاف نیست هیچ سابقه کیفری هم نداره حتی
پسرم را برای بازجویی جلب و به کلانتری دولت آباد بردن و گوشی های وی نزد کلانتری بابت اینکه اطلاعات از گوشیش در بیارن مانده و پسرم را به زندان اصفهان فرستادن
اکنون من میتوانم با داشتن جعبه گوشی وی به کلانتری بروم و گوشی را به من تحویل میدهند؟
دقیق نمیدونم اتهام پسرم چی بوده وارد شدن داخل ۱ شرکت کلاهبرداری و سواستفاده از هویتش بوده
به هر حال با این اتهامات گوشی را به بنده تحویل میدهند؟
سلام وقت بخیر
1. تحویل گوشی:
دلایل قانونی برای نگهداری گوشی: معمولاً پلیس برای بررسی محتویات گوشی و جمعآوری شواهد، آن را ضبط میکند. بنابراین، تحویل فوری گوشی به شما به صورت خودکار امکانپذیر نیست.
اتمام مراحل قانونی: تا زمانی که مراحل قانونی مانند بازجویی، بررسی محتویات گوشی و صدور قرار تأمین مناسب به اتمام نرسد، معمولاً گوشی در اختیار پلیس باقی میماند.
دستور قضایی: برای تحویل گوشی، ممکن است نیاز به دستور قضایی باشد. این دستور معمولاً پس از اتمام مراحل اولیه تحقیقات و با توجه به نظر بازپرس صادر میشود.
2. اتهامات وارده:
ارتباط گوشی با پرونده: اگر گوشی در ارتکاب جرم نقش داشته باشد یا حاوی اطلاعات مهمی درباره پرونده باشد، احتمال اینکه تا پایان رسیدگی در اختیار پلیس باقی بماند، بیشتر است.
نظر بازپرس: تصمیمگیری نهایی در مورد تحویل گوشی با بازپرس پرونده است. بازپرس با توجه به نوع جرم، اهمیت اطلاعات موجود در گوشی و سایر عوامل مرتبط، در این مورد تصمیمگیری میکند.
3. مراجعه به کلانتری:
مراجعه با وکیل: توصیه میشود همراه با یک وکیل پایه یک دادگستری به کلانتری مراجعه کنید. وکیل میتواند در مراحل قانونی به شما کمک کند و از حقوق شما دفاع کند.
ارائه درخواست کتبی: میتوانید درخواست کتبی مبنی بر تحویل گوشی خود را به کلانتری ارائه دهید. در این درخواست، دلایل خود را برای درخواست تحویل گوشی ذکر کنید.
پیگیری پرونده: به طور مرتب پیگیر پرونده فرزند خود باشید و از آخرین وضعیت پرونده و مراحل قانونی آن مطلع شوید.
موفق باشید
باسلام و وقت بخیر،اگر پدر خانه ای داشته باشد و بین فرزندان پسر تقسیم کرده باشد و به دختران چیزی نرسیده باشد و از خانه نیم دانگ اضافه آمده باشد آیا دختران حق اعتراض دارند که چرا ما از خانه سهمی نداریم؟ و عاقبت این نیم دانگ چه خواهد شد؟
سلام وقت بخیر
1. توجه داشته باشید اگر پدر در وصیت نامه این موضوع یعنی تقسیم خانه فقط بین پسران خود را عنوان کرده باشد فقط تا یک سوم از آن قابل اجرا است و نسبت به دو سوم باقی مانده مقررات ارث قابل اجرا است و مطابق قانون ارث بیت دختر و پسر تقسیم می شود.
2. اگر پدر در زمان حیات خودش اموال خود را بین فرزندان تقسیم و به آنها انتقال داده باشد چون پس از انتقال اموال چیزی بنام او نبوده در نتیجه هر مالی که باقی مانده باشد بین فرزندان مطابق قانون ارث تقسیم می شود که در فرض سوال شما اگر فقط همان نیم دانگ باقی مانده باشد همان نیم دانگ باقی مانده بین همه تقسیم می شود.
3. توه داشته باشید در اموال مشاع اشخاص در جزء جزء مال شریک هستند و تصرف هر یک از شرکا باید اذن همه شرکا باشد.
موفق باشید
سلام وقت بخیر من یک سال و نیم که عقدم هیچ علاقه ای به شوهرم ندارم از همون اول هم ازدواجم از روی اجبار بود حالا میخوام جداشم اون نمیخواد ولی پدر و مادرش گفتن توافقی جدا میشد عشق یک طرفه بی فایدست الان میترسم توی جلسات مشاوره بگه من میخوامش کار گره بخوره میشه راهنمایی کنید چیکار باید بکنم اصلا برای طلاق چه مراحلی رو طی کنم نیاز هست وکیل بگیرم ؟
سلام وقت بخیر
در مورد سوالات شما، به صورت مرحله به مرحله توضیح میدهم:
1. جلسات مشاوره:
اهمیت مشاوره: جلسات مشاوره قبل از طلاق الزامی است و هدف آن بررسی مجدد رابطه و تلاش برای سازش است. حتی اگر تصمیم شما برای جدایی قطعی باشد، شرکت در جلسات میتواند به شما کمک کند تا با احساسات خود بهتر کنار بیایید و برای مراحل بعدی آماده شوید.
نگرانی از دروغ گفتن همسر: نگرانی شما بجا است. اما به یاد داشته باشید که هدف اصلی شما اثبات عدم امکان سازش است. اگر همسرتان در جلسات اصرار بر ادامه رابطه داشته باشد، این خود به عنوان یکی از دلایل عدم سازش تلقی میشود. همچنین، میتوانید به مشاور این موضوع را بگویید که احساس میکنید همسرتان صادق نیست و تحت فشار خانوادهاش قرار دارد.
آمادگی برای جلسات: قبل از جلسات مشاوره، به خوبی به دلایل جدایی خود فکر کنید و آنها را به صورت واضح و منطقی بیان کنید. همچنین، میتوانید مدارک و شواهدی که نشاندهنده عدم سازش شما هستند را جمعآوری کنید.
2. مراحل طلاق:
طلاق توافقی: با توجه به اینکه خانواده همسرتان با طلاق توافقی موافق هستند، این بهترین گزینه برای شماست. در طلاق توافقی، شما و همسرتان بر سر تمام مسائل مالی و غیرمالی مانند مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و… توافق میکنید و سپس به دادگاه مراجعه میکنید.
مراحل طلاق توافقی:
مراجعه به دادگاه و ثبت دادخواست طلاق
شرکت در جلسات مشاوره
توافق بر سر تمام مسائل
صدور گواهی عدم سازش
ثبت طلاق در دفترخانه
3. نیاز به وکیل:
اهمیت داشتن وکیل: داشتن وکیل به شما کمک میکند تا حقوق خود را به بهترین شکل ممکن حفظ کنید و از پیچیدگیهای قانونی طلاق آگاه شوید.
ضرورت داشتن وکیل: اگر در توافق بر سر مسائل مالی و غیرمالی با مشکل مواجه شدید یا اگر احساس میکنید که همسرتان یا خانوادهاش قصد دارند از حق شما بگذرند، حتما از یک وکیل مجرب کمک بگیرید.
موفق باشید
سلام لطفا کمکم کنید
من ۱۸ و خواهرم ۸ ساله هست نامادریمون مدام به ما فحاشی میکند همه اش جیغ میزنه حتی چندین بار به بابام حمله کرده و زخمیش کرده و حتی یک بار لباس من و پدرم رو پاره کرده چیز میشکونه و در هر بار صحبت انقدر بد باما صحبت میکند که من و خواهرم میخواستیم باهم خودکشی کنیم به اورژانس اجتماعی هم چند بار تماس گرفتیم حتی صداهامونم ضبط کردند اما کاری برامون نکردند بابام پشت زنشه حتی پدرم مارو تهدیدم کرد اگه اینا رو به کسی بگید تک تک کسیا ک بیان پشتتون رو تار میکنم و فلان و حتی گف من اشتباه میکنم به زنم میگم کاریتون نداشته باشه باید بگم یه دل سیر کتکتون بزنه مدیر مدرسه من و خواهرمم در جریان هستند حتی مدیر مدرسع خودم چندین بار به بهزیستی و سایر ارگان ها تماس گرفتند اما کاری نتونستند بکنند منم میترسم شکایت کنم منو از خونه بندازن بیرون و اون مراکز گفتند بهتره از پدربزرگشون بخواهند شکایت کنند و سرپرستیشون رو بگیرند اما پدربزرگم نمیتونن ما دوتا تو خونه تنهاییم همیشه میریم تو اتاق تو حال خودمون و گریه جفتمون افسرده شدیم هیچکسو نداریم میخواستم برم سر کار میترسم اجیمو باهاش تنها بزارم و به پولم نیاز دارم واقعا چندین بار بیشتر خواهرمو کتک زده حتی یک بار داشت دستشو گاز میگرفت با صدای جیغش از خواب پریدیم من و پدرم با این حال بابام کاری نکرد و نمیکنه اگر تنها بودم واقعا فرار میکردم لباس پاره مو هنوز نگه داشتم مدام به اجیم میگ تو زشتی و اعتماد به نفس اینو داغون کرده و ترسوش کرده هروقت تنهاس اذیتش میکنه کار سنگین بهش میده میگه باید اشپزی کنه اصلا نمیفهمه خانواده خودشم قبول دارن این اینجوره یه چند تا صدا دست و پا شکسته ضبط کردم حداقل از جیغش هاش و لحن حرفش ولی فیلم رو نمیتونم اصلا ینی خونه کوچیکه میفهمه و بابام مارو میندازه بیرون ولی اقاجونم و مادرجونم و بچه های فامیل ک جلوشون اجیمو کتک زده شاهد هستند الان چیکار کنم من?
سلام وقت بخیر
بسیار متاسفم که چنین شرایط سختی را تجربه میکنید. این وضعیت بسیار ناراحتکننده و ناعادلانه است. شما و خواهرتان نباید چنین رفتارهایی را تحمل کنید.اینجا چند پیشنهاد برای شما وجود دارد:
به تماس با اورژانس اجتماعی ادامه دهید: حتی اگر قبلاً نتیجهای نگرفتهاید، ناامید نشوید. به تماس با اورژانس اجتماعی و سایر سازمانهای حمایت از کودکان ادامه دهید. هر بار که تماس میگیرید، جزئیات جدیدی را به آنها ارائه دهید و از آنها بخواهید که برایتان کاری انجام دهند.
مدارک خود را جمعآوری کنید: تمام مدارک مربوط به این موضوع را جمعآوری کنید. این مدارک میتواند شامل ضبط صدا، عکس از آسیبهای احتمالی، پیامهای تهدیدآمیز، و شهادت شاهدان باشد. این مدارک میتواند به شما در اثبات ادعاهایتان کمک کند.
به یک وکیل مراجعه کنید: مشاوره با یک وکیل متخصص در امور خانواده میتواند به شما در شناخت حقوقتان و چگونگی پیگیری قانونی این موضوع کمک کند. بسیاری از وکلا برای پروندههای مربوط به خشونت خانگی مشاوره رایگان ارائه میدهند.
با مدرسه خود همکاری کنید: از مدیر مدرسه و مشاور مدرسه بخواهید که همچنان از شما حمایت کنند و به شما در این زمینه کمک کنند.
با یک روانشناس یا مشاور صحبت کنید: صحبت کردن با یک متخصص میتواند به شما در کنار آمدن با این شرایط و حفظ سلامت روانی خود کمک کند.
به دنبال حمایت اجتماعی باشید: با دوستان، خانواده، یا سایر افرادی که به آنها اعتماد دارید صحبت کنید و از آنها کمک بخواهید.
مهم است که بدانید شما حق دارید در یک محیط امن و بدون خشونت زندگی کنید. شما و خواهرتان سزاوار زندگی بهتری هستید.
چند نکته مهم دیگر:
از خودتان مراقبت کنید: در این شرایط سخت، بسیار مهم است که به سلامت جسمی و روانی خود اهمیت دهید. سعی کنید به اندازه کافی بخوابید، تغذیه سالم داشته باشید، و فعالیتهای لذتبخش انجام دهید.
به خواهرتان کمک کنید: در این شرایط سخت، خواهرتان به حمایت شما بیشتر از همیشه نیاز دارد. سعی کنید به او اطمینان دهید که همه چیز خوب خواهد شد و به او کمک کنید تا با این شرایط کنار بیاید.
از خودتان ناامید نشوید: این مبارزه ممکن است طولانی و دشوار باشد، اما تسلیم نشوید. به یاد داشته باشید که شما قویتر از آن هستید که فکر میکنید.
اگر به هر دلیلی احساس کردید که در معرض خطر هستید، لطفاً با اورژانس تماس بگیرید.
شماره تلفن اورژانس اجتماعی: (123)
بازهم امیدوارم هر چه زودتر از این شرایط رهایی پیدا کنید.
موفق باشید
سلام خسته نباشی
شرمنده من در تاریخ ۵.۲دادسرای نجف آباد دادیاری ۷ یه جلسه داشتم که منجر به اتهام نگهداری مشروبات
محل فساد وفحشا تحت اتهام قرار گرفتم درخواستم از شما یه متن استشهاد محلی که موضوع فساد و فحشا را بتونم پاک کنم را دخواست دارم
سلام وقت بخیر
متاسفانه به دلیل حساسیت موضوع و پیچیدگیهای حقوقی، نمیتوانم به طور مستقیم یک متن استشهاد محلی برای شما تهیه کنم که تضمین کند اتهام فساد و فحشا را از شما دور کند. تهیه چنین متنی نیازمند مشورت با یک وکیل پایه یک دادگستری است که با بررسی دقیق پرونده شما و با توجه به قوانین و مقررات جاری، بتواند بهترین دفاع را برای شما تدارک ببیند.
چرا تهیه متن استشهاد محلی توسط خودتان یا بدون مشورت با وکیل توصیه نمیشود؟
پیامدهای حقوقی: تهیه یک متن استشهاد محلی بدون رعایت دقیق قوانین و مقررات ممکن است عواقب حقوقی ناخواستهای داشته باشد و حتی به پرونده شما لطمه بزند.
اعتبار استشهاد: قاضی دادگاه به عنوان شخصی که صلاحیت قضایی دارد، به راحتی میتواند صحت و سقم اظهارات موجود در استشهادیه را تشخیص دهد. یک استشهادیه غیرحرفهای ممکن است از نظر قانونی قابل قبول نباشد.
دفاع جامع: دفاع از اتهامات شما نیازمند یک رویکرد جامع و چندجانبه است که تنها با تهیه یک استشهاد محلی قابل انجام نیست. وکیل شما میتواند با استفاده از سایر مدارک و ادله، دفاع موثرتری را برای شما ارائه دهد.
چه اقداماتی میتوانید انجام دهید؟
مشورت با وکیل: اولین و مهمترین قدم، مشورت با یک وکیل پایه یک دادگستری است که در زمینه جرایم مرتبط با مواد مخدر و اخلاقی تخصص داشته باشد. وکیل شما میتواند با بررسی دقیق پرونده شما، بهترین راهکارهای دفاعی را به شما پیشنهاد دهد.
جمعآوری مدارک: تمام مدارک و مستنداتی که میتواند به بیگناهی شما کمک کند را جمعآوری کنید. این مدارک میتواند شامل شهادت شهود، تصاویر، فیلمها، اسناد مالی و هر مدرک دیگری باشد که نشان دهد شما مرتکب جرم نشدهاید.
همکاری با وکیل: با وکیل خود همکاری نزدیکی داشته باشید و به تمام سوالات او پاسخ صادقانه بدهید. وکیل شما به شما کمک خواهد کرد تا بهترین دفاع را در دادگاه ارائه دهید.
موفق باشید
سلام
من با شوهرم اختلاف دارم و هیچ پولی به من و فرزندم نامیده
آپارتمانی به نام پسرم زده قبلا ولی اصل سند پیش خود شوهرم هست و اجاره داده چند سال هست
من از پسرم وکالت تام دارم
چطور میتونم برای گرفتن اجاره های همین آپارتمان پسرم اقدام کنم ؟
ممنونم جواب بدید
سلام وقت بخیر
با توجه به وکالت تامالاختیاری که از فرزندتان دارید، چندین راهکار احتمالی برای مطالبه اجاره بها وجود دارد:
1. مراجعه به دادگاه:
تعیین تکلیف مالکیت: ابتدا باید از طریق دادگاه، مالکیت آپارتمان را به طور دقیق مشخص کنید. با توجه به اینکه سند به نام فرزندتان است و شما وکالت دارید، میتوانید دادخواستی مبنی بر اثبات مالکیت و الزام به تحویل سند به نام فرزندتان مطرح کنید.
مطالبه اجاره بها: پس از اثبات مالکیت، میتوانید دادخواستی مبنی بر مطالبه اجاره بها از تاریخ عقد قرارداد اجاره تاکنون مطرح کنید.
اخذ دستور موقت: در صورت نیاز، میتوانید درخواست صدور دستور موقت مبنی بر توقیف بخشی از اجاره بها تا صدور حکم قطعی را مطرح کنید.
2. مراجعه به شورای حل اختلاف:
درخواست صدور دستور موقت: اگر مبلغ اجاره بها کم باشد، میتوانید به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و درخواست صدور دستور موقت مبنی بر توقیف بخشی از اجاره بها را مطرح کنید.
3. مراجعه به دفتر اسناد رسمی:
تنظیم سند انتقال: اگر همسرتان با انتقال سند به نام فرزندتان موافقت کند، میتوانید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی، سند را به نام فرزندتان منتقل کرده و سپس اقدام به دریافت اجاره بها کنید.
نکات مهم:
مدارک لازم: برای پیگیری حقوقی، به مدارک کاملی از جمله سند مالکیت، وکالتنامه، قرارداد اجاره، قبضهای پرداخت اجاره و سایر مدارک مرتبط نیاز خواهید داشت.
مشاوره حقوقی: به دلیل پیچیدگی موضوع، توصیه میشود که قبل از هر اقدامی با یک وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنید تا از حقوق خود به بهترین نحو دفاع کنید. وکیل میتواند با توجه به شرایط خاص پرونده شما، بهترین راهکار را ارائه دهد.
سلام خسته نباشید.
متهم شدم به اخازی به مبلغ ۲ میلیون تومن یا همون رشوه نظامی یه رسید بانکی هم هست الان ابلاغ امده داخلش نوشته تو برگ ۱۱ شاکی رضایت داده پاینش نوشته در خصوص متهم احمد جمشیدی به اخازی به مبلغ ۲ میلیون تومن؛صرف نظر از گذشت شاکی و گفته ها و رسید بانکی از نظر این شعبه محرز هست و قرار جلب دادرسی اعلام کرده .
این که گفته صرف نظر از گذشت شاکی یعنی چی؟
قرار وثیقه ۴۰۰ میلیون زده برام .
اگه حکم بدن حدودا چی میدن و حکم چی هست ؟
و اینم بگید ممنون میشم صرف نظر از گذشت شاکی یعنی چه؟
خواهشا کمک کنید ممنون میشم
سلام وقت بخیر
متاسفانه بدون اطلاعات بیشتر و مطالعه دقیق پرونده، ارائه یک پاسخ قطعی و دقیق ممکن نیست. اما می توانم برخی نکات کلی را به شما توضیح دهم:
“صرف نظر از گذشت شاکی” به چه معناست؟
این عبارت به این معنی است که قاضی، علیرغم اینکه شاکی از شکایت خود صرفنظر کرده است، براساس سایر ادله و مستندات موجود در پرونده، جرم اخاذی را محرز دانسته است. به عبارت دیگر، قاضی معتقد است که جرمی رخ داده و صرف گذشت شاکی نمیتواند مانع رسیدگی قضایی شود.
قرار جلب دادرسی به چه معناست؟
قرار جلب دادرسی به این معنی است که پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال میشود و دادگاه در آنجا به طور کامل به اتهام شما رسیدگی خواهد کرد.
قرار وثیقه ۴۰۰ میلیونی به چه معناست؟
قرار وثیقه به این معنی است که شما باید مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان را به عنوان وثیقه به دادگاه پرداخت کنید تا موقتاً آزاد باشید. این مبلغ در صورت صدور حکم قطعی و محکوم شدن شما، ضبط خواهد شد.
احتمال صدور حکم و مجازات:
تعیین دقیق حکمی که برای شما صادر خواهد شد، به عوامل مختلفی از جمله:
نوع جرم و میزان آن
سوابق کیفری شما
میزان همکاری شما با دادگاه
نظر کارشناس و سایر دلایل موجود در پرونده
بستگی دارد. اما به طور کلی، جرم اخاذی جرمی قابل تعزیر است و مجازات آن بسته به میزان مبلغ اخاذی و سایر عوامل میتواند از حبس تا جزای نقدی متفاوت باشد.
چه باید کرد؟
وکیل بگیرید: حتما با یک وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنید. وکیل میتواند به شما در دفاع از حقوقتان کمک کند و بهترین راهکار را برای شما ارائه دهد.
به دادگاه بروید: در جلسات دادگاه حضور داشته باشید و به دفاع از خود بپردازید.
به دنبال دلایل جدید باشید: اگر دلایل جدیدی دارید که بیگناهی شما را ثابت میکند، آنها را به دادگاه ارائه دهید.
با شاکی صحبت کنید: اگر امکان دارد با شاکی صحبت کنید و سعی کنید رضایت او را جلب کنید.
موفق باشید
با سلام خدمت جناب وکیل – بنده ۴ سال پیش خانوادگی با همسرم و ۳ فرزندم بیمه عمر شدیم و ۶ ماه یکبار پرداخت انجام میشه . شوهرم بیمه گزار اصلی است و ما بیمه شده او هستیم ۳ سال پیش طلاق گرفتم و حضانت فرزندان با من شده – بیمه خودم هم خودم پرداخت میکنم . نمیدونم این سه سال که پرداخت کردم ولی بیمه اصلی به نام ایشونه تکلیف چی میشه . ؟ و چه کاری صحیحه که الان انجام بدم ؟
سلام وقت بخیر
برای روشن شدن تکلیف و انجام اقدامات صحیح، بهتر است به موارد زیر توجه کنید:
1. بررسی دقیق شرایط بیمه نامه:
نوع بیمه نامه: نوع بیمه نامه (مانند عمر، سرمایه گذاری، درمان و …) و شرایط خاص آن بسیار مهم است. برخی بیمه نامه ها در صورت طلاق، امکان تغییر نام بیمه گذار را دارند و برخی دیگر به شرایط خاصی نیاز دارند.
شرایط پرداخت حق بیمه: نحوه پرداخت حق بیمه (توسط چه کسی و به چه صورت) و مدت زمان پرداخت نیز باید بررسی شود.
بیمه شدگان: مشخص کنید که آیا فرزندان شما نیز به عنوان بیمه شده در این بیمه نامه درج شده اند یا خیر و شرایط پوشش آنها چگونه است.
بهره مندی از مزایا: بررسی کنید که آیا شما و فرزندان شما تاکنون از مزایای این بیمه نامه استفاده کرده اید یا خیر.
و مهمتر از همه آیا امکان انتقال در شرایط بیمه نامه درج شده است یا خیر؟
2. مراجعه به شرکت بیمه:
تماس با شرکت بیمه: با شرکت بیمه ای که بیمه نامه را صادر کرده تماس بگیرید و با ارائه اطلاعات بیمه نامه، شرایط خود را به آنها اطلاع دهید.
مشاوره با کارشناسان: از کارشناسان شرکت بیمه بخواهید تا شرایط شما را بررسی کرده و راهکارهای مناسب را به شما ارائه دهند.
درخواست انتقال بیمه نامه: در صورت امکان، درخواست انتقال بیمه نامه به نام خود را به شرکت بیمه ارائه دهید. البته در صورتی که این امکان در بیمه نامه درج شده باشد و به عبارت دیگر بیمه این اختیار را داشته باشد.
3. مشاوره با وکیل:
مشاوره تخصصی: با توجه به پیچیدگی موضوع، بهتر است به همراه مدارک با یک وکیل متخصص در امور بیمه مشورت کنید.
اقدامات قانونی: در صورت نیاز، وکیل می تواند اقدامات قانونی لازم برای حفظ حقوق شما را انجام دهد.
نکات مهم:
مدارک لازم: برای مراجعه به شرکت بیمه و وکیل، تمام مدارک مربوط به بیمه نامه، طلاق و حضانت فرزندان را همراه داشته باشید.
زمان بندی: هرچه سریعتر برای پیگیری این موضوع اقدام کنید تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود.
حقوق فرزندان: به یاد داشته باشید که حقوق فرزندان شما نیز در این بیمه نامه باید حفظ شود.
موفق باشید.
سلام وقت بخیر…بزرگوار من نیاز به یک متن استشهادنامه دارم که نمیدونم چطور تنظیم کنم.
۲۰ روز پیش با یکی از خانم های همسایه دعوای لفظی داشتم.این خانم چند روز قبل مرا تا محل کارم تعقیب کردند و چهارشنبه ۱۹ مرداد به دفتر محل کارم آمدند و با من و رییسم مشاجره ای داشتند حدود نیم ساعت…الان من میخواستم که استشهادی پر کنم که ایشون مرا تعقیب کردند و سر کارم آمدند…در حالیکه میتوانستند برای حل مشکل به منزل من بیایند…الان من چی میتونم در این متن بنویسم که با آمدن ایشون سرکار من حالم بد شد و پیش مدیرم آبرو رفت و بهم خیلی استرس وارد شد ….در حالیکه میتونست بیاید در منزل و مشکل را حل کنیم نه اینکه تا محل کارم مرا تعقیب کند و به من استرس وارد کند و من بشدت بیمار شدم
سلام وقت بخیر
پیشنویس استشهادیه با تاکید بر درخواست شهادت از ساکنین و مطلعین
بسمه تعالی
استشهادیه
اینجانب [نام و نام خانوادگی]، به شماره شناسنامه [شماره شناسنامه]، فرزند [نام پدر]، ساکن [آدرس کامل]، به استحضار میرساند که در تاریخ [تاریخ]، حدود ساعت [ساعت]، خانم [نام و نام خانوادگی همسایه]، ساکن [آدرس همسایه]، با مراجعه به محل کار اینجانب واقع در [آدرس محل کار]، اقدام به ایجاد مزاحمت و برهم زدن آرامش محیط کار نموده و با لحن تندی با اینجانب و همکارانم صحبت کرده است.
شایان ذکر است که پیش از این و در تاریخ [تاریخ]، نامبرده اقدام به تعقیب اینجانب تا محل کار نموده و با این رفتار، موجب ایجاد رعب و وحشت و اختلال در کار اینجانب گردید.
با توجه به اینکه این اتفاقات در حضور سایر همکاران و ممکن است برخی از ساکنین ساختمان محل کارم رخ داده باشد، از تمامی اشخاصی که شاهد این وقایع بودهاند، خواهشمند است با ارائه شهادت خود، اینجانب را در پیگیری قانونی موضوع یاری نمایند.
بدینوسیله از مقام محترم قضایی درخواست مینمایم تا با بررسی موضوع و احراز صحت مطالب فوق، نسبت به اتخاذ تصمیم مقتضی اقدام فرمایند.
امضا شاهد و مطلع :
موفق باشید
سلام وقتتون بخیر
من به پیشنهاد یکی از دوستانم به یک کافه رفتیم برای یک کار با درآمد دلاری و تو حوزه رمز ارز ها فعالیت میکردند و بعد چند جلسه معرفی رمز ارز ها و خوبی و بدی هاش من تصمیم گرفتم که وارد این حوزه بشم چون بیشتر کار خودشون میکردند و یک گروه بودند و سه تا سکه امامی فروختم یکیش را مستقیما خود برای دوستم واریز کردم دومی طلا فروش برای دوستم واریز کرد و سومی را هم خودم برای یک نفر دیگه تو همون گروه واریز کردم فاکتور شم هست
و سر جمع 124 میلیون من سرمایه گذاری کردم که ماهی 6.2 میلیون بهم سود بدن و بعد از دوسال که قرارداد تموم شد .اصل پول هم چندین برابر شده باشه ولی این ارزی که گرفتن روی چهار سنت خریدن و الان روی دو سنت هست و اصل سرمایه من نصف شده و میگن باید صبر کنیم قیمت ها کمتر و بیشتر بشه تا قرارداد ببندیم و هنوز بعد از سه ماه هیچ سودی هم بهم ندادن و فقط امروز و فردا میکنم میخام ازشون شکایت کنم ولی چه مدارکی باید داشته باشم و از کجا باید اقدام کنم
اسم ارزشون پیکوین بوده و تغییرش دادن الان اسمش پیکومتاورس هست …خود دفتر پیشگیری از کلاهبرداری قوه قضاییه هم گفته این ارز پیکوین کلاه برداریه ولی من بعدا این این پیام دیدم و ارزی که من دارم پیکومتاورس هست من 50500 تا ازش دارم ولی میشه حدودا 60 میلیون
سلام وقت بخیر
در شرایطی که شما قرار دارید، به دلیل پیچیدگیهای بازار ارزهای دیجیتال و ادعاهای کلاهبرداری در مورد ارز پیکوین، نیاز به مشورت با یک وکیل متخصص در حوزه فناوری اطلاعات و حقوق دیجیتال بسیار ضروری است.
چرا به وکیل نیاز دارید؟
ارزیابی دقیق قرارداد: وکیل میتواند قرارداد شما را به دقت بررسی کرده و بندهای مبهم یا مغایر با قوانین را شناسایی کند.
تهیه لیست کامل مدارک: وکیل به شما میگوید چه مدارکی برای طرح شکایت لازم است و به شما در جمعآوری آنها کمک میکند.
انتخاب مرجع قضایی مناسب: وکیل میتواند به شما بگوید که باید شکایت خود را در کدام مرجع قضایی طرح کنید.
پیگیری پرونده: وکیل میتواند به عنوان نماینده قانونی شما، پرونده را در تمام مراحل پیگیری کند.
مدارک مورد نیاز برای شکایت:
قرارداد: نسخه اصلی یا کپی قرارداد منعقد شده با شرکت.
فاکتورهای خرید ارز: تمام فاکتورهایی که نشان میدهد شما ارز پیکوین را خریداری کردهاید.
پیامکها و مکاتبات: تمام پیامکها، ایمیلها و هرگونه مکاتبه دیگری که با شرکت داشتهاید.
گواهی واریز وجه: رسیدهای واریز وجه به حساب شرکت.
کارشناسی ارز: بهتر است از یک کارشناس ارز دیجیتال بخواهید که ارزش فعلی ارز پیکومتاورس را ارزیابی کند.
گزارش دفتر پیشگیری از کلاهبرداری قوه قضاییه: هرگونه مدرکی که نشان میدهد دفتر پیشگیری از کلاهبرداری قوه قضاییه ارز پیکوین را کلاهبرداری اعلام کرده است.
مراحل شکایت:
مشاوره با وکیل: اولین قدم، مشاوره با یک وکیل متخصص است.
تهیه دادخواست: وکیل شما بر اساس مدارک جمعآوری شده، دادخواستی علیه شرکت تنظیم میکند.
تقدیم دادخواست: دادخواست در دادگاه صالح تقدیم میشود.
پیگیری پرونده: وکیل شما پرونده را در دادگاه پیگیری میکند تا به نتیجه برسد.
نکات مهم:
زمان: هرچه سریعتر اقدام کنید، شانس موفقیت شما بیشتر است.
حفظ مدارک: تمام مدارک خود را به صورت مرتب نگهداری کنید.
عدم دستکاری مدارک: به هیچ وجه در مدارک خود دستکاری نکنید.
صبری: پروندههای حقوقی ممکن است زمانبر باشند.
توصیه میشود:
از تماس با شرکت خودداری کنید: ممکن است با تماس گرفتن با شرکت، به آنها فرصت بدهید تا مدارک خود را از بین ببرند یا داستان جدیدی بسازند.
با افراد دیگری که در این شرکت سرمایهگذاری کردهاند، ارتباط برقرار کنید: ممکن است با همکاری هم بتوانید پرونده قویتری تشکیل دهید.
مهمترین نکته:
خودتان اقدام به طرح شکایت نکنید. طرح شکایت در پروندههای پیچیده مانند پرونده شما نیاز به تخصص و تجربه حقوقی دارد.
موفق باشید
سلام..وقت بخیر
چنانچه در مهریه عندالاستطاعه زوج در زمان طلاق مالی نداشت و مهریه اقساطی شد ولی بعد از طلاق زوج مستطیع شد و یا ارثی به او رسید زوجه مطلقه میتواند دوباره مهریه ی خود را به اجرا بگذارد و خواستار دریافت کامل انرا شود ….تشکر
سلام وقت بخیر
بله، مطابق قوانین موجود در ایران، اگر مهریه به صورت عندالاستطاعه تعیین شده باشد و زوج در زمان طلاق توانایی پرداخت تمام یا بخشی از آن را نداشته باشد، دادگاه میتواند حکم به پرداخت اقساطی مهریه بدهد. اما این به معنای ساقط شدن حق زوجه برای دریافت کامل مهریه نیست.
مهمترین نکته این است که:
تغییر وضعیت مالی زوج: اگر بعد از طلاق، زوج به لحاظ مالی توانمند شده و یا ارث یا مالی به او رسیده است، زوجه میتواند مجدداً به دادگاه مراجعه کرده و درخواست اجرای کامل حکم مهریه یا افزایش اقساط را نماید.
اثبات استطاعت مالی: زوجه موظف است تغییر وضعیت مالی زوج و توانایی او برای پرداخت مهریه را به دادگاه ثابت کند. این امر میتواند با ارائه مدارک و مستندات مالی مانند فیشهای حقوقی، اسناد مالکیت، گواهیهای بانکی و … صورت گیرد.
تصمیمگیری دادگاه: دادگاه پس از بررسی مدارک و ادله، در مورد افزایش مبلغ اقساط یا اجرای کامل حکم مهریه تصمیمگیری خواهد کرد.
عوامل موثر در تصمیمگیری دادگاه:
میزان تغییر وضعیت مالی زوج: هرچه تغییر وضعیت مالی زوج بیشتر باشد، احتمال افزایش اقساط یا اجرای کامل حکم مهریه بیشتر است.
نیازهای مالی زوجه: دادگاه همچنین به نیازهای مالی زوجه و شرایط زندگی او نیز توجه خواهد کرد.
سایر تعهدات مالی زوج: دادگاه موظف است سایر تعهدات مالی زوج مانند نفقه فرزند و … را نیز در نظر بگیرد.
نکاتی که باید به آن توجه داشت:
زمان محدود برای درخواست: بهتر است زوجه در اسرع وقت پس از اطلاع از تغییر وضعیت مالی زوج به دادگاه مراجعه کند.
مشورت با وکیل: توصیه میشود زوجه برای پیگیری این موضوع با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت نماید تا از حقوق خود به بهترین شکل دفاع کند.
مدارک لازم: زوجه باید کلیه مدارک مربوط به پرونده طلاق، حکم دادگاه مبنی بر پرداخت اقساطی مهریه و مدارک اثبات کننده تغییر وضعیت مالی زوج را به دادگاه ارائه دهد.
در نهایت:
حقوق زوجه برای دریافت مهریه تضمین شده است و تغییر وضعیت مالی زوج میتواند زمینهای برای مطالبه مجدد یا افزایش مبلغ مهریه باشد. با این حال، پیگیری این موضوع نیازمند مراجعه به دادگاه و ارائه مدارک لازم است.
توجه: اطلاعات ارائه شده در این پاسخ صرفاً جنبه اطلاعرسانی داشته و به منزله مشاوره حقوقی نیست. برای دریافت مشاوره دقیق و تخصصی، توصیه میشود با یک وکیل پایه یک دادگستری مشورت نمایید.
موفق باشید
سلام وعرض ادب سوالی داشتم درخصوص تغییر کاربری اراضی اگر درزمین کشاورزی ملکی را بسازیم ۱۵سال از ساخت ملک گذشته باشد وجهاد بعداز ۱۵سال شکایت قلع وقم دهد ایا میتوان در دفاع به مرور زمان اشاره کرد؟وتکلیف ان دعوا چه میشود؟تاچندسال بگذره از ساخت بنا جهاد نمیتواند شکایت کند؟
سلام وقت بخیر
به طور کلی میتوان نکاتی را در این زمینه بیان کرد:
مرور زمان در تخریب بناهای غیرمجاز
اصل کلی:
قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها: این قانون به صراحت بر جلوگیری از تغییر کاربری اراضی زراعی و باغها تاکید دارد و ساخت بنا در این اراضی بدون مجوز را جرم میداند.
مرور زمان: در اصل، جرم بودن ساخت بنا، مانعی برای اعمال مرور زمان است. به این معنا که صرف گذشت زمان، نمیتواند جرم بودن عمل را از بین ببرد و جهاد کشاورزی میتواند در هر زمانی برای تخریب بنا اقدام کند.
استثنائات و موارد قابل تامل:
حقوق کسب شده: در برخی موارد، ممکن است با گذشت زمان و استفاده طولانیمدت از بنا، حق کسب شدهای برای مالک ایجاد شود. این حق کسب شده میتواند در دادگاه مورد بررسی قرار گیرد و در برخی موارد، مانع تخریب کامل بنا شود.
تغییر کاربری قانونی: اگر در طول این ۱۵ سال، قوانین و مقررات مربوط به تغییر کاربری تغییر کرده باشد و ساخت بنا در آن زمان مجاز بوده باشد، این مسئله میتواند در دفاع از شما موثر باشد.
ابلاغیههای جهاد کشاورزی: اگر جهاد کشاورزی در گذشته به شما ابلاغیهای مبنی بر غیرمجاز بودن ساخت بنا داده باشد و شما اقدام به رفع تخلف نکرده باشید، این مسئله میتواند بر نتیجه پرونده تاثیرگذار باشد.
چه باید کرد؟
مشاوره حقوقی: به دلیل پیچیدگی موضوع، حتما با یک وکیل پایه یک دادگستری متخصص در امور ملکی و کشاورزی مشورت کنید. وکیل میتواند با بررسی دقیق پرونده شما، بهترین راهکار را برای دفاع ارائه دهد.
جمعآوری مدارک: تمام مدارک مربوط به خرید زمین، ساخت بنا، پرداخت عوارض و هر مدرک دیگری که نشاندهنده مالکیت شما بر ملک و مدت زمان ساخت بنا باشد را جمعآوری کنید.
پیگیری قضایی: در صورتی که جهاد کشاورزی اقدام به طرح دعوی کند، باید به طور جدی از خود دفاع کنید و با ارائه دلایل قانونی، خواستار رد دعوی یا حداقل تخفیف در حکم تخریب شوید.
توجه:
نتیجه نهایی پرونده: نتیجه نهایی پرونده به عوامل مختلفی از جمله قوانین محلی، نظر کارشناسی دادگاه، مدارک ارائه شده توسط شما و جهاد کشاورزی، و تصمیم قاضی بستگی دارد.
تغییر کاربری اراضی موضوعی پیچیده است: توصیه میشود قبل از هرگونه اقدام، با یک متخصص مشورت کنید تا از اتخاذ تصمیمات اشتباه جلوگیری کنید.
مهمترین نکته:
گذشت زمان به تنهایی دلیل موجهی برای عدم تخریب بنا نیست. اما با مشورت با یک وکیل متخصص، ممکن است راهکارهای حقوقی دیگری برای دفاع از حقوق شما وجود داشته باشد.
لطفا توجه داشته باشید که این پاسخ صرفاً جنبه اطلاعرسانی دارد و جایگزین مشاوره حقوقی نیست. برای دریافت پاسخ دقیقتر و مناسبتر برای پرونده خود، حتما با یک وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنید.
موفق باشید
سلام وقت بخیر من حق طلاق از شوهرم دارم میخوام اقدام کنم و وکیل بگیرم میخواستم بدونم با این شرایط آیا باید حتما جلسات مشاوره را برم یا خیر نیازی نیست و اگر نیاز است باید دو نفر بریم ؟ یا وکیل میتونه کاری کنه که جلسات را نریم؟
سلام وقت شما هم بخیر.
در مورد الزامی بودن جلسات مشاوره قبل از طلاق با داشتن حق طلاق، چند نکته مهم وجود دارد که باید به آنها توجه کنید:
قانون حمایت از خانواده: طبق قانون حمایت از خانواده، شرکت در جلسات مشاوره قبل از طلاق توافقی الزامی است. اما در مواردی که یکی از زوجین (در این مورد شما) حق طلاق داشته باشد، این الزام به صورت مطلق وجود ندارد.
نظر دادگاه: با این حال، تصمیم نهایی در مورد الزامی بودن یا نبودن جلسات مشاوره به عهده دادگاه است. برخی از دادگاهها ممکن است حتی در مواردی که یکی از زوجین حق طلاق دارد، برگزاری جلسات مشاوره را مفید بدانند و آن را اجباری کنند.
نقش وکیل: وکیل شما میتواند با ارائه دلایل قانعکننده به دادگاه، تلاش کند تا از برگزاری جلسات مشاوره معاف شوید. اما تضمینی وجود ندارد که دادگاه با درخواست وکیل موافقت کند. و معمولا وکیل می تواند با مشاور تماس گرفته و بعضا حتی بدون مراجعه برگه مشاوره را اخذ نماید.
موفق باشید