.
یک وکیل خوب از نظر مردم باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
وکلا در موقعیت منحصر به فردی برای کمک به افراد ، گروه ها و سازمان ها در زمینه مشکلات حقوقی و پیشبرد منافع عمومی قرار دارند. بنابراین هر چه دانش و مهارت خود را در این زمینه افزایش دهند بیشتر می توانند به احقاق حق افراد مختلف جامعه کمک نمایند. یک وکیل خوب همچنین قوانین اخلاقی را می داند و در تعامل با موکلان ، دیگر وکلا ، قضات و هر کس دیگری که در سیستم حقوقی با آنها روبرو می شود اخلاق مدار است.
وکلای با تجربه صریح و صادقانه با مراجعه کنندگان خود صحبت کند و هرگز به آنها وعده های دروغین نمی دهند. در نظر داشته باشید که گاهی اوقات ممکن است انتظارات مشتریان غیرواقعی باشد که در این صورت تعیین درست انتظارات برای آنها مهم است.
علاوه بر این برای تبدیل شدن به یک وکیل خوب ، ویژگی های خاصی لازم است که در ادامه به مهم ترین آنها اشاره می کنیم.
یک وکیل خوب در اصفهان و دیگر شهرها باید در کنار تجربه و دانش کافی ، از سطح هوشی بالایی نیز برخوردار باشد. وکیل حرفه ای به موکلان خود در مورد حقوق و همینطور تعهداتشان راهنمایی های مفیدی را ارائه می دهد. هنگامی که به دنبال یک وکیل خوب در اصفهان هستید حتما به این ویژگی ها در وکیل خود توجه نمایید:
.
ویژگی اول : وکیل خوب باید از دانش حقوقی بالایی برخوردار باشد.
برخی ها معتقدند وکالت به معنای تسلط کامل بر قوانین است. با توجه به اینکه قوانین پیچیده و بهم پیوسته هستند.یک وکیل خوب باید دانش حقوقی و توانایی کافی برای تجزیه و تحلیل و استفاده درست از قوانین به نفع موکل خود را داشته باشد.
تهیه یک استراتژی حقوقی به طور کلی به تحقیقات گسترده ای نیاز دارد. بنابراین هر کسی که در حرفه وکالت در حال فعالیت است. باید مهارت عالی در تحقیق و جستجو داشته باشد تا بتواند اطلاعات مربوطه را پیدا کرده و درک کند. علاوه بر این وکلا ، دادگستری ها و سایر متخصصان حقوقی باید مهارت درک مطلب قوی داشته باشند. تا اطلاعات پیچیده ای را که در تحقیقات و اسناد حقوقی مشاهده می شود ، به راحتی درک کنند.
.
ویژگی دوم : وکیل خوب باید از مهارت های ارتباطی موثر برخوردار باشد.
یکی از اصلی ترین ویژگی های یک وکیل خوب در هر کجای دنیا برخورداری از مهارت های ارتباطی خوب است. مهارت های خوب مذاکره عامل اصلی موفقیت یک وکیل است. در واقع برای دستیابی به توافق نامه بین طرفین درگیر یک مسئله حقوقی مذاکره حرفه ای یک نیاز ضروری است. داشتن مهارت چانه زنی مهم است و به وکیل این امکان را می دهد. قبل از اینکه پرونده دچار رویه های دشوارتر شود به نتایج خوب و قابل قبولی دست یابد.
وکلای پایه یک و دو دادگستری علاوه بر این که توانایی برقراری ارتباط موثر با موکلان خود را دارند.با دیگر طرفین پرونده و دادگاه نیز به خوبی ارتباط برقرار می کنند. اما فراتر از آن ، وکلای مجرب می توانند با طیف وسیعی از روش های ارتباطی کار کنند. یک حقوقدان عالی از مهارت نوشتاری لازم برای تهیه کلیه دادخواست ها و دیگر اسناد حقوقی برخوردار است و می داند چگونه در مکالمه های تلفنی رسمی و همچنین هنگام حضور در دادگاه از موکل خود به خوبی دفاع کند.
.
ویژگی سوم : وکیل خوب باید خلاقیت و پشتکار داشته باشد.
جالب است بدانید وکلای برجسته و مشهور در سطح جهان نه تنها منطقی و تحلیلی نیستند.بلکه در حل مسائل از خود خلاقیت زیادی نشان می دهند. یک وکیل خوب باید خلاق باشد ، تا بتواند برای مسائل مختلف ، راه حل های مفیدی را به مراجعه کنندگان خود ارائه دهد. وکیل خوب می داند که هر ماده قانونی منحصر به فرد است. با هر مشتری باید متفاوت رفتار شود و هر راه حل با دقت بر اساس وضعیت فرد در نظر گرفته شود.
بهترین راه حل لزوما همیشه واضح ترین نیست و یک وکیل خوب برای اینکه بتواند از رقیب خود فراتر برود باید بتواند خارج از یک چارچوب کلی فکر کند. بهترین راه برای ایجاد راه حل های منحصر به فرد ، نزدیک شدن به موقعیت هر مراجعه کننده با گوش دادن دلسوزانه به حرف های او است. به این ترتیب وکیل قادر خواهد بود واقعاً مسائل و نیازهای هر کدام از مشتریان را به خوبی درک کند. این سطح از درک می تواند به کشف راه حل های مفید و با ارزش منجر شود.
علاوه بر این موفقیت یک وکیل خوب تنها با پشتکار حاصل می گردد. بنابراین اگر با یک وکیل خوب در اصفهان مشورت کرده اید مطمئن باشید که وی با پشتکاری که دارد تمام اقدامات لازم را برای رسیدن شما به نتیجه ای موفقیت آمیز انجام خواهد داد.
.
ویژگی چهارم : وکیل خوب باید دلسوز باشد.
دلسوزی یک واکنش احساسی است که به موجب آن فرد مشکل دیگری را درک می کند. و واقعاً می خواهد به حل آن مشکل کمک کند. دلسوزی پایه و اساس موفقیت در هر کاری است. یک وکیل خوب بدون احساس دلسوزی ، نمی تواند خود را واقعا جای مشتری بگذارد یا مسائلی که مشتری با آن روبرو است را کاملاً درک کند.
علاوه بر این وکلا بدون دلسوزی نمی توانند موقعیت حریف خود را به خوبی درک کنند. و پیش بینی کنند که او چه کاری انجام خواهد داد. و در نتیجه اقدامات را در جهت منافع مشتری خود انجام دهند. حس دلسوزی به وکیل کمک می کند تا بهترین راه حل ها را به موکل خود ارائه دهد.
در مقابل وکلایی که نمی توانند موقعیت دیگری را به خوبی درک کنند.در درک مسئله بی تأثیر هستند و بنابراین نمی توانند راه حلی موثری برای تغییر وضعیت پرونده داشته باشند.
10 Comments
من آنچه را که شما نوشته اید بسیار مناسب وب سایت دریافت کردم.
ممنون
متشکرم برای ارسال این مطلب
خواهش میکنم
متشکرم بابت اشتراک این مطلب
ممنون
اطلاعات بسیار عالی
ممنون از حسن توجه شما
سلام در مورد اصلاح سند شما متونی به من کمک کنید
سلام در ساعات اداری تماس بگیرید