
مشاوره رایگان با وکیل اصفهان
مشاوره رایگان با وکیل : لطفا سوال خود را در قسمت نظرات آخر همین متن نوشته و در کمتر از بیست و چهار ساعت جواب خود را دریافت کنید، ضمن اینکه جواب سوالات به صورت استوری در پیج و های لایت های اینستاگرام اینجانب اشتراک گذاری می شود.
مشاوره حقوقی یک روش است که افراد میتوانند با استفاده از آن به بهترین شکل ممکن به اطلاعات مورد نیاز در مورد مسئلهای که با آن مواجه هستند برسند و مشکل خود را به راحتی حل و فصل نمایند.
استفاده از مشاوره حقوقی محدود به زمان خاصی نیست و افراد میتوانند از ارائه مشاوره حقوقی توسط حقوقدانان مجرب استفاده کنند.
مزایای استفاده از مشاوره حقوقی عبارتند از:
امکان برخورداری از اطلاعات حقوقی با هزینههای مناسبتر
آشنایی با روشها و مراحل طی کردن مسائل حقوقی مختلف مانند ثبت شکایت در اداره کار
سرعت و آسانی در ارائه مشاوره توسط وکلا در سایتهای آنلاین
مقرون به صرفهتر بودن برای موکلین خارج از کشور
مشاوره حقوقی هم دارای معایبی است که عبارتند از:
عدم کارایی برای پروندههای مختلف
نیاز به ارتباط مستقیم با مشاور حقوقی که ممکن است در برخی مواقع دسترسی به او مشکل باشد.
وکیل آنلاین
وکیل آنلاین یا وکیل اینترنتی یک وکیل است که خدمات حقوقی خود را از طریق اینترنت ارائه میدهد. این نوع وکیل با استفاده از ابزارهای ارتباطی آنلاین مانند چت، تماس تلفنی، ویدئو کنفرانس و ایمیل با مشتریان خود در ارتباط است. وکیل آنلاین میتواند در زمینههای مختلف حقوقی فعالیت کند، از جمله مشاوره حقوقی، تدوین قراردادها، نمایندگی در دعاوی و رسیدگی به مسائل کیفری و مدنی. مشاوره رایگان با وکیل
به عنوان مثال، وکیل آنلاین میتواند به مشتریان خود در راستای رسیدگی به مسائل مربوط به چک و سفته کمک کند. همچنین، یکی از مزیتهای وکیل آنلاین ارائه مشاوره رایگان است که به افرادی که نمیتوانند هزینههای وکیل را پرداخت کنند یا به دنبال دسترسی فوری به مشاوره حقوقی هستند، کمک میکند.
وکیل حقوقی
وکیل حقوقی یا وکیل دادگستری، فردی است که به موجب عقد وکالت از طرف شخص دیگری (حقوقی یا حقیقی) برای انجام کاری مأمور میشود. وکیل در موضع دفاع از موکل خود در مسائل حقوقی فعالیت میکند. در دنیای کنونی با پیشرفت تکنولوژی و خدمات، مشکلات حقوقی نیز سیر صعودی داشته و روز به روز با چالشهای حقوقی جدیدی مواجه میشویم. بنابراین، مشاوره رایگان با وکیل در تمامی مسائل روزمره نیاز است که از تجربه و دانش یک مشاور حقوقی یا وکیل استفاده کنیم.
وکیل کیفری مشاوره رایگان با وکیل
وکیل کیفری یک وکیلی است که در زمینه دعاوی کیفری تخصص دارد و میتواند به نیابت از موکل در مراحل مختلف پرونده کیفری شرکت کند. وکیل کیفری باید دارای تجربه کافی در امور کیفری و آشنایی کامل با قوانین دعاوی کیفری مانند تغییر کاربری باشد.
وظایف وکیل کیفری عبارتند از:
نمایندگی از موکل در دادگاههای کیفری
مشاوره حقوقی وکیل کیفری به موکل در مورد مسائل مربوط به پرونده کیفری
تدوین دفاعیه و پاسخ به ادعاهای مخالف در دادگاه
حضور در جلسات دادگاه و دفاع از موکل در مراحل مختلف پرونده.
ارائه مدارک و شواهد مورد نیاز در دادگاه
برای انتخاب بهترین مشاوره رایگان با وکیل کیفری، میتوانید به سوابق و تجربیات وکلا در زمینه دعاوی کیفری و همچنین صفات و ویژگیهای اخلاقی آنها توجه کنید. همچنین، میتوانید با مراجعه به سایتهای حقوقی وکلا را مقایسه کرده و با انتخاب بهترین وکیل کیفری، به راحتی به حل و فصل مسائل کیفری خود بپردازید.
وکیل طلاق مشاوره رایگان با وکیل
وکیل طلاق وکیلی است است که در زمینه دعاوی و حقوق خانواده تخصص دارد و میتواند در مراحل مختلف یک پرونده طلاق به شما کمک کند. این وکیل با آشنایی به مراحل طلاق و انواع طلاق و نیز تسلط بر مراحل دادرسی میتواند فرایند طلاق را سرعت ببخشد.
برخی از ویژگیهای یک وکیل طلاق خوب عبارتند از:
تخصص در زمینه حقوق خانواده و دعاوی طلاق
داشتن خصوصیات اخلاقی و حرفهای
تجربه در پروندههای طلاق و مهریه
توانایی در پیشبینی و حل مسائل پیچیده در طلاق
وکیل طلاق میتواند در مواردی مانند طلاق از سمت زوجه که دارای پیچیدگیها و شرایط خاصی است، به شما کمک کند و در این گونه پروندهها پیروز شوید. در برخی موارد، پروندههای طلاق بدون استفاده از وکیل به سرانجام مطلوب نمیرسند، بنابراین همکاری با یک وکیل طلاق مناسب میتواند برای شما مفید باشد.
وکیل خانواده مشاوره رایگان با وکیل
وکیل خانواده یک حقوقدان است که در زمینه دعاوی خانوادگی تخصص دارد و میتواند در مراحل مختلف یک پرونده خانوادگی به شما کمک کند. وکیل خانواده میتواند در مواردی مانند طلاق، مهریه ، نفقه، حضانت فرزندان ، فرزند خواندگی و توقیف اموال به شما کمک کند. برای انتخاب بهترین وکیل خانواده، میتوانید به سوابق و تجربیات وکلا در زمینه دعاوی خانوادگی و همچنین صفات و ویژگیهای اخلاقی آنها توجه کنید. همچنین، میتوانید با مراجعه به سایتهای حقوقی وکلا را مقایسه کرده و با انتخاب بهترین وکیل خانواده ، به راحتی به حل و فصل مسائل خانوادگی خود بپردازید. مشاوره رایگان وکیل
..
همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با وکیل یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.
- ازدواج 8
- اسناد ملکی 0
- پرسش و پاسخ حقوقی 3
- حضانت 3
- حقوق زن 4
- داستان یک پرونده 1
- دستهبندی نشده 0
- دعاوی تجاری 24
- دعاوی ثبتی 10
- دعاوی کیفری 48
- دعاوی مالی 11
- دعاوی ملکی 13
- دیوان عدالت اداری 1
- طلاق 9
- عکس نوشته 0
- قراردادها 7
- کاربران اختصاصی 0
- کلیپ صوتی 0
- مالک مستاجر 2
- مشاوره حقوقی 25
- مقالات 22
- نمونه پرونده 3
- وصول مطالبات 1
- وصول مطالبات 1
- وکیل خانواده 26
ممنون از شما وکیل دلسوز و مهربان اگر بخواهیم مشاوره حضوری داشته باشیم به چه صورت هست ؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام وقت بخیر
از طریق شماره هایی که در سایت هست وقت مشاوره حضوری بگیرید.
موفق باشید
سلام
من چند سال هست با همسرم اختلاف دارم مالی به نام ایشان نیست و میگه باید مهریه رو ببخشی تا طلاقت بدم. پدر شوهرم چند سالی هست فوت کرده و وضع مالی خوبی داشت از منزل پدر شوهرم یک دانگ دارم. اینکه اگر من تقاضای طلاق کنم چیزی به من تعلق نمی گیره درسته، دیگه خسته شدم، لطفا راهنمایی کنید.
سلام وقت بخیر
1. مهریه و طلاق هیچ ارتباطی با هم ندارند و مرد در هر حال موظف به پرداخت مهریه شما هست.
2. برای طلاق شما باید یکی از موارد دوازده گانه سند ازدواج را برای دادگاه ثابت کنید یا اینکه با توافق همسرتان از یکدیگر جدا شوید.
3. بعد از ثبت ازدواج شما مالک یک دانگ منزل پدرشوهرتان شده اید، به شرط ذکر در سند ازدواج و انتقال رسمی آن، در غیر اینصورت ابتدا باید نسبت به اثبات انتقال و الزام به انتقال علیه ورثه اقدام و دادخواست متناسب مطرح نمایید.
4. همانطور که عرض کردم مهریه ارتباطی به طلاق ندارد و دادخواست طلاق شما مانع از استحقاق شما بر مهریه نیست فقط برای اینکه امکان رجوع را از شوهرتان بگیرید می توانید قسمتی از مهریه (حتی یک سکه) را ببخشید تا طلاق بائن محسوب و امکان رجوع توسط همسرتان از وی گرفته شود.
5. شما میتوانید ضمن مطالبه مهریه سهم الارث همسرتان را از اموال پدرش توقیف نمایید.
6. قبل از هر اقدام ابتدا نسبت به صلح و سازش و اصلاح یک دیگر و انجام مشاورهای خانواده و روانشناسی اقدام و پس از آن حضوری با یک وکیل مشاوره و سپس اقدام نمایید.
موفق باشید.
سلام من میخوام از کارفرمام شکایت کنم کجا چه کار باید بکنم میشه کمکم کنید
سلام وقت بخیر
شما ابتدا باید از طریق دفاتر پیشخوان دولت نسبت به احراز هویت اقدام سپس از طریق سامانه جامع روابط کار نسبت به تکمیل و تنظیم دادخواست بدوی به اداره کار اقدام نمایید.
سامانه جامع روابط کار
سلام .ما یک فرزند اتیسم دارم که ۸ سال دارد بیشتر هزینه های درمان پسرم با من هست پدرش برای کاردرمانی و گفتار هزینه ای نمیکند، و اینکه همه این سال ها من تمام هزینه های بچه و حتی برای خرج خودم و فرزندم هزینه کردم الان اگر بخواهم جدا شوم حضانت بچه چون اتیسم هست کامل ب پدرش داده میشود؟
اگر مهریه را اجرا بگذارم ۱۲۴ سکه بوده چطور باید پرداخت کند ؟
با توجه ب شرایط فرزندم
سلام وقت بخیر
1. اگر فرزند دختر باشد تا 9 سال و اگر پسر باشد تا 15 سال حضانت آن با پدر است و بعد از آن خود فرزند میتواند تصمیم بگیرد که با پدر زندگی کند یا با مادر ولی در هر حال هزینه های زندگی (نفقه) فزند بر عهده پدر است. حضانت هم حق است و هم تکلیف طرفین و نمی توانید از آن امتناع کنید.
2. برای هزینه های خود و فرزندتان می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید البته اگر با همسرتان در یک منزل زندگی می کنید نتیجه گرفتن سخت هست و شما باید ثابت کنید هزینه های زندگی را پرداخت کرده اید.
3. بعد از جدایی مطابق یک عمل می شود و چون بالای 7 سال سن دارد حضانت قانونا با پدر است.
4. در مورد مهریه نیز همسرتان در هر حال موظف به پرداخت مهریه می شود اگر اموالی داشته باشد می توانید توقیف و نسبت به وصول مهریه اقدام نمایید در غیر این صورت نیز با توجه به میزان درآمد ایشان تا یک چهارم از حقوق ایشان بابت مهریه توقیف و رسیدگی به دادخواست اعسار (عدم توانایی پرداخت مهریه) همسرتان نیز بر همین مبنا انجام می شود، در حال حاضر محاکم سالی یک سکه بعنوان اقساط مهریه در نظر می گیرند.
5. توجه داشته باشید مهریه ارتباطی به طلاق ندارد و شما برای جدایی یا باید با همسرتان توافق کنید و بصورت توافقی جدا شوید یا اینکه بتوانید اثبات کنید همسرتان یکی از شرایط دوازده گانه سند ازدواج را دارا هست.
6. قبل از اقدامی ابتدا سعی در اصلاح زندگی و مشاوره با اهل فن و روانشناسان خبره و نهایتا با مشاوره حقوقی با وکیل اقدام قانونی کنید.
موفق باشید
سلام
ببخشید خانم ترکیه ای با آقای ایرانی ازدواج کردن و الان طلاق گرفتن و فرزند هم دارن، بعد طلاق تابعیت ایرانی خانم سلب میشه؟
سلام وقت بخیر
خیر به هیچ عنوان ازدواج و طلاق و حتی گرفتن تابعیت کشورهای دیگر باعث سلب تابعیت نمی شود.
سلام وقت بخیر بنده میخوام سرمایه آزاد در اختیار کسی بزارم ایشون صاحب یک رستوران هستن که مبلغی رو یکساله احتیاج دارن و در قبالش سود مشخص میخوان بدن شراکت نیست فقط سرمایه احتیاج دارن برای ضمانت یک چک به مبلغ کل برای پایان قرارداد میدن و سفته به دو برابر مبلغ و یک قرارداد که توش مبالغ و مقدار سود ماهیانه و ضمانتها نوشته میشه میخوام بدونم آیا میتونه بعد از یکماه یا چند ماه به قرارداد عمل نکنه و از لحاظ قانونی من میتونم روی این قرارداد اقدام کنم اگر ایشون سود ماهیانه رو ندن ممنون میشم جواب بدید.
سلام وقت بخیر
1. ظاهرا قرارداد شما در باب مضاربه تفسیر میشه و مضاربه هم قراردادی هست بین دو نفر به این صورت است که یکی از آنها با سرمایه دیگری به تجارت پرداخته و در برابر درصدی از سود را با صاحب مال شریک میشود.
2. توجه داشته باشید اگر در قرارداد سود مشخصی (مبلغ معین) درنظر گرفته شود این قرارداد ربوی (ربا) و باطل است.
3. اگر در قالب مضاربه نوشته بشه چون عقد جایزی هست هر موقع هر یک از طرفین اراده کنند می توانند قرارداد را بهم بزنند، مگر اینکه به وجه ملزمی قرارداد را لازم برای مدت معینی انتخاب کرده باشند.
4. اگر قرارداد لازم باشد و حق فسخ را از خود برای مدت معینی سلب کرده باشید امکان برهم زدن قرارداد تا زمان معین وجود ندارید.
5. بهتره هست در قرارداد شرطی برای فسخ برای خود در نظر بگیرید تا درصورت عدم اقدام و پرداخت نکردن سود ماهیانه بتوانید نسبت به فسخ قرارداد بصورت یک طرفه اقدام نمایید.
6. برای این منظور می توانید داوری را نیز بعنوان داور مرضی الطرفین تعیین تا در صورت تخلف از مفاد قرارداد اقدام صدور رای داورری و اقدام جهت مطالبه وجه پرداختی نمایید.
7. حضوری با یک وکیل مشاوره و قرارداد حتما توسط وکیل یا حقوقدان متخصص تنظیم تا در آینده با مشکلی مواجه نشوید.
موفق باشید
ملکی را به عروسم هدیه کردم جهت ادامه زندگی با پسرم و سند نیز به وی منتقل شد بعد از چند سال حالا به مشکل خورده و در شرف طلاق هستند عروس ملک را فروخته من می توانم مبلغ ملک را مطالبه کنم چون این ملک را برای ادامه زندگی به وی بخشیده بودم.
با سلام
1. این نوع انتقال اموال که معمولا در ابتدای زندگی زوجین بین خانواده ها مرسوم است تفسیر به صلح یا هبه می شود.
2. اگر مالی هبه شده باشد تا زمانی که آن مال نزد شخص هبه گیرنده (متهب) موجود باشد از طرف شخص هبه دهنده (واهب) قابل رجوع و برگشت است و در صورت انتقال مال به شخص دیگر قابل برگشت نیست در نتیجه شما نمی توانید از راه رجوع از هبه اقدام نمایید.
3. در مورد صلح که بیشترین تفسیر از انتقال مال را شامل می شود حتی با وجود مال نیز قابلیت رجوع وجود ندارد، چرا که مطابق قانون صلح عقدی است لازم و برهم نمی خورد مگر به شرطی که در عقد ذکر شده یا اینکه با طرف مقابل توافق کنید و عقد را اقاله یا به اصطلاح برهم بزنید، که این مورد نیز با توجه به انتقال مال به شخص دیگری ممکن نیست.
4. و اما دلیل شما مبنی بر جهت صلح و اینکه : (ملک را برای ادامه زندگی به وی بخشیده بودم) ادعایی است که نیاز به اثبات از جانب شما دارد و در صورت ذکر این موضوع در سند انتقال امکان گرفتن نتیجه متصور بود.
5. در پایان لازم به ذکر است مطابق عقودی که بر طبق قانون واقع شده باشد بین طرفین و قائم مقام آنها لازمالاتباع است مگر این که به رضای طرفین اقاله یا به علتقانونی فسخ شود.
موفق باشید.
سلام روزتان بخیر،
از مزایا و معایب حق طلاق، حق تحصیل و حق شغل به همسر خانم دادن برای ازدواج چیست!
آیا این حق اگر خانم درخواست کند آقا باید بدهد!
ممنون میشوم راهنمایی نمایید.
باتشکر
سلام وقت بخیر
سوال خیلی کلی نوشته شده با این حال
1. میشه گفت مهمترین حقی که مرد در زندگی مشترک داره حق طلاق هست به این معنی که پس از اجرای صیغه عقد زن به هیچ عنوان نمی تواند به اختیار خودش از مرد جدا شود مگر اینکه بتواند عسر و حرج (سختی و مشقت در زندگی مشترک با مرد) را بوسیله اثبات یکی از شرایط دوازده گانه سند ازدواج به اثبات برساند و یا اینکه در هنگام عقد این حق را از همسرش بعنوان شرط ضمن عقد ازدواج بگیرد.
2. باید توجه داشت که این حق هیچ ارتباطیبا سایر حقوق مالی یا غیر مالی مثل مهریه، نفقه، حضانت و اجرت المثل نداشته و در صورت داشتن حق طلاق یا همان وکالت در طلاق زن از مرد، می تواند هم طلاق بگیرد و هم در پرونده مجزا نسبت به مطالبه مهریه اقدام نماید.
3. راهکاری که در این خصوص ارائه میشه اینکه : زن در ازای بخشیدن بخشی از مهریه (چه یک سکه چه 99 درصد از مهریه که به توافق زوجین بستگی دارد) نسبت به گرفتن وکالت در طلاق اقدام نماید تا در صورت عدم توافق با یکدیگر با مراجعه به دادگاه ضمن بخشید آن قسمت از حق طلاق خود استفاده نماید.
4. حق تحصیل و حق اشتغال نیز بر عهده مرد است و می تواند همسر خود را از شغلی که مغایر با مصلحت خانواده است منع و یا مجبور به اقامت در محلی که مرد ساکن است ملزم نماید که در صورت داشتن این دو حق مرد نمی تواند همسرش را از شغلی محروم و یا به سکونت در محل خاصی اجبار نماید و موظف به سکونت در محلی که زن اختیار می کند می شود.
5. اجباری در گرفتن یا دادن این حقوق نیست و توافقی هست که می تواند در هر زمان بین طرفین انجام گیرد.
6. کلام اخر اینکه اساس زندگی مشترک بر پایه تفاهم و سازگاری استوار است و سعی کنید مشکلات خود را از مسیری غیر از محکمه و دادگاه حل نمایید چرا که سرایت مشکلات به دادگاه مشکلات زوجین را دو چندان می کند.
موفق باشید.
سلام و وقت به خیر
آیا زن وظیفه دارد در منزل کار کند یا نه ؟کارهای منزل همه را باید انجام دهد ؟ایا در مقابل انجام کار ها میتواند پول دریافت کند ؟ ایا تامین مخارج زندگی بر عهده زن و مرد هر دو نفر است ؟
سلام وقت بخیر
1. مطابق ماده 1104 قانون مدنی : زوجین باید در تشیید مبانی خانواده و تربیت اولاد خود به یکدیگر معاضدت نمایند. به این معنا که زن و مرد باید در پیشبرد اهداف زندگی مشترک با یکدیگر همکاری داشته باشند، در قانون مرد موظف به کار کردن است یا زن موظف به کار کردن در خانه باشد ولی برای ادامه زندگی مشترک و رشد رفاه و اقتصاد زندگی مشترک ایجاب می کند مرد کار کند و متقابلا زن نیز کارهای زندگی مشترک را انجام و محیط امن و آرامی را برای مرد فراهم نماید.
2. اینکه چه مقدار از کار های منزل باید توسط زوجین باید انجام شود بستگی به نوع کار دارد مسلما کارهای مردانه و یا تخصصی که نیاز به انجام توسط افراد با تخصص مختلف دارد بر عهده زن نیست ولی کارهایی که اصولا باید توسط خانم انجام شود مانند آشپزی خیاطی و.. را زن باید انجام دهد.
3. طبق قانون زن می تواند در مقابل کارهایی که انجام میدهد مزد دریافت کند که مطابق کارشناسی انجام شده انقدر کم است (به ازای هر سال یک تا سه میلیون) که بنظر اقدامی انجام ندهد عاقلانه تر است، لازم به ذکر است این مبلغ رمانی به زن تعلق می گیرد که مرد تقاضای طلاق همسرش را می کند.
4. اصولا پرداخت هزینه های مشترک بر عهده مرد است و زن در زندگی مشترک هیچ وظیفه اقتصادی ندارد با این حال اگر طرفین با هم کار کنند و در زندگی مشترک هزینه کنند هیچ کدام نمی تواند مدعی هزینه هایی که در طول زندگی مشترک کرده باشد.
موفق باشید
سلام وقت بخیر
من پدرم فوت کردند و دو همسر دارند آیا پدرم میتوانسته برای تعیین درصد حقوقی که به هرکدام تعلق بگیرد قبل از فوت اقدامی کرده باشند؟
یا اینکه الزاما دادگاه حقوق را بین دو همسر تقسیم میکند؟
سلام وقت بخیر
1. مستمری متوفی جزء ماترک متوفی محسوب نمی شود تا متوفی بتواند نسبت به تقسیم آن تصمیم گیری کند، بلکه طبق قانون مستمری عبارت از وجهی که به منظور جبران قطع تمام یا قسمتی از درآمد به بیمه شده و در صورت فوت او برای تأمین معیشت بازماندگان وی به آنان پرداخت میشود. در نتیجه پدر شما نمی توانسته نسبت به نحوه تقسیم آن بین همسران و سایر افراد تحت تکفل خود تصمیم بگیرد و به نحو مقرر در قانون (50 درصد بین هر دو همسر به نحو تساوی) تقسیم می گردد.
2. با توجه به جواب سوال اول بله مطابق قانون تقسیم می گردد.
موفق باشید
سلام وقت بخیر،شوهرم ۳دانگ ازمنزل راچندسال پیش به نام من کرده سندمحضری داریم،حالامیخادپس بگیره دادخواست هبه داده،آیامیتونه پس بگیره
سلام وقت بخیر
1. قبلا به این سوال جواب دادم با این حال لازمه یادآوری کنم که معمولا قضات دادگاه ها انتقال اموال بنام همسر را در قالب صلح تفسیر می کنند و اصل را بر صلح میدانند رجوع از آن را غیر ممکن
2. هبه نیاز به اثبات دارد نیاز به دو شاهد یا دست نوشته یا اقرار شما مبنی بر هبه (بخشش مال) و سایر ادله ای که نزد محکمه این موضوع را به اثبات برساند.
3. ترجیحا با وکیل نسبت به دفاع اقدام نمایید.
موفق باشید
سلام وقت بخیر
اگربخواهیم به امضا و اثر انگشتی که دوسال پیش پدرم بر روی بیمه ی عمر زده آمد(طبق کپی که ما از اداره ی نیروهای مسلح گرفتیم) و الان فوت شده اند، اعتراض بزنیم که کارشناس خط صحت امضا و انگشت را تایید کنند چه کاری هایی باید انجام دهیم؟
و اینکه این اعتراض باعث بروز مشکل برای کسی که درخواست میدهد میشود یا نه؟
ممنون
سلام وقت بخیر
شما باید از طریق دادسرا شکایت جعل مطرح نمایید و اعلام کنید به تازگی متوجه جعل شده اید
پس از ان برگه های استنادی شما توسط کارشناس رسمی دادگستری با مدارک مسلم الصدور مورد بررسی قرار می گیرد
لازم نیست شخص خاصی بعنوان جاعل معرفی شود بلکه فقط به اصالت آنها ایراد بگیرید
مشکلی برای شخصی پیش نمی آید و کسی نمی تواند به دلیل شکایت شما علیه شما دعوایی مطرح نماید.
ترجیحا سعی کنید با وکیل اقدام کنید یا حداقل شکوائیه توسط وکیل دادگستری تنظیم شود.
موفق باشید.
سلام وقت بخیر
پدرم دو هفته هست فوت کردند ،ایشون دو همسر داشتند که از مادر من هشت فرزند و از همسر دیگر سه فرزند دارند، طبق کپی که ما هفته ی پیش از اداره نیروهای مسلح گرفتیم و تاریخ ثبت آن دوسال پیش میباشد بیمه ی عمر به نام همسر دوم و دو فرزندش که در خانه هستند میباشد ، در صورتی که پدرم دوماه پیش به ما گفتند بیمه ی عمر به نام همه هست و یه مقداری به همتون میرسه،الان اگر به امضا و اثر انگشت پدرم بدون شکایت از ارگان یا شخص خاصی ،اعتراض داشته باشیم که کارشناس خط تشخیص های لازم را بدهند ، چه باید بکنیم؟
و آیا اگر ثابت شود که امضا و اثر انگشت از پدرم هست امکان دارد که سازمان از ما شکایت کند؟
و آیا ممکن است سازمان نیروهای مسلح در اصفهان آخرین مدرک بیمه ی عمر را به ما نداده باشد؟ چون پدرم چهارمحال زندگی میکردند و هر اقدامی را در اداره ی همونجا انجام میدادند
با سلام
با توجه به تکراری بودن سوال جواب قبلا داده شده به جوابهای قبل مراجعه کنید
موفق باشید
سلام خسته نباشی من شوهرم الان زندان هست وبی گناه درزندان که کسی ۴۲۰گرم هرویین انداخته داخل خونه مادرش بعد مادرش بردن گفت منو نبرین الان پسرم میادودادگاه برگزار شد مادرش تبرعه شده ولی شوهرم که خونه جدا داریم اصلا اون زمان اونجا نبود ۲۵ سال ویک ماه زندانی و۳۰۰ میلیون جریمه الان میگه خسته شدم نمیخوام بمونم زندان میخوام تسلیم بزنم بدنم اسداباد بیام رای باز باشم ولی اگه اعتراض بزنه چی از درد دوری خانوادش میخواد تسلیم بزن
سلام وقت بخیر
با این مقدار از مواد حتما وکیل تسخیری داشته و باید در مراحل رسیدگی دفاع درست انجام شده باشه تا بتواند تبرئه بگیرد
در حال حاضر هم اگر در مهلت بیست روزه اقدام به تسلیم به رای بزنند تا یک چهارم از محکومیتشان بخشیده می شود
با این حال تا پرونده مطالعه نشه و اظهارات و دفاعیات همسر شما از همه مهمتر تعیین کننده سرنوشت وی است.
موفق باشید
سلام. وقتتون بخیر. سوالی داشتم. مستاجری در خانه ی پدربزرگم در روستا که الان مالک خونه من هستم بوده، ۲ سال پیش از خونه دزدی شده و اشیاء قدیمی دزدیده شده. با توجه به اینکه خونه تحویلشون بوده و حتی زمان دزدی به ما اطلاع ندادن میتونم شکایت کنم و دستور توقیف خوردوی این آقا رو بگیرم تا خسارت پزداخت کنن؟ مچکرم
سلام وقت بخیر
1. برای اثبات موضوع شما نیاز به ادله کافی برای توجه اتهام به طرف مقابل دارید. در موضوع حاضر نیز با توجه به اینکه نمی دانید آیا سرقت توسط خود این شخص انجام شده یا توسط اشخاص دیگر با عنوان سرقت به نیجه نمی رسید.
2. با توجه به این که مال مورد اجاره به در حکم امانت بوده و شخص موظف به نگهداری از مال بوده می توانید با عنوان خیانت در امانت علیه شخص طرح دعوا نمایید که در صورت اثبات این موضوع که در نگهداری از مال اقدامات لازم را انجام داده و سرقت بدون تعدی و تفریط و نگهداری از مال انجام شده و قصور و تقصیری از جانب ستاجر انجام نشده از این جهت نیز به نتیجه مطلوب نمی رسید.
3. نتیجه اینکه شما باید بتوانید ثابت کنید سرقت مشخصا توسط مستاجر یا به دلیل تقصیر وی در نگهداری از مال صورت گرفته است.
موفق باشید.