وکیل اصفهان خیابان نیکبخت روبروی دادگستری ساختمان ماکان ۵ طبقه سوم واحد ۳۷
ساعات کاری: 9:00 الی 20:00

استشهاد : روش نوشتن استشهاد محلی + دانلود pdf 5 نمونه متن استشهادیه

استشهاد : روش نوشتن استشهاد محلی + دانلود pdf انتهای مطلب

استشهاد : وکیل اصفهان برای اینکه در دادگاه پیروز باشیم و موضوع را به نفع خود پیش ببریم نیازمند یک سری شواهد و مدارک هستیم که بتوانند ادعای ما را ثابت کنند. در این مقاله قصد دارم شما را با استشهاد محلی که از بهترین و معتبرترین اسناد است آشنا کنم. در ابتدا به مفهوم  لغوی این عبارت می‌پردازم. کاربردهایی از این نوع تاییدیه را ارائه می‌دهم و در نهایت شما را با نحوه‌ی تنظیم این نوع تاییدیه بیشتر آشنا می‌کنم.

استشهاد محلی

متن استشهاد محلی در  مورخ (وکیل پایه یک دادگستری در اصفهان)

ما، امضاء کنندگان ذیل این برگه، شهادت و تأیید می‌کنیم که در تاریخ .... و در مکان .......... واقع در .......... ، به وقوع واقعه/حادثه‌ای ..................... که بین آقا/خانم ................و آقا/خانم ............... شاهد بودیم که بین آنها زد و خورد/مشاجره /فحاشی /ضرب و جرح /درگیری / اتفاق افتاد و اینجانبان در محل حاضر و یا بلافاصله پس از وقوع آن به محل رسیدیم و به نحوی در واقعه حاضر بودیم:

نام و نام خانوادگی:

آدرس:

توضیحات و شهادت:

ما با توجه به مشاهده‌های خود، تأیید می‌کنیم که واقعه مورد بحث به شکل ذکر شده رخ داده است.

امضاء شاهدان:

___________________ تاریخ: ___________

___________________ تاریخ: ___________

___________________ تاریخ: ___________

توجه :

متن استشهادیه محلی بستگی به نوع و ماهیت واقعه‌ای که مورد بحث است دارد.

این یک قالب ساده‌ای است که می‌توانید از آن برای ایجاد یک استشهادیه محلی برای واقعه‌ی مورد نیاز خود استفاده کنید. لطفا توجه داشته باشید که معمولاً این گونه استشهادیه‌ها نیازمند امضاء و شهادت شاهدان حاضر در وقت واقعه هست و الا اگر ثابت شود شهود در صحنه حضور نداشته و نسبت به امضاء اقدام نموده اند علاوه بر اینکه این استشهادیه از درجه اعتبار ساقط است، شهود امضاء (کسانی که در محل حاضر نبوده اند) به مجازات شهادت دروغ محکوم می شوند.

.


مشاوره رایگان با وکیل اصفهان


استشهادیه شهود ، استشهادیه محلی

نمونه متن استشهادیه شهود

مقام محترم قضایی

با سلام و احترام

اینجانب/اینجانبان امضاء کنندگان ذیل، ساکنین محل [آدرس محل مورد نظر]، تحت سوگند شرعی و با علم و آگاهی کامل، مراتب ذیل را به شرح زیر گواهی می‌نماییم:

(در این قسمت شرح کامل موضوعی که شهود قرار است آن را گواهی کنند بنویسید)

آقا/خانم [نام و نام خانوادگی فرد مورد نظر] از تاریخ [تاریخ شروع سکونت] در محل [آدرس دقیق محل سکونت] سکونت داشته و هم اکنون نیز در این محل ساکن می‌باشند. ایشان فردی [ذکر خصوصیات اخلاقی فرد مورد نظر] بوده و از حسن شهرت و اعتبار نیک در بین همسایگان و اهالی محل برخوردار می‌باشند.

بدینوسیله مراتب فوق را جهت هرگونه استفاده قانونی گواهی و تأیید می‌نماییم.

مشخصات و امضاء شهود:

[نام و نام خانوادگی]، [آدرس]، [شماره تماس]

[نام و نام خانوادگی]، [آدرس]، [شماره تماس]

[نام و نام خانوادگی]، [آدرس]، [شماره تماس]

نمونه متن استشهادیه محلی برای کار

مقام محترم [نام مرجع مورد نظر]

با سلام و احترام

اینجانب/اینجانبان امضاء کنندگان ذیل، ساکنین محل [آدرس محل مورد نظر]، تحت سوگند شرعی و با علم و آگاهی کامل، مراتب ذیل را به شرح زیر گواهی می‌نماییم:

آقا/خانم [نام و نام خانوادگی فرد مورد نظر] فرزند [نام پدر] به شماره ملی [شماره ملی] از تاریخ [تاریخ شروع سکونت] در محل [آدرس دقیق محل سکونت] سکونت داشته و هم اکنون نیز در این محل ساکن می‌باشند. ایشان در طول مدت سکونت در این محل، فردی [ذکر خصوصیات اخلاقی فرد مورد نظر]، متعهد، وظیفه‌ شناس و دارای حسن اخلاق بوده و از احترام و اعتبار نیک در بین همسایگان و اهالی محل برخوردار می‌باشند. همچنین ایشان در این مدت به عنوان [شغل فرد مورد نظر] در [نام محل کار] مشغول به کار بوده و از عملکرد ایشان رضایت کامل داریم. بدینوسیله مراتب فوق را جهت هرگونه استفاده قانونی، به خصوص برای تأیید صلاحیت ایشان جهت [عنوان شغل مورد نظر] گواهی و تأیید می‌نماییم.

مشخصات و امضاء شهود:

[نام و نام خانوادگی]، [آدرس]، [شماره تماس]

[نام و نام خانوادگی]، [آدرس]، [شماره تماس]

[نام و نام خانوادگی]، [آدرس]، [شماره تماس]

نمونه متن استشهادیه محلی محل کسب

مقام محترم [نام مرجع مورد نظر]

با سلام و احترام

اینجانب/اینجانبان امضاء کنندگان ذیل، ساکنین محل [آدرس محل مورد نظر]، تحت سوگند شرعی و با علم و آگاهی کامل، مراتب ذیل را به شرح زیر گواهی می‌نماییم: آقا/خانم [نام و نام خانوادگی فرد مورد نظر] فرزند [نام پدر] به شماره ملی [شماره ملی] از تاریخ [تاریخ شروع سکونت] در محل [آدرس دقیق محل سکونت] سکونت داشته و هم اکنون نیز در این محل ساکن می‌باشند. ایشان در طول مدت سکونت در این محل، فردی [ذکر خصوصیات اخلاقی فرد مورد نظر]، متعهد، وظیفه‌شناس و دارای حسن اخلاق بوده و از احترام و اعتبار نیک در بین همسایگان و اهالی محل برخوردار می‌باشند.

همچنین ایشان در این مدت به عنوان صاحب/مدیر [نام شغل فرد مورد نظر] در [نام محل کسب] واقع در [آدرس دقیق محل کسب] مشغول به فعالیت بوده و در طول این مدت شاهد فعالیت قانونی و مجاز ایشان در این محل بوده‌ایم. بدینوسیله مراتب فوق را جهت هرگونه استفاده قانونی، به خصوص برای تأیید محل کسب ایشان جهت [عنوان مورد نظر] گواهی و تأیید می‌نماییم.

مشخصات و امضاء شهود:

[نام و نام خانوادگی]، [آدرس]، [شماره تماس]

[نام و نام خانوادگی]، [آدرس]، [شماره تماس]

[نام و نام خانوادگی]، [آدرس]، [شماره تماس]

در تنظیم استشهادیه باید به نکات زیر توجه شود :

عنوان استشهادیه به طور واضح درج شود. - مشخصات کامل مرجع قضایی به درستی نوشته شود. - مشخصات کامل شهود شامل نام و نام خانوادگی، آدرس و شماره تماس درج شود. - تاریخ تنظیم استشهادیه قید شود. - متن استشهادیه به طور واضح و خوانا نوشته شود. - موضوع استشهادیه به طور دقیق و مشخص بیان شود. - اظهارات شهود به طور کامل و بدون تناقض ذکر شود. - استشهادیه به امضاء و اثر انگشت شهود برسد.

به طور کلی، سه نوع از مدارک محلی که می‌توانند برای ثبت واقعه‌ای در محل مورد نیاز باشند عبارتند از :

گزارش پلیس یا امنیتی: این گونه مدارک توسط ادارات پلیس یا مراکز امنیتی محلی صادر می‌شوند و شامل جزئیات و حقایق مربوط به واقعه یا حادثه‌ای است که رخ داده است. می‌توانید این گونه مدارک را از دفاتر پلیس یا نهادهای امنیتی مربوط به منطقه‌ای که واقعه رخ داده است، بدست آورید.

گواهی شاهدان: شامل شهادت و گواهی‌های افرادی است که شاهد به وقوع واقعه بوده‌اند یا در زمان وقوع واقعه حاضر بوده‌اند. شما می‌توانید شهادات آنها را جمع‌آوری کنید و امضای آنها را به عنوان شواهد واقعه مورد استفاده قرار دهید.

گواهی از متخصصین یا کارشناسان: گاهی اوقات می‌توانید گواهی‌ها یا نظرات متخصصین و کارشناسان مربوط به حوزه‌ای خاص را دریافت کنید؛ به عنوان مثال، گواهی پزشکی اگر واقعه مربوط به آسیب‌های جسمی است یا گواهی هنری اگر مورد واقعه به جنبه‌های هنری یا فنی مرتبط است. وکیل خانواده در اصفهان

استشهادیه چیست؟

در استشهادنامه شاهد دیده‌ها و حرف‌های خود را به صورت مکتوب به دادگاه ارائه می‌دهد. این شخص باید به مواردی را ارائه دهد که از نطر دادگاه منطقی و قابل قبول باشد. ذکر موارد دروغ و تنظیم تاییدیه‌ی غیر واقعی خود نوعی جرم شناخته می‌شود. حتما تا حدودی شهادت به ذهن شما نزدیک شد. لازم است بگویم تفاوت‌هایی با هم دارند. شهادت حضوری به صورت شفاهی در برابر قاضی است، نیاز به قسم است و صد البته که تصمیم‌گیری را برای افراد تصمیم‌گیرنده آسوده می‌کند.

استشهادنامه نیازی به شهادت شخص نیست و قاضی می‌تواند توسط تطابق با صحبت فرد مدعی آن را رد یا قبول کند. تعداد آن ارتباطی به نحوه‌ی رای و تجدید نظر ندارد و قاضی برای صدور رای قوانین را ملاک قرار می‌دهد. از نظر اعتبار شهادت حضوری از اعتبار بیشتری برخوردار است و قاضی نمی‌تواند آن را رد کند. اعتبار تاییدیه وابسته به نظر قاضی است.

 

استشهاد محلی

اهمیت و کاربرد استشهادیه 

1- خیلی از اوقات افراد به علت ترس از آبرو یا حتی عدم تمایل با رو در رو شدن با فرد طرف دعوا راضی به حضور در دادگاه نیستند. بنابراین با یک امضا در فرم به صورت کتبی به نوعی اثبات حادثه را اعلام می‌کنند.

2-این فرم می‌تواند بسیار مورد تایید و اعتبار در جلسه‌ی دادگاه واقع شود. در خیلی از موارد می‌تواند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشد.

3-کاربرد دیگر این است که شما می‌توانید از آن به جای چک و سفته استفاده کنید. بدین وسیله برای شما مقدور است که ضمانت چیزی را بر عهده گیرد.

4-ممکن است شخصی تمایلی نداشته باشد به عنوان شاهد او را بشناسند؛ این شرایط برای او فراهم است که بتواند شهادت خود را کامل و واضح مطرح کند.

5-گاهی مواقع برای کسب یک شغل با درآمد نیاز به استشهاد محلی است. در فرم مربوطه باید در ارتباط با درآمد، نوع حرفه و مهارت شخص اشاره شود. این فرم کمک می‌کند تا کارفرما به مهارت و تجربه‌ی او اطمینان لازم را کسب کند.

6- ممکن است به علت کثرت شاهدان حضور تمامی افراد در دادگاه فراهم نباشد. بنابراین اشخاص می‌توانند موافقت خود را با امضای فرم مربوطه به دادگاه اعلام کنند.

7- افرادی که از تمکن مالی برخوردار نیستند توسط تاییدیه از سمت مردم محله می‌توانند بدهی خود را به صورت اقساط پرداخت کنند. در این نوع فرم باید شغل فرد و میزان درآمد وی مطرح گردد.

8- گاهی اوقات افراد با مراجعه به دادگستری منطقه‌ی محل سکونت در خواست بازگشت کامل حقوق خود را دارند. برای اثبات این ادعا در دادگاه کمک از افرادی است که نسبت به این مساله مطلع هستند. در قالب تهیه‌ی این نوع تاییدیه بهترین نوع شهادت می‌باشد.

9- متاسفانه بسیاری از املاک دارای سند رسمی و قانونی نیستند که تنها راه اثبات مالکیت آن از طریق نوشتن استشهاد محلی است.

 

جعل استشهاد

جعل این نوع شهادت کتبی است!

باید اشتشهاد محلی را به دید یک سند کاملا معتبر نگرسیت.  اظهاراتی در متن مطرح کنید که به آن‌ها ایمان کامل داشته باشید. در آینده تمامی موارد اشاره شده به عنوان مدرک مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین اگر اثبات گردد که بنا به دلایلی کمترین تقلب یا دروغی در متن آن مطرح شده بدون شک مجازاتی از سمت قانون اعمال می‌گردد. چرا که به نوعی یک مدرک جعلی تحویل دادگاه ارائه شده است.

به این نکته توجه کنید که ساختار استشهادنامه به گونه‌ای است که افرادی که شناخت بلند مدتی نسبت به شما دارند با شهادت خود اعلام می‌کنند با اتفاقی مواجه شده‌اید که نیازمند این تاییدیه از طرف هم‌نوعان خود می‌باشید. بنابراین شخصی که استشهاد محلی را می‌خواند و به عنوان شاهد امضا می‌کند باید شناخت کاملی نسبت به شما داشته باشد. در غیر این صورت شهادت کتبی این شخص دروغ است و عواقب ناخوشایندی در پیش دارد.

نحوه‌ی تنظیم تاییدیه برای اتفاقی که در یک محله رخ می‌دهد

برای تنظیم استشهاد محلی متن و قالب مشخصی مد نظر نیست. برای افراد امکان‌پذیر است که به صورت دست‌نویس شهادت خود را مکتوب کنند. متن استشهاد محلی به هدف هر مسئله‌ای که مطرح می‌گردد متفاوت است. شاهدان اگر قصد تصدیق امضای خود را دارند می‌توانند با مراجعه به یکی از دفترخانه‌ها توافق خود را اعلام کنند. به این نکته اشاره کنم که برای اعتبار متن این سبک شهادت باید فاکتورهای خاصی به همراه داشت.

در متن تاییدیه باید نام‌ و نام‌‌خانوادگی فرد شاهد تاریخ و ساعت رخداد حادثه یا علتی که متن استشهاد محلی تهیه می‌گردد ثبت گردد. نکته‌ی حائز اهمیت این است که متن استشهاد محلی باید خوانا واضح و در کمال سلامت عقل تنظیم گردد. بعد از تنظیم آن را  به مرکز و سازمانی که تهیه‌ی آن را الزامی می‌دانست تحویل دهید. در ادامه متنی به عنوان نمونه برای اتفاقی که در یک محله افتاده ارائه می‌دهم.

از ویژگی‌های مهم استشهادیه

در تنظیم متن همه‌ی نامه‌ها اداری در صوری متن قابل تایید و قانونی است که متشکل از سه قسمت عمده باشد. هر گونه متن رسمی که به دادگاه ارائه می‌گردد باید یک مقدمه‌ای به هدف زمینه‌سازی داشته باشد. این مقدمه باید به گونه‌ای باشد که ارتباط درستی با متن اصلی و مساله‌ی مورد نظر داشته باشد. نباید از هدف اصلی متن منحرف گردد و به خواننده کمک کند تا متن اصلی را سریع‌ و آسان‌تر متوجه گردد. در مرکز اصلی باید پیام به شکل واضح وکامل مطرح گردد و نتیجه‌ و درخواستی که فرد متقاضی آن است نیز بیان گردد.

گاهی از اوقات فرد نویسنده‌ی استشهاد به حاشیه ‌می‌پردازد و از هدف اصلی فاصله می‌گیرد. این سبک نوشته نه تنها مشکل را حل نمی‌کند بلکه ممکن است در مواردی به ضرر فرد متقاضی تمام شود. در انتها، درخواست اجرای دستورات و اقدامات لازم در زمینه‌ی مورد نظر را اعلام کنید.

نتیجه گیری در تنظیم استشهادیه

در این مقاله سعی کردم شما را با یکی دیگر از موارد حقوقی آشنا کنم. به خاطر داشته باشید نوشتن استشهاد محلی نیازمند رعایت یکسری قوانین و مقرراتی است که اگر رعایت نشوند نتیجه‌ی غیر قابل انتظاری را در پی خواهد داشت. بنابراین توصیه می‌کنم حتما از یک وکیل آگاه و کارشناس در این زمینه راهنمایی بگیرید. همچنین در صورت امکان برای تصدیق تاییدیه شاهدان توافق خود را در یک دفتر اسناد رسمی ثبت کنند.

تیم قوی و حرفه‌ای وکیل اصفهان در خدمت شما عزیزان است تا در این زمینه بیشتر شما را راهنمایی کند. همچنین شما می‌توانید از طریق راه‌هایی ارتباطی سوالات و ابهامات خود را در این زمینه از ما بپرسید، حتما در اولین فرصت پاسخگوی شما عزیزان هستیم.


دانلود pdf استشهادیه شهود


وکیل خوب در اصفهان

..

همیشه بخاطر داشته باشید؛ مسائل مشابه حقوقی الزاماََ راه حل مشابهی ندارند بدون مشورت با وکیل یا مشاور حقوقی هیچ گونه اقدامی انجام ندهید.

۰۹۱۳۷۱۴۷۳۱۴

106 نظر
اکبر علی جانی 21 مرداد 1402 پاسخ

متن نامه استهشاد محلی به ریاست محترم دادگاه برای معرفی کردن به مشتری بگیر یا تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی ره قرار بگیرم به علت فقر خرج مخاج خانواده

    admin 27 مرداد 1402 پاسخ

    با سلام
    متن هر استشهادیه با استشهادیه دیگر متفاوت از استشهادیه دیگر است و بسته به موضوع باید توسط وکیل یا حقوقدان تنظیم تا احیانا علیه خود شما استفاده نشود.
    موفق باشید

محمد 22 شهریور 1402 پاسخ

سلام من با خانومم دعوا کردم پدر خانومم زنگ زده بهم فحاشی کرده منم گفتم میام توضیح میدم ک چی شده رفتم منزلشون در رو باز کرد شروع کرد به ضرب و شتم من منم برای دفاع از خودم اونو زدم
از من شکایت کرده ولی من بخاطر زندگیم شکایتی نکردم ازش آیا من الان میتونم شکایت کنم ک هم منو زده و تهدید کرده؟؟شاهد هم دارم

    admin 22 شهریور 1402 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    امکان طرح شکایت شما نیز وجود دارد ولیکن باید دلایل و مدارک اجمله شهادت شهود گواهی پزشکی قانونی و گزارش مرجع انتظامی داشته باشید.
    با توجه به اختلاف و نزاعی که بین شما صورت گرفته و احتمالا شهودی نیز هنگام درگیری در محل حاضر بودند در صورت شکایت شما دادگاه هر دو طرف را محکوم و بسته به نوع جرائم صورت گرفته از پرداخت دیه جریمه و حتی شلاق طرفین محکوم می نماید.
    در پایان توصیه می شود با توجه به اینکه اختلاف خانوادگی است سعی در مصالحه و سازش گردد.
    موفق باشید

ناشناس 08 آبان 1402 پاسخ

سلام من با همسایه دعوا کردم منو کتک زد هر دو خانم هستیم موهامو کند لبم هم با مشت کبود کرد من نتونستم بزنم فقط اون زد همسایه ها دیدن و به اورژانس زنگ زدن اما برای اثبات در دادگاه میترسن بیان شهادت بدن باید چیکار کنم پزشک قانونی هم رفتم

    mehdi alijani 12 آبان 1402 پاسخ

    با سلام و وقت بخیر
    شما برای اثبات ادعای خود نیاز به ادله اثبات دعوا که عبارتند از
    1. اقرار خود شخص
    2. شهادت شهود
    3. سند یا هر نوع وسیله ای که موجب علم قاضی می شود
    4. علم قاضی (گزارش مامورین کلانتری و 110 ،نامه مراجعه به پزشکی قانونی ،فیلم دوربین مدار بسته و…)
    5. قسم
    شما با یکی از این موار هم میتوانید موضوع درگیری را اثبات کنید و می توانید از قاضی تقاضا کنید تا بصورت نا محسوس از اهالی محل نسبت به موضوع تحقیقات لازم را انجام و در صورت نیاز شهادت شهود بصورت محرمانه انجام گیرد.
    موفق باشید

ناشناس 24 آبان 1402 پاسخ

استشهادیه محلی میخواستیم برا اینکه 40 سال هست که عموزاده ها از یک درخت گردو که پدرانمان باهم خریده اند برداشت مشترک داشته ایم الان شکایت کردند که به ناحق برداشت کرده ایم. جه متنی نوشته بشه تا شاهدان امضا کنند

    mehdi alijani 26 آبان 1402 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    حضوری با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید تا استشهادیه مناسب برای شما تنظیم کنند تا در مراحل بعدی با مشکل مواجه نشوید.
    موفق باشید

الهام 25 آذر 1402 پاسخ

سلام روزتون خوش شخصی درب منزل ما با چندنفر امده و به همسر و دسر من حمله کرده ماهم زنگ زدیم ۱۱۰و سکایت کردیم الان این اقا به دروغ ازمن خانم خانه دار شکایت کرده که بهش چاقو زدم بنده روحمم خبردار نبوده و نیست به دروغ خود زنی کرده و برگه پزشکی قانونی در برگه شکایت گذاشته بنده میتپانم استشهاد ازهمسایه ها و لابی من جمع کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون هستم

    mehdi alijani 25 آذر 1402 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    1. هر شخصی ادعایی دارد باید بتواند در محکمه آن را با دلیل به اثبات برساند و صرف گرفتن نامه پزشکی قانونی دلیل محسوب نمی شود.
    2. اگر بین شما درگیری و زد و خورد بوجود آمده باشد قاضی این موضوع را قرینه ای بر این می داند که این اتفاق از جانب شما و خانواده شما برای شخص حادث شده است.
    3. اگر اشخاصی حاضر در صحنه باشند که شهادت بدهند این شخص بدون خون ریزی و اثار جرح محل را ترک کرده می تواند برای خلاصی از شکایت جرح مورد استفاده قرار گیرد
    4. برای اثبات اینکه شخص خود زنی کرده باید نامه پزشکی قانونی ملاحضه و از دادگاه خواسته شود تا پزشکی قانونی دقیقا در این خصوص اظهارنظر کند
    موفق باشید.

ناشناس 06 دی 1402 پاسخ

سلام وقتتون بخیر همسایه طبق بالا مدام اعتراض داشتند که صدای بچه های من بالا میره با اینکه من هم از واحد چسبیده به خودمون هم طبقه پایین پرسیدم که صدای ما واقعا اونقدر زیاد هست که شمارو اذیت کنه گفتند خیر در یک گروه ایتا که برای کل همسایه ها هست و عضو هستیم اون آقا دوباره این موضوع رو مطرح کرد و همسر من این بار گفت اگر مشکلی با ما دارید من در بیرون از ساختمان در خدمت شما هستم حالا همسایه با عکس نوشته همسرم از ما شکایت کرده لطفا میشه منو راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟ همسایه ها گفتند بهم که استشهاد بنویسم همه امضا می‌کنند و طرف ما هستند

    mehdi alijani 06 دی 1402 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    1. برای رسیدگی به هر جرمی نیاز به سه عنصر روانی ، قانونی و مادی هست یعنی اینکه مجرم قصد انجام جرم را داشته باشد آن عمل در قانون جرم شناخته شود و سوم این عمل مجرمانه را شخص بطور عملی انجام دهد.
    2. در مورد سوال شما هیچ یک از این موارد وجود ندارد و در صورت شکایت از جانب همسایه پرونده بسته خواهد شد.
    3. فعلا نیاز به تنظیم استشهاد نیست در صورت لزوم قاضی از طریق کلانتری نسبت به تحقیقات محلی اقدام می کند.
    موفق باشید

ناشناس 13 دی 1402 پاسخ

با سلام من با همسایه دعوامون شده قبل دعوا اومده جلوی در ما با خانومم ومادر خانومم بحث کرده فهش داده اراده کشی کرده این چندمین بارشه حالا ما شاکی شدیم پلیس اونو برده بازداشاومده حالا از من خانومم مادر خانومم شاکی شدنت اومده با وثیقه بیرون

    mehdi alijani 13 دی 1402 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    قاضی پرونده بر اساس شکایت شما و دلایلی که ارائه کرده اید ابتدا دستور صلح و سازش و سپس در صورت عدم سازش اقدام به تحقیقات محلی و از شما جهت ارائه اصول و مستندات دعوت و در صورتی که دلایل به قدری قوی باشد که توجه اتهام را برای قاضی توجیه نماید اقدام به صدور کیفرخواست می کند
    این دلایل می توانند
    گزارش و صورتجلسه کلانتری (110)
    استشهادیه
    تحقیقات محلی
    شهادت شهود
    فیلم ضبط شده
    اقرار خود شخص
    و…
    باشد
    موفق باشید

صبوری 14 بهمن 1402 پاسخ

سلام وقت بخیر
ببخشید همسایه بالا سرینون شب موقع استراحت شروع میکنن اذیت کردن یا بدو بدو میکنن یا صدای حرف زدن شون میاد با صدای بلند یا دعوا میکنن تا ۵ و نیم صبح بعضی وقتا طول میکشه هرچی هم بهشون تذکر میدیم بی فایده ست خواهش میکنم بگید چه کار کنیم

    mehdi alijani 16 بهمن 1402 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    1. ترجیحا با مذاکره و دوستانه اقدام به حل مشکل پیش آمده اقدام کنید
    2. در صورتی که در آپارتمان زندگی می کنید از طریق هیئت مدیره ساختمان اقدام به رفع اختلاف و مشکل اقدام نمایید
    3. اگر هیچ یک از موارد بالا تاثیر نداشت، با تنظیم استشهادیه از همسایه های مجاور و گرفتن رونوشت اخطاریه هیئت مدیره ساختمان که به واحد مذکور اخطار داده از طریق دادسرا اقدام به طرح شکایت مزاحمت نمایید، در این مرحله شما نیاز به حضور دو نفر شاهد دارید که گفته های شما را در مرجع قضایی تایید کنند
    4. قبل از اقدام قضایی و شکایت از طریق دادسرا بهتر هست از طریق ارسال اظهار نامه موضوع طرح شکایت به همسایه اخطار قانونی گردد.
    وکیل حقوقی اصفهان
    موفق باشید

ناشناس بگم بهتره 09 فروردین 1403 پاسخ

سلام برای یک مجتمع که کسبه آنها مخالف مدیر داخلی آنجا هستن ولی هیئت مدیره اون فرد رو تغیر نمیده در صورتی که متنی در غالب استشهاد برای اینکه مدیر داخلی عدم کفایت و عملکرد ضعیف و حواشی زیادی داشته تهیه بشه و به امضای تعداد زیادی از کسبه برسه از ۳۰۹ واحد که ۲۳۰ ۲۴۰ واحد فعال داره حداقل ۱۲۰ ۱۴۰ امضا جمع بشه از لحاظ قانونی هیئت مدیره مجاب به عوض کردن مدیر داخلی هست یا خیر؟ و یا درخواست جلسه داده بشه؟ پیشنهاد شما برای حذف این مدیر داخلی چیه؟ و راه استشهاد راه حل درستیه؟ و کسبه میتونن درخپاست مجمع فوقالعاده برای برسی عملکرد و تعویض مدیر داخلی رو بدن یا خیر

    mehdi alijani 10 فروردین 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    1. هیئت مدیره در شرایطی خاص می تواند مدیر داخلی ساختمان را عزل کند. این شرایط عبارتند از: عدم انجام وظایف – سوء رفتار – ناتوانی در اداره امور -عدم صلاحیت
    2. عزل مدیر داخلی باید به صورت کتبی انجام شود و به امضای تمام اعضای هیئت مدیره برسد.
    3. در صورتی که ساکنین یا مالکان سهام قصد عزل مدیران را دارند باید در اولین قدم، مجمع عمومی با حضور تمام ساکنین یا وکلای آنها برگزار گردد. در این جلسه، باید موضوع عزل مدیر فعلی و انتخاب مدیر جدید مطرح و به رای گذاشته شود.
    4. برای عزل مدیر فعلی، باید دو سوم از ساکنین (یا اکثریت سهم) به عزل او رای بدهند. برای انتخاب مدیر جدید، باید اکثریت ساکنین (یا اکثریت سهم) به فرد مورد نظر رای بدهند.
    5. در صورتی که در روند عزل و انتخاب مدیر، اختلافی بین ساکنین وجود داشته باشد، می‌توان از طریق مراجع قانونی (شورای حل اختلاف یا دادگاه) اقدام کرد.
    6. استشهادیه موضوع سوال شما می تواند از مواردی باشد که هیئت مدیره راسا اقدام به عزل مدیر نماید یا از مواردی محسوب گردد که آن هیئت با دعوت از سایر ساکنین و مالکین مجتمع جلسه عمومی فوق العاده را تشکیل دهد.
    7. پیشنهاد من صحبت با اعضای هیئت مدیره هست در صورت عدم همکاری به استناد استشهادیه تنظیمی از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید.
    8. قبل از مراجعه به مراجع قضایی، سعی کنید اختلاف خود را با هیئت مدیره به صورت مسالمت آمیز حل کنید.
    موفق باشید

ناشناس 27 اردیبهشت 1403 پاسخ

عالی

    mehdi alijani 27 اردیبهشت 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    سپاسگزارم
    موفق باشید

ناشناس 30 اردیبهشت 1403 پاسخ

سلام خسته نباشید.
یه متن واسه نوشتن استشهاد محلی میخواستم واسه اینکه من چندین ماهه خونه ی پدرم هستم همراه با دخترم و همسرم یک ریال نفقه نداده و ادعا کرده که خرج من و دخترم و میده.

    mehdi alijani 01 خرداد 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    نمونه استشهادیه محلی : توجه داشته باشید این متن فقط یک نمونه است و باید در تنظیم آن دقت شود تا مطلبی علیه خودتان ننویسید که به منزله اقرار محسوب و علیه شما استفاده شود
    استشهاد محلی
    مقام محترم قضایی
    اینجانب [نام و نام خانوادگی شما] به شماره ملی [شماره ملی شما] و ساکن [آدرس محل سکونت شما] با این شهادت قصد دارم که مراتب عدم پرداخت نفقه توسط همسرم، آقای [نام و نام خانوادگی همسرتان] را به اطلاع برسانم.
    همانطور که مستحضر هستید، اینجانب به همراه دخترم [نام دخترتان] از چندین ماه قبل به دلیل عدم تمکین از سوی همسرم، در منزل پدرم سکونت داریم. در طول این مدت، همسرم هیچگونه نفقه‌ای به من و دخترم پرداخت نکرده و حتی از پرداخت نفقه معوقه نیز امتناع می‌کند.
    ایشان در ادعای خود عنوان می‌کنند که هزینه‌های زندگی ما را تامین می‌کنند، اما این موضوع کذب محض است و هیچگونه پولی از ایشان دریافت نکرده‌ایم.
    لذا با توجه به شرایط ذکر شده، تقاضا دارم که مرجع محترم قضایی جهت احقاق حقوق اینجانب و فرزندم رسیدگی لازم را مبذول فرمایند.
    شهود :
    [نام و نام خانوادگی اولین شاهد] به شماره ملی [شماره ملی اولین شاهد] ساکن [آدرس اولین شاهد]
    [نام و نام خانوادگی دومین شاهد] به شماره ملی [شماره ملی دومین شاهد] ساکن [آدرس دومین شاهد]

    موفق باشید

ماهی 30 اردیبهشت 1403 پاسخ

سلام یک استشهاد میخوام جهت ارائه ب فرمانداری ک دستور بده یارانه دخترم ازحساب پدرش ب حساب من منتقل بشه،دخترم بامن زندگی میکنه

    mehdi alijani 01 خرداد 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    نمونه استشهادیه محلی : توجه داشته باشید این متن فقط یک نمونه است و باید در تنظیم آن دقت شود تا مطلبی علیه خودتان ننویسید که به منزله اقرار محسوب و علیه شما استفاده شود
    استشهاد جهت انتقال یارانه فرزند
    به مقام محترم فرمانداری
    اینجانب [نام و نام خانوادگی شما] به شماره ملی [شماره ملی شما] و ساکن [آدرس محل سکونت شما] با این استشهاد تقاضای انتقال یارانه فرزندم به نام [نام فرزندتان] به شماره ملی [شماره ملی فرزندتان] را از حساب پدرش، آقای [نام و نام خانوادگی پدر فرزندتان] به حساب خود دارم.
    بدینوسیله به اطلاع می‌رساند که فرزندم [نام فرزندتان] تحت حضانت و سرپرستی اینجانب بوده و از بدو تولد با من زندگی می‌کند. پدر ایشان، آقای [نام و نام خانوادگی پدر فرزندتان] هیچگونه نفقه‌ای به ایشان پرداخت نکرده و در حال حاضر نیز از پرداخت نفقه معوقه نیز امتناع می‌کنند.
    با توجه به اینکه فرزندم تحت تکفل و حضانت اینجانب بوده و از نظر مالی هیچگونه وابستگی به پدرش ندارد، تقاضا دارم که دستور انتقال یارانه ایشان از حساب پدر به حساب اینجانب صادر شود.
    ضمناً مدارک ذیل جهت اثبات حضانت و سرپرستی فرزندم ارائه می‌گردد:
    [لیست مدارک]
    خواهشمند است که در خصوص تقاضای اینجانب مساعدت لازم مبذول فرمایید.
    با تشکر
    [نام و نام خانوادگی شما]

    موفق باشید

معصومه یوسفی 02 خرداد 1403 پاسخ

سلام.وقت به خیر
من معلم مقطع ابتدایی هستم با سه سال سابقه کار ..در مراحل مصاحبه گزینش عقیدتی برای پیمانی شدن ..گزینش با ذکر این دلیل که حجاب شما مناسب نیست و در تحقیقات محلی گفتند آستین مانتو شما یک وجب بالای مچ هست با پیمانی شدن من موافقت نکرد و الان دوماه است که تعلیق از کار هستم و تقاضای تجدید نظر اول من رد شد و تقاضای تجدید نظر دوم دادم که پرونده من به هسته گزینش مرکزی در تهران ارسال شد..من در استان گیلان خدمت می کنم….سوال من از شما این هست آیا میتوانم برای احقاق حقوق خودم اسشتهاد محلی تهیه کنم مبنی بر رعایت حجاب و عرف و برای دفاع از خودم در جلسه تجدید نظر دوم ارایه بدم..آیا تاثیری در رای گزینش دارد؟

    mehdi alijani 03 خرداد 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    1. متاسفم بابت مشکلی که برای شما به این جهت پیش آمده در پاسخ به سوال شما، ارائه استشهاد محلی در جهت اثبات رعایت حجاب و عرف می‌تواند در روند بررسی مجدد پرونده شما در هسته گزینش مرکزی تهران موثر باشد، اما تضمینی برای تغییر نظر آنها وجود ندارد.
    2. علاوه بر استشهاد محلی، می‌توانید مدارک دیگری نیز مانند عکس یا فیلم که نشان دهنده حجاب شما در محیط های مختلف مانند محل کار یا اماکن عمومی باشد، به هسته گزینش ارائه دهید.
    3. ارائه استشهاد محلی و سایر مدارک به تنهایی کافی نیست و به نظر من شما به شعبه تجدید نظر دوم حضوری مراجعه داشته باشید و به طور شفاف و صادقانه با مسئولین مربوطه در رابطه با مشکل پیش آمده گفتگو و مذاکره داشته باشید.
    در هر حال موفق باشید

ناشناس 09 خرداد 1403 پاسخ

سلام
در این مورد یه متن استشهادیه می‌خوام
تیر هوایی زدن در دعوا برای ترساندن طرف مقابل

    mehdi alijani 10 خرداد 1403 پاسخ

    استشهادیه
    موضوع: استشهادیه در خصوص تیراندازی هوایی در حین درگیری
    نام و نام خانوادگی: [نام و نام خانوادگی شما]
    آدرس: [آدرس شما]
    شماره تلفن: [شماره تلفن شما]
    تاریخ: [تاریخ امروز]

    متن استشهادیه:
    بدینوسیله اینجانب [نام و نام خانوادگی شما] ساکن [آدرس شما] با شماره تلفن [شماره تلفن شما] تحت سوگند و به موجب این استشهادیه اعلام می دارم که: در تاریخ [تاریخ درگیری] در حین [شرح مختصری از درگیری]، شخص/اشخاصی به نام [نام و نام خانوادگی طرف مقابل] اقدام به تیراندازی هوایی نمودند. این تیراندازی باعث ایجاد رعب و وحشت در بین حاضرین در محل درگیری و همچنین اینجانب گردید. هدف از این تیراندازی، ترساندن طرف مقابل و ایجاد رعب و وحشت در محل درگیری بود. اینجانب حاضر به تأیید مراتب فوق در مراجع قضایی و عندالزوم سوگند یاد خواهم کرد.

    امضاء:

    [نام و نام خانوادگی شما]

    نکات:
    در این استشهادیه، شما باید اطلاعات مربوط به خودتان، تاریخ و مکان درگیری، و جزئیات مربوط به تیراندازی هوایی را به طور دقیق و شفاف ذکر کنید.
    همچنین، باید هدف از تیراندازی را به طور واضح بیان کنید.
    در صورت تمایل، می توانید نام و نام خانوادگی شاهدان حاضر در محل درگیری را نیز در استشهادیه ذکر کنید.
    استشهادیه باید به طور خوانا و بدون خط خوردگی نوشته شود و به امضاء و مهر شما برسد.

    توجه:
    ارائه این استشهادیه به تنهایی برای اثبات جرم کافی نیست و نیاز به سایر مدارک و شواهد نیز می باشد.
    برای پیگیری قانونی این موضوع، باید به مراجع قضایی ذیصلاح مراجعه کنید.

حسین پور 19 خرداد 1403 پاسخ

سلام و خسته نباشید.من یه نمونه استشهاد محلی میخوام واسه ارجاع به مدرسه فرزندم که ما در خانه ای که متعلق به مادرم هست ساکن هستیم تا مدرسه بتونه باتوجه به اون دخترمو در مدرسه ثبت نام کنه.ممنون میشم.

    mehdi alijani 20 خرداد 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر

    نمونه استشهاد محلی برای ثبت نام در مدرسه
    به نام خدا
    استشهاد محلی
    اینجانب (نام و نام خانوادگی شما) به شماره ملی (شماره ملی شما) و ساکن (آدرس منزل شما) با علم و آگاهی کامل و بدون هیچ گونه اکراه و اجباری، بدینوسیله گواهی می نمایم که:
    (نام و نام خانوادگی فرزند شما) فرزند (نام و نام خانوادگی شما) به شماره ملی (شماره ملی فرزند شما) و متولد تاریخ (تاریخ تولد فرزند شما) در حال حاضر به همراه خانواده خود در منزل مسکونی واقع در (آدرس منزل مادر شما) که متعلق به (نام مادر شما) می باشد، سکونت دارد. اینجانب و (نام دو شاهد) که از اهالی محل و همسایگان (نام مادر شما) می باشیم، صحت سکونت (نام و نام خانوادگی فرزند شما) در منزل فوق الذکر را در (تعداد سال) سال گذشته تأیید می نماییم.

مریم تاری 11 تیر 1403 پاسخ

سلام .من میخوام استشهادنامه محلی بنویسم برای اینکه روبروی منزل ما که کلا مسکونی هستش در بازکرده اند که اونجا رو انبار کرده اند وماشین های بزرگ میاد ومیره وکلا صبح وظهر وشب ازصداشون آرامش نداریم .درحالیکه میتونن از طرف دیگه که سمت خیابان هستش رفت وامد کنن چند بار هم اعتراض کردیم ولی کارساز نیست اگه کمکم کنین بتونم متن رو بنویسم ممنون میشم

    mehdi alijani 20 تیر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    متن استشهادیه محلی برای ایجاد مزاحمت

    بسم الله الرحمن الرحیم
    استشهادیه محلی
    موضوع: ایجاد مزاحمت از طریق ایجاد انبار و تردد ماشین‌های سنگین در محل مسکونی
    ریاست محترم شعبه … دادگاه عمومی …
    احتراماً اینجانبان امضاء کنندگان ذیل، ساکنین محل …، واقع در خیابان …، تحت سوگند شرعی و با علم و آگاهی کامل، مراتب ذیل را به شرح زیر گواهی می‌نماییم:
    ما اهالی محل …، واقع در خیابان …، همگی از خانواده‌های اصیل و متدین این محل بوده و سال‌هاست در این محل سکونت داریم.
    متأسفانه مدتی است که شاهد ایجاد مزاحمت و سلب آسایش برای ساکنین محل توسط مالک یا متصرف پلاک … واقع در این خیابان هستیم.
    مالک/متصرف این پلاک که قبلاً محل سکونت مسکونی بوده، اقدام به تغییر کاربری آن به انبار نموده و از آن برای انبار کردن کالا و لوازم خود استفاده می‌کند.
    تردد مداوم ماشین‌های سنگین و پر سر و صدا برای بارگیری و تخلیه کالا در این محل، از صبح زود تا پاسی از شب، آرامش را از ساکنین محل سلب نموده و زندگی را برای آنها دشوار کرده است.
    بارها و بارها به صورت شفاهی و کتبی به مالک/متصرف این پلاک در خصوص رفع این مزاحمت‌ها تذکر داده شده است، اما متأسفانه ایشان توجهی به این تذکرات نکرده و همچنان به ایجاد مزاحمت برای اهالی محل ادامه می‌دهد. لازم به ذکر است که محل تردد ماشین‌های سنگین از کوچه‌ای باریک و مسکونی عبور می‌کند که تردد در آن برای اهالی، به خصوص کودکان و سالمندان، با خطر همراه است. همچنین، گرد و غبار و آلودگی صوتی ناشی از تردد این ماشین‌ها، به سلامت و بهداشت اهالی محل، به خصوص کودکان و افراد مسن، آسیب می‌رساند. با توجه به مراتب فوق و از آنجا که این مزاحمت‌ها و سلب آسایش، زندگی عادی و آرام اهالی محل را مختل نموده و به سلامت و بهداشت آنها نیز آسیب می‌رساند، لذا از آن مقام محترم تقاضا داریم دستور فرمایید جهت رسیدگی و اتخاذ تصمیم مقتضی در این خصوص به مراجع ذیربط اعم از کلانتری محل، شهرداری و یا سایر مراجع ذیصلاح ارسال گردد. پیشاپیش از بذل عنایت و مساعدت جنابعالی کمال تشکر و قدردانی را داریم.

    نام و نام خانوادگی:
    امضاء و انگشت شست:
    تاریخ:
    محل امضاء:

    نکات:
    به تعداد کافی استشهادیه تهیه و توسط ساکنین محل امضاء و انگشت شست شود.
    در متن استشهادیه، به ذکر جزئیات دقیق مزاحمت‌ها و آزار و اذیت‌ها، مانند زمان وقوع، نوع مزاحمت، و اثرات منفی آن بر زندگی اهالی محل، اشاره شود.
    اگر برای اثبات مدعای خود شاهد یا مدرکی دارید، در متن استشهادیه به آن اشاره کنید.
    استشهادیه را به صورت مرتب و خوانا نوشته و از درج مطالب غیرضروری خودداری کنید.
    پس از تکمیل استشهادیه، آن را به همراه مدارک و مستندات خود به شعبه مربوطه در دادگستری ارائه دهید.
    موفق باشید.

ناشناس 30 تیر 1403 پاسخ

ممنون بابت جوابهای کامل و دقیق شما

    mehdi alijani 30 تیر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    خواهش می کنم سپاسگزارم

ابوالفضل 02 مرداد 1403 پاسخ

سلام.من یک استشهادیه محلی برای هسته گزینش اموزش و پرورش میخوام ببرم و داخل متن استشهادیه میخوام بنویسم کا در مراسمات مذهبی شرکت میکنم و در نماز جماعت شرکت میکنم.لطفا راهنمایی کنید که به چه شکلی نوشته بشود.ممنون

    mehdi alijani 02 مرداد 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    متن پیشنهادی برای استشهادیه محلی هسته گزینش آموزش و پرورش:
    بسم الله الرحمن الرحیم
    استشهادیه محلی
    اینجانب [نام و نام خانوادگی]، به شماره ملی [کد ملی]، ساکن [آدرس کامل محل سکونت]، با علم و آگاهی و به قصد صداقت، بدین وسیله گواهی می نمایم که:
    [نام شاهد 1], فرزند [نام پدر شاهد 1], به شماره ملی [کد ملی شاهد 1], ساکن [آدرس کامل محل سکونت شاهد 1]، [شغل شاهد 1]، را به عنوان فردی [متدین/مذهبی/معتقد] و [متعهد به انجام فرایض دینی] می شناسم.
    نامبرده در طول مدت آشنایی [تعداد سال] ساله که با ایشان داشته ام، همواره در مراسمات مذهبی از جمله [ذکر نام مراسمات] حضور فعال داشته و در نماز جماعت نیز به طور مرتب شرکت می نماید.
    ایشان فردی [با اخلاق/متخلق/مومن] و [متعهد به ارزشهای اسلامی] بوده و در بین همسایگان و اهالی محل به [خوشنامی/صداقت/تعهد] معروف می باشد.
    [امضاء و مهر]
    [نام و نام خانوادگی]

    نکات:
    در متن بالا می توانید اطلاعات مربوط به خود و شاهدین را به طور کامل و دقیق درج نمایید.
    می توانید با توجه به نیاز و شرایط خود، متن را ویرایش و جملات دیگری را نیز به آن اضافه کنید.
    برای اثبات صحت گفته های خود، می توانید از دو شاهد معتمد که شما را به خوبی می شناسند استفاده کنید.
    مهر و امضاء خود و شاهدان را حتما در ذیل استشهادیه درج نمایید.

    امیدوارم این متن برای شما مفید باشد و در مراحل گزینش آموزش و پرورش موفق باشید.

مریم ناجی 06 مرداد 1403 پاسخ

سلام وقتتون بخیر.درهمسایگی ماهتل سازی میکنندوماشین ماکه درکوچه پارک بودبدلیل بتن ریزی وجوشکاری تمام شیشه هاخش خورده وآسیب وضررمالی زیادی به ماشین خورده .ممنون میشم برای استشهادمحلی راهنماییم کنید

    mehdi alijani 07 مرداد 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    1. جمع‌آوری مدارک و مستندات:
    عکس‌های واضح از خسارات وارده به خودرو: از تمام زوایای مختلف و با دقت از شیشه‌های شکسته، بدنه خودرو و هرگونه آسیب دیگری عکس بگیرید.
    گزارش کارشناسی از یک تعمیرگاه معتبر: برای برآورد دقیق میزان خسارت، به یک تعمیرگاه مجاز مراجعه کرده و از آنها بخواهید که گزارشی از میزان خسارت وارده به خودرو را به صورت کتبی به شما ارائه دهند.
    گواهی از کلانتری یا نیروی انتظامی: به کلانتری محل مراجعه کرده و از آنها بخواهید که از محل حادثه و خسارات وارده به خودرو بازدید کنند و گزارشی را در این خصوص تنظیم نمایند.
    گواهی از همسایگان: از همسایگانی که شاهد این اتفاق بوده‌اند، بخواهید که گواهی مبنی بر اینکه این خسارات در اثر عملیات ساختمانی همسایه ایجاد شده است، ارائه دهند.
    هرگونه مدرک دیگری که می‌تواند به اثبات ادعای شما کمک کند: مانند قرارداد ساخت و ساز، مجوز ساخت و ساز، و…

    2. پیگیری حقوقی:
    تعیین مسئول: ابتدا باید مشخص کنید که کدام یک از طرفین مسئول این خسارت هستند. آیا پیمانکار، مالک ساختمان، یا شرکت بیمه مسئول جبران خسارت هستند؟
    ارسال نامه رسمی: پس از جمع‌آوری مدارک، نامه‌ای رسمی به مسئول خسارت ارسال کرده و در آن به طور دقیق به خسارات وارده و مدارک خود اشاره کنید و از او بخواهید که در اسرع وقت نسبت به جبران خسارت اقدام نماید.
    طرح دعوی در دادگاه: در صورتی که طرف مقابل به صورت داوطلبانه خسارت را جبران نکند، می‌توانید با استفاده از مدارک جمع‌آوری شده، در دادگاه طرح دعوی کنید.

    نکات مهم:
    مهلت قانونی: برای طرح دعوی در دادگاه، مهلت قانونی وجود دارد. پس از وقوع حادثه، هر چه سریع‌تر اقدام کنید.
    مشاوره با وکیل: توصیه می‌شود که برای پیگیری این موضوع، از یک وکیل پایه یک دادگستری کمک بگیرید. وکیل می‌تواند به شما در جمع‌آوری مدارک، تنظیم دادخواست و پیگیری پرونده کمک کند.
    بیمه بدنه: اگر خودروی شما بیمه بدنه دارد، می‌توانید از این بیمه برای جبران خسارت استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که در این صورت، ممکن است حق شما برای پیگیری خسارت از شخص ثالث از بین برود.
    موفق باشید

مریم ناجی 06 مرداد 1403 پاسخ

سلام وقتتون بخیر.درنزدیکی منزل مسکونی ماهتل سازی میشودوماشین ماکه پارک شده بودبدلیل بتن ریزی وجوشکاری تمام شیشه هاخش واطراف زوارهاسوخته شد.خسارت دیده شده باتوجه به مدل ماشین زیاداست .درابتداپیمانکارقبول کردباارائه فاکتورخسارت رابپردازدامادرحال حاضرازدادن خسارت بطورکامل سربازمیزندوخواستارپرداخت مبلغ ناچیزکه یک دهم میباشد،شده است.ممنون میشوم برای استشهادمحلی ازهمسایگان که شاهدبودنبنده راراهنمایی فرمایید

    mehdi alijani 07 مرداد 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر در سوال قبلی مفصل جواب داده شد موفق باشید

ناشناس 08 مرداد 1403 پاسخ

ممنونم آقای علیجانی

    mehdi alijani 08 مرداد 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر سلامت باشید

محمدرضا 12 مرداد 1403 پاسخ

درود باعرض خسته نباشدخدمت شما بنده به عنوان پیمانکارساختمان به مدت حدود 4ماه برای یکی ازاقوام کار کردم وبه خاطرنسبت فامیلی ورفاقت قراردادی نداریم حال بعد ازیکسال میگه من فکرکردم مجانی کارمیکنی ونمیاد برای تسویه حساب میخوام شکایت کنم واستشهاد نامه بگیرم از افرادی که توسط من اونجا کار کردن مثل نقاش نجار و…… لطف میکنید برای متن استشهادیه راهنمایی بفرمایید ممنون

    mehdi alijani 12 مرداد 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    نمونه‌ای از متن استشهادیه (این متن تنها یک نمونه است و باید با توجه به شرایط خاص شما اصلاح شود):
    “ما امضاکنندگان ذیل، اینجانب [نام و نام خانوادگی] به شماره ملی [شماره ملی]، ساکن [آدرس]، به شغل [شغل]، گواهی می‌دهیم که [نام پیمانکار] به مدت تقریبی چهار ماه در محل [آدرس پروژه] به عنوان پیمانکار مشغول به کار بوده است. اینجانب به عنوان [شغل شما] در این پروژه با ایشان همکاری داشته‌ام و شخصاً شاهد بودم که ایشان به همراه سایر کارگران از جمله [نام نقاش]، [نام نجار] و …، کارهای ساختمانی از جمله [لیست برخی از کارهای انجام شده] را انجام می‌دادند.
    با توجه به رابطه فامیلی موجود، قراردادی کتبی بین ما منعقد نشد. با این حال، [نام کارفرما] هیچگاه به [نام پیمانکار] بابت کار انجام شده وجهی پرداخت نکرده است. اخیراً [نام کارفرما] ادعا کرده است که فکر می‌کرده [نام پیمانکار] کار را به صورت رایگان انجام می‌دهد.
    ما به عنوان کسانی که شخصاً شاهد انجام کار توسط [نام پیمانکار] بوده‌ایم، این موضوع را تأیید می‌کنیم و از ایشان حمایت می‌کنیم.”

    توجه:
    این متن تنها یک نمونه است و ممکن است برای پرونده شما مناسب نباشد.
    برای تنظیم دقیق استشهادیه، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید.
    استشهادیه باید به صورت رسمی و با رعایت قواعد نگارش تنظیم شود.
    بهتر است استشهادیه را در چند نسخه تهیه کنید و توسط چند شاهد امضا شود.

    نکات اضافی:
    جمع‌آوری سایر مدارک: علاوه بر استشهادیه، جمع‌آوری سایر مدارک مانند عکس‌های محل کار، فاکتورهای خرید مصالح و … می‌تواند به تقویت ادعای شما کمک کند.
    مشاوره حقوقی: به طور جدی توصیه می‌شود که با یک وکیل مشورت کنید تا از حقوق خود به بهترین نحو دفاع کنید.
    موفق باشید.

    توجه: اطلاعات ارائه شده در این پاسخ صرفا جنبه اطلاع‌رسانی داشته و به منزله مشاوره حقوقی نیست. برای دریافت مشاوره دقیق و تخصصی، حتما با یک وکیل مشورت کنید.

محمدرضا 13 مرداد 1403 پاسخ

خیلی ممنون ازراهنماییتون خدمتتون میرسم

    mehdi alijani 13 مرداد 1403 پاسخ

    خواهش می کنم ، موفق باشید

آوا 05 شهریور 1403 پاسخ

سلام شوهر من مغازه داره الان که محکوم به پرداخت مهریه شده گفته مغازه پدرم هست و من کارگرش هستم و با شهادت دروغ دو نفر اقساط مهریه رو ۲بار تعدیل کرده،من میخوام استشهاد محلی تهیه کنم میشه راهنمایی کنید چه متنی باید بنویسم؟

    mehdi alijani 05 شهریور 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    تهیه استشهاد محلی برای اثبات مالکیت و درآمد واقعی همسرتان می‌تواند گام مهمی در جهت احقاق حق شما باشد.

    نکات مهم در تهیه استشهادیه محلی:
    مشخصات دقیق شهود: نام و نام خانوادگی، شماره ملی، آدرس کامل و شماره تماس شهود را به طور دقیق ذکر کنید.
    ارتباط شهود با موضوع: شهودی را انتخاب کنید که به خوبی از وضعیت مالی و شغلی همسرتان مطلع باشند و بتوانند به صورت مستند و دقیق به سوالات شما پاسخ دهند. مثلاً افرادی که به صورت مداوم با مغازه سر و کار دارند، مشتریان قدیمی، یا همسایگانی که از وضعیت مالی او اطلاع دارند.
    اطلاعات دقیق و مستند: در استشهادیه به طور دقیق و مستند به موارد زیر اشاره کنید:
    مدت زمانی که شهود شخص را می‌شناسند.
    اطلاعات دقیق درباره مغازه (آدرس، نوع کسب و کار، مدت زمان فعالیت، …)
    اطلاعات دقیق درباره درآمد شخص (میزان درآمد تقریبی، منبع درآمد، هزینه‌های ماهیانه، …)
    هرگونه مدرک یا دلیلی که نشان دهد شخص مالک مغازه است یا در آن شریک است.
    هرگونه اطلاعات دیگری که نشان دهد شهادت قبلی مبنی بر کارگری بودن شخص دروغ بوده است.

    ساختار کلی استشهادیه:
    مقدمه: در این قسمت، مشخصات شما و همسرتان را قید کنید و به طور مختصر به موضوع پرونده اشاره کنید.
    مشخصات شهود: اطلاعات کامل شهود را در این قسمت ذکر کنید.
    متن اصلی: در این قسمت، به صورت مفصل و دقیق به مواردی که در بالا ذکر شد اشاره کنید. از عبارات روشن و واضح استفاده کنید و از ذکر هرگونه اطلاعات اضافی یا غیرمرتبط خودداری کنید.
    نتیجه‌گیری: در انتهای استشهادیه، به طور خلاصه به این نتیجه برسید که شهادت قبلی مبنی بر کارگری بودن شخص دروغ بوده و او مالک یا شریک مغازه است.
    امضا و مهر شهود: شهود باید در انتهای استشهادیه به طور کامل مشخصات خود را نوشته و آن را امضا کنند.

    نمونه‌ای از متن استشهادیه:
    “اینجانب …، به شماره شناسنامه …، ساکن …، گواهی می‌دهم که آقای … (همسرتان) را به مدت … سال می‌شناسم. ایشان مالک مغازه … واقع در … می‌باشد. من به عنوان مشتری دائمی این مغازه، به خوبی از وضعیت مالی ایشان آگاه هستم و می‌دانم که ایشان درآمد قابل توجهی از این مغازه کسب می‌کنند. شهادت قبلی مبنی بر کارگری بودن ایشان در این مغازه کاملاً نادرست است. من آمادگی دارم در دادگاه به عنوان شاهد حضور یابم و به اظهارات خود سوگند یاد کنم.”

    نکات مهم دیگر:
    بهتر است استشهادیه را توسط یک وکیل یا مشاور حقوقی بررسی کنید تا از لحاظ قانونی ایرادی نداشته باشد.
    تعداد شهود هرچه بیشتر باشد، اعتبار استشهادیه بیشتر خواهد بود.
    سعی کنید شهودی را انتخاب کنید که مورد اعتماد دادگاه باشند و بتوانند شهادت خود را به خوبی اثبات کنند.
    توجه: این متن صرفاً یک نمونه است و ممکن است برای پرونده شما نیاز به تغییراتی داشته باشد. برای دریافت مشاوره دقیق‌تر، بهتر است با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید.
    موفق باشید

محمدرضا مزروعی 08 شهریور 1403 پاسخ

در مورد امضای شاهدموجر که‌در قولنامه نکردیم چه انتشار بنویسم برای قاضي چو ن مستجر تخلیه نمی کند

    mehdi alijani 09 شهریور 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    در خصوص مشکل عدم تخلیه مستأجر و عدم امضای شاهد موجر در قولنامه، چند نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه شود:
    اهمیت امضای شاهد موجر:
    اعتبار قرارداد: امضای شاهد موجر گرچه الزامی نیست اما به اعتبار و اثبات قرارداد کمک شایانی می‌کند.
    اثبات توافقات: در صورت بروز اختلاف، وجود امضای شاهد می‌تواند به عنوان مدرکی برای اثبات توافقات طرفین مورد استفاده قرار گیرد.

    اثبات قرارداد بدون امضای شاهد موجر:
    مدارک دیگر: حتی اگر شاهد موجر قرارداد را امضا نکرده باشد، شما می‌توانید با ارائه سایر مدارک مانند:
    کپی شناسنامه و کارت ملی طرفین
    رسید اجاره
    پیامک‌ها و مکالمات تلفنی
    شهادت شهود
    هر مدرک دیگری که دلالت بر انعقاد قرارداد داشته باشد،
    به دادگاه ثابت کنید که قراردادی بین شما و مستأجر منعقد شده است.
    اظهارنامه: ارسال اظهارنامه به مستأجر مبنی بر انقضای مدت اجاره و درخواست تخلیه نیز می‌تواند به عنوان مدرکی علیه وی مورد استفاده قرار گیرد.
    چه چیزی را باید در دادخواست خود بنویسید:

    در دادخواست خود باید به موارد زیر اشاره کنید:
    معرفی طرفین: خودتان به عنوان موجر و مستأجر به عنوان خوانده دعوی معرفی شوید.
    انعقاد قرارداد اجاره: به انعقاد قرارداد اجاره و مدت آن اشاره کنید.
    عدم تخلیه مستأجر: به عدم تخلیه مستأجر پس از انقضای مدت اجاره اشاره کنید.
    تلاش برای حل مسالمت‌آمیز: به تلاش‌های خود برای حل مسالمت‌آمیز اختلاف اشاره کنید.
    دلایل قانونی تخلیه: به دلایل قانونی تخلیه مانند انقضای مدت اجاره اشاره کنید.
    خواسته: خواسته خود را که همان صدور حکم تخلیه است به طور واضح بیان کنید.
    ضمایم: تمامی مدارک و مستندات خود را به عنوان ضمیمه به دادخواست پیوست کنید.

    نکات مهم:
    مشاوره حقوقی: بهتر است قبل از تنظیم دادخواست با یک وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنید تا از صحت و اصالت دادخواست خود اطمینان حاصل کنید.
    پیگیری پرونده: پیگیری مداوم پرونده خود در دادگاه بسیار مهم است.
    موفق باشید

Sahar 10 شهریور 1403 پاسخ

باسلام و خسته نباشید.بنده یک استشهاد در رابطه با تایید محل سکونت برادرم برای کسر خدمت میخواستم.اگر امکانش هست راهنمایی کنید

    mehdi alijani 10 شهریور 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    1. استعلام شرایط و مدارک مورد نیاز:
    مراجعه به دفاتر پلیس +10: اولین و بهترین راه، مراجعه حضوری به نزدیک‌ترین دفتر پلیس +10 است. با ارائه کد ملی برادرتان و مدارک شناسایی خودتان، می‌توانید اطلاعات دقیق و بروز در مورد مدارک مورد نیاز و شرایط استشهاد را دریافت کنید.
    تماس با مراکز وظیفه عمومی: تماس با مراکز وظیفه عمومی و استعلام از آن‌ها نیز می‌تواند راهکار مناسبی باشد. آن‌ها می‌توانند شما را راهنمایی کنند و اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهند.

    2. تهیه استشهاد:
    تعیین افراد مورد اعتماد: برای تهیه استشهاد، باید افرادی را انتخاب کنید که محل سکونت برادرتان را به خوبی می‌شناسند و می‌توانند به صورت رسمی گواهی دهند که برادرتان در آن آدرس سکونت دارد. این افراد معمولاً می‌توانند همسایگان، دوستان نزدیک، همکاران یا اقوام باشند.
    تدوین متن استشهاد: متن استشهاد باید شامل اطلاعات دقیق و مشخصی باشد، از جمله:
    نام و نام خانوادگی برادرتان
    شماره شناسنامه و کد ملی برادرتان
    آدرس دقیق محل سکونت برادرتان
    مدت زمانی که برادرتان در آن آدرس سکونت داشته است
    دلایل و مستندات برای اثبات سکونت برادرتان در آن آدرس (مانند قبض‌های آب و برق، عوارض شهرداری، نامه‌های اداری و …)
    نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه و کد ملی افرادی که استشهاد را امضا می‌کنند
    امضای استشهاد: استشهاد باید توسط افرادی که محل سکونت برادرتان را تایید می‌کنند، امضا شود.

    3. ارائه استشهاد:
    مراجعه به مرکز وظیفه عمومی: پس از تهیه استشهاد، باید آن را به همراه سایر مدارک مورد نیاز به مرکز وظیفه عمومی ارائه دهید.
    بررسی و تایید: کارشناسان مرکز وظیفه عمومی استشهاد و سایر مدارک را بررسی می‌کنند و در صورت تایید، کسر خدمت مربوطه به برادرتان تعلق خواهد گرفت.
    نکات مهم:
    مدارک معتبر: ارائه مدارک معتبر مانند قبض‌های آب و برق، عوارض شهرداری و نامه‌های اداری می‌تواند به تایید سریع‌تر استشهاد کمک کند.
    زمانبندی: بهتر است مدارک مورد نیاز را از قبل آماده کنید تا در زمان مراجعه به مرکز وظیفه عمومی با مشکل مواجه نشوید.
    مشاوره حقوقی: در صورت نیاز به مشاوره حقوقی، می‌توانید از وکلای متخصص در امور سربازی کمک بگیرید.

    نمونه استشهادیه تایید محل سکونت برای کسر خدمت
    بسمه تعالی
    استشهادیه
    اینجانب [نام و نام خانوادگی] فرزند [نام پدر] به شماره شناسنامه [شماره شناسنامه] و کد ملی [کد ملی]، ساکن [آدرس دقیق] به عنوان همسایه/دوست/قوم و خویش [نام و نام خانوادگی] فرزند [نام پدر] به شماره شناسنامه [شماره شناسنامه] و کد ملی [کد ملی] گواهی می‌نمایم که نامبرده از تاریخ [تاریخ شروع سکونت] تاکنون به طور مستمر در آدرس [آدرس دقیق محل سکونت] ساکن بوده است.
    اینجانب به عنوان شاهد عینی، سکونت نامبرده را در آدرس فوق تأیید نموده و آمادگی دارم در هر زمان و مکانی جهت اثبات صحت این موضوع حاضر باشم.
    مشخصات کامل شاهد:
    نام و نام خانوادگی:
    شماره شناسنامه:
    کد ملی:
    شغل:
    آدرس:
    شماره تماس:
    امضا:
    [امضای شاهد]
    تاریخ:
    [تاریخ تنظیم استشهادیه]
    مهر و امضای محله:
    [مهر و امضای شورای محل یا دهیاری]

امید 13 شهریور 1403 پاسخ

سلام جناب وکیل – خدا قوت و ممنون از پاسخگویی و مشاوره مردم
خانواده ما 1 خواهر و 3 برادریم -مادرم در قید حیات و پدرم سال 64 فوت نموده اند. چند سال پیش ما هم مثل بقیه کارت هوشمند ملی گرفتیم . الان بردارم جهت تعویض شناسنامه از قدیمی به جدید مراجعه کرده ثبت احوال گفته مشخصات پدر شما جعلی هست و باید ابطال کنین – چیزی که مشخص شده پدرم شناسنامه اصلیش در 6 سالگی ثبت وفات شده و بعدا یک شناسنامه گرفته که در شناسنامه های ما بچه ها هم همون اومده – الان میگن این جعلیه و اون که 6 سالگی فوتش ثبت شده اصیل – جالبه که با همون که میگن جعلی خلاصه فوت هم گرفتن براش که در 28 سالگی فوت نموده – ما باید برای حل این مشکل چه کنیم ؟ استشهادیه تهیه کنیم؟ چه متنی بنویسیم ؟

    mehdi alijani 14 شهریور 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    برای حل این مشکل، پیشنهاد می‌شود مراحل زیر را طی کنید:
    1. جمع‌آوری مدارک:
    شناسنامه‌های قدیمی: تمامی شناسنامه‌های قدیمی خود و پدرتان را جمع‌آوری کنید.
    سند فوت: سند فوت پدرتان که در آن سن فوت 6 سالگی ذکر شده است.
    سایر مدارک: هر مدرک دیگری که می‌تواند به اثبات صحت مدارک شما کمک کند، مانند اسناد ملکی، شناسنامه‌های دیگر اعضای خانواده، عکس‌های قدیمی و… را جمع‌آوری کنید.

    2. مراجعه به وکیل متخصص:
    بهتر است در این مرحله به یک وکیل متخصص در امور خانواده و حقوقی مراجعه کنید. وکیل با بررسی دقیق مدارک و پرونده شما، می‌تواند راهکارهای مناسب را به شما پیشنهاد دهد و از حقوق شما دفاع کند.

    3. طرح دعوی حقوقی:
    در صورت لزوم، وکیل شما می‌تواند دادخواستی مبنی بر ابطال شناسنامه جعلی و صدور شناسنامه جدید برای پدرتان طرح کند. در این دادخواست، باید دلایل قانونی و مستنداتی را ارائه دهید که نشان دهد شناسنامه‌ای که در آن سن فوت 28 سالگی ذکر شده است، جعلی است.

    4. استشهاد محلی:
    در صورتی که نیاز به اثبات برخی از ادعاهای خود داشته باشید، می‌توانید از چند نفر از افراد مطلع و مورد اعتماد بخواهید که استشهاد محلی مبنی بر صحت گفته‌های شما ارائه دهند. در این استشهاد، باید به طور دقیق و روشن به موضوعاتی مانند سن پدرتان در زمان فوت، نحوه زندگی خانواده و… اشاره شود.

    5. همکاری با ثبت احوال:
    با ثبت احوال همکاری لازم را داشته باشید و پاسخگوی سوالات آن‌ها باشید. ممکن است نیاز باشد اطلاعات بیشتری را در اختیار آن‌ها قرار دهید.

    نکات مهم:
    زمان: هرچه سریع‌تر برای حل این مشکل اقدام کنید.
    صبر و حوصله: حل این مشکل ممکن است زمان‌بر باشد.
    مشاوره حقوقی: حتما از مشاوره یک وکیل متخصص استفاده کنید.
    جمع‌آوری مدارک: تمامی مدارک خود را به دقت جمع‌آوری کنید.

    محتوای استشهادیه:
    در استشهادیه باید به نکات زیر توجه کنید:
    مشخصات کامل استشهاد دهندگان: نام، نام خانوادگی، شماره ملی، آدرس و شغل استشهاد دهندگان باید به طور دقیق ذکر شود.
    رابطه استشهاد دهندگان با شما: باید مشخص شود که استشهاد دهندگان چه نسبتی با شما دارند و از چه زمانی شما را می‌شناسند.
    موضوع استشهاد: به طور واضح و روشن به موضوع استشهاد، یعنی جعل شناسنامه پدرتان، اشاره کنید.
    اطلاعات دقیق: اطلاعاتی که در استشهادیه ارائه می‌دهید باید دقیق و قابل استناد باشد.
    امضای استشهاد دهندگان: استشهادیه باید توسط تمامی استشهاد دهندگان امضا شود.

    تهیه استشهادیه: نکات مهم و ساختار کلی
    تهیه استشهادیه به عنوان یک سند رسمی، نیازمند دقت و رعایت برخی قواعد است. از آنجایی که هر پرونده‌ای ویژگی‌های خاص خود را دارد، نمی‌توان یک استشهادیه‌ی کاملاً آماده ارائه کرد. اما می‌توان ساختار کلی و نکات مهمی را برای شما بیان کرد تا بتوانید با کمک وکیل خود، یک استشهادیه‌ی دقیق و موثر تهیه کنید.

    ساختار کلی یک استشهادیه:
    سرآغاز:
    نام و نام خانوادگی استشهاد دهنده
    شماره ملی
    شغل
    آدرس کامل
    رابطه با شخص مورد نظر (در این مورد، شما)

    متن استشهادیه:
    بیان واضح و روشن موضوع استشهاد (جعل شناسنامه پدر)
    شرح دقیق آشنایی با شخص مورد نظر (از چه زمانی و به چه صورت او را می‌شناسید)
    بیان صریح اطلاعاتی که در مورد موضوع استشهاد دارید (به عنوان مثال، همیشه شنیده‌اید که پدرتان در کودکی فوت کرده است)
    تأکید بر صحت و سقم اطلاعات ارائه شده
    ذکر هرگونه مدرک یا سندی که در تأیید گفته‌هایتان وجود دارد

    پایان استشهادیه:
    تاریخ تنظیم استشهادیه
    محل تنظیم استشهادیه
    امضای استشهاد دهنده
    مهر و امضای دو نفر شاهد مطلع

    نکات مهم در تهیه استشهادیه:
    صداقت و دقت: تمام اطلاعات ارائه شده در استشهادیه باید دقیق و صحیح باشد. هرگونه نادرستی می‌تواند به اعتبار استشهادیه لطمه بزند.
    زبان ساده و روان: از عبارات پیچیده و تخصصی خودداری کنید و مطالب را به زبان ساده و روان بیان کنید.
    واضح و روشن: هر جمله از استشهادیه باید به طور واضح و روشن بیانگر یک مطلب باشد.
    کوتاه و مختصر: استشهادیه را طولانی نکنید و فقط به موارد مرتبط با موضوع بپردازید.
    شهادت شهود: بهتر است از افرادی به عنوان شاهد انتخاب کنید که مورد اعتماد باشند و اطلاعات دقیقی در مورد موضوع داشته باشند.
    مهر و امضا: استشهادیه باید توسط خودتان و دو نفر شاهد مطلع امضا شود.
    مثالی از یک پاراگراف از استشهادیه:
    “اینجانب [نام و نام خانوادگی]، به شماره ملی [شماره ملی]، ساکن [آدرس]، به عنوان [رابطه با شما]، به استحضار می‌رسانم که از کودکی با [نام پدر] آشنا بوده و وی را به عنوان عمو خود می‌شناسم. همیشه شنیده‌ام که ایشان در سن کودکی فوت نموده‌اند و این موضوع در بین تمامی اعضای خانواده ما پذیرفته شده است. با توجه به اطلاعاتی که دارم، شناسنامه‌ای که در آن سن فوت ایشان 28 سالگی ذکر شده است، جعلی می‌باشد.”

    توجه:
    توصیه اکید می‌شود که برای تهیه استشهادیه از یک وکیل متخصص کمک بگیرید. وکیل می‌تواند به شما کمک کند تا یک استشهادیه‌ی جامع، دقیق و قانونی تهیه کنید و از حقوق خود به بهترین نحو دفاع کنید.
    در نهایت، موفقیت در این پرونده به عوامل مختلفی از جمله نوع مدارک، شهادت شهود، وکیل شما و تصمیم قاضی بستگی دارد.
    موفق باشید.

امید 15 شهریور 1403 پاسخ

سلام و عرض ادب – بنده چند روز قبل پیام دادم جهت مشاوره که عرض کردم شناسنامه پدرم رو گفتن جعلیه
طبق فرمایش حضرتعالی با یکی از وکلای آشنا مشورت کردم و ایشان هم تاکید بر پیگیری زودتر موضوع داشتند و فرمودند همین که عمویتان در قید حیات هست این مشکل را برطرف کنید و حتی نیاز شد از طریق آزمایش dna موضوع را خاتمه دهید و من هم همان روز با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست ابطال مشخصات جعلی و درج مشخصات اصیل پدر در ششناسنامه فرزندان را دادم که امروز عصر از دادگاه پیام اومد مبنی بر تعییین وقت دادگاه که حدود 3 ماه بعد است .
فقط جهت مرور و همفکری دقیق تر استشهادیه با این متن که مینویسم خوبه طبق نظر جنابعالی
بسمه تعالی
استشهادیه
با عرض احترام اینجانبان با علم کامل نسبت به موضوع و اطلاع داشتن از حرمت شرعی و مجازاتی که در قانون برای شهادت دروغین در نظر گرفته شده است ، گواهی می دهیم که مرحوم …..متولد سال 1335 فرزند مرحوم…..در سن 18 سالگی با همسر شرعی خود خانم …… متولد 1338 فرزند …..ازدواج نموده و ثمره ازدواجشان4 فرزند به ترتیب زیر می باشد:
1 – خانم ……… متولد سال … 2 – آقای …..متولد سال ….. 3 ـآقای …….متولد … 4 ـآقای ….. متولد ….. مرحوم ….. به شغل رانندگی اشتغال داشته و در روستای …… در منزل خود در مجاورت منزل پدری سکونت داشته است و در سال 1364 ب علت بیماری سرطان فوت نموده است و فرزندانشان به همراه مادر تا سال 1373 در همان محل سکونت داشته اند و سپس جهت ادامه تحصیل فرزندان به شهر … مهاجرت نموده اند .
شاهدین
1 – اینجانب ……. به شماره ملی ….. ساکن ……به عنوان داماد و همچنین پسر دایی مرحوم به استحضار میرسانم که از کودکی با مرحوم … آشنا بوده و وی را به عنوان برادر زن و همچنین پسر عمه خود می شناسم. تاپید مینمایم که مرحوم در سال 64 فوت نموده اند و دارای 4 فرزند می باشد و این موضوع در بین تمام اعضای خانواده ما پذیرفته شده است.
2 – اینجانب ……به شماره ملی …..ساکن …. به عنوان همکار و راننده کامیون مرحوم به استحضار میرسانم که از 20 سالگی با مرحوم …آشنا بوده و وی را به عنوان همکار خود میشناسم. تایید مینمایم که مرحوم در سال 64 فوت نموده اند و دارای 4 فرزند بودند که حتی بعد از فوتشان نیز اینجانب به عنوان راننده و شریک ایشان با خانواده مرحوم در ارتباط بوده ام.
3 – اینچانب ……. به شماره ملی …. به عنوان همایسه مرحوم به استحضار میرسانم که از کودکی با مرحوم آشنا بوده و وی را به عنوان همسایه خود میشناسم . تایید مینمایم که ایشان دارای 4 فرزند بوده و درسال 64 فوت نموده اند و این موضوع در بین تمام اعضای خانواده ما پذیرفته شده است .
4 و 5 و 6 و تا 10 شاهد معتبر میتوانییم ذکر کنیم . پسر خاله ام که روزی که خون بالا آورده او را با همان کامیون خاور پدرم به بیمارستان می برد و بعد از آن دایی ام به مرکز استان منتقل میکند و دو روز بعد هم فوت نموده است.
مادرم می گوید یا برای فرار از سربازی بوده یا برای پایه یک گرفتن و ظاهرا مامور ثبت احوال با اخذ رشوه شناسنامه اصلی خودش را که متولد 35 بوده میگیرد و در سن 6 سالگی ثبت وفات میزند و سپس با تغییر کوچکی در اسمش با همان مشخصات پدر و مادر و حتی پسوند فامیلی شناسنامه جدیدی با تاریخ تولد 1325 به او میدهد که حتی تمام فرزندان را در همان شناسنامه جعلی ثبت کرده و با همان هم گواهینامه گرفته و با همان هم در سال 64 ثبت وفات میشود .

بهزاد 16 شهریور 1403 پاسخ

سلام.من یه استشهاد محلی میخواستم برای الزام به سند خودرو.من ماشین رو خریدم و تمام کمال پولشم دادم و یه بار بهم وکالت دادن ولی چون سند دستم نرسید و وقت وکالت هم تموم شد حالا نمیان سند بزنن و پول مازاد میخوان.

    mehdi alijani 17 شهریور 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    پاسخ به درخواست استشهادیه برای الزام به سند زدن خودرو
    سلام. متشکرم از اینکه این سوال را مطرح کردید. وضعیت شما متاسفانه برای بسیاری از افرادی که خودرو خریداری می‌کنند پیش می‌آید.

    درباره استشهادیه:

    استشهادیه یک مدرک حقوقی است که در آن چند نفر به عنوان شاهد، وقوع یک رویداد را تایید می‌کنند. در مورد شما، این رویداد خرید خودرو، پرداخت کامل وجه و عدم انتقال سند است. استشهادیه می‌تواند به عنوان یک مدرک مهم در دادگاه برای اثبات ادعای شما مورد استفاده قرار بگیرد.

    نکات مهم در مورد استشهادیه:

    انتخاب شهود: سعی کنید افرادی را به عنوان شاهد انتخاب کنید که شما را خوب می‌شناسند و از معامله شما با فروشنده اطلاع دارند. مثلاً همسایه‌ها، دوستان نزدیک یا همکارانی که در جریان این معامله بوده‌اند.

    محتوای استشهادیه: در استشهادیه باید به طور دقیق و روشن به موارد زیر اشاره شود:

    مشخصات کامل شما و فروشنده (نام، نام خانوادگی، شماره ملی و آدرس)
    مشخصات کامل خودرو (مدل، رنگ، شماره شاسی و پلاک)
    تاریخ دقیق خرید خودرو
    مبلغ پرداختی و نحوه پرداخت (نقد، چک، واریز بانکی و …)
    دلایل شهود مبنی بر صحت ادعای شما (مثلاً اینکه شاهد حضور شما در هنگام معامله بودند، یا اینکه از شما شنیده‌اند که خودرو را خریداری کرده‌اید و پول آن را پرداخت کرده‌اید.)
    تاریخ و محل تنظیم استشهادیه
    امضای شهود به همراه انگشت‌نگاری
    تعداد شهود: هرچه تعداد شهود بیشتر باشد، استشهادیه اعتبار بیشتری خواهد داشت.

    صحت و سقم اظهارات: شهود باید به طور دقیق و روشن به آنچه دیده‌اند و شنیده‌اند شهادت دهند.

    کمک گرفتن از وکیل: توصیه می‌شود برای تنظیم استشهادیه و پیگیری قانونی موضوع، از یک وکیل متخصص در امور ملکی کمک بگیرید. وکیل می‌تواند به شما در تنظیم دقیق استشهادیه و پیگیری پرونده در دادگاه کمک کند.
    موفق باشید

سیف الله محمدی زمکانی 18 شهریور 1403 پاسخ

با سلاو من رفتم برای زمین ثبت نام کنم گفتن استشهاد محلی بیار لطفا یک استشهاد کوتاه و مختصر برام بنویس ممنون باتشکر

    mehdi alijani 18 شهریور 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    نوشتن استشهاد محلی برای ثبت نام زمین، نیازمند دقت و رعایت برخی نکات حقوقی است. استشهاد محلی، گواهی‌ای است که توسط چند نفر از اهالی محل مبنی بر صحت اظهارات شما در مورد مالکیت یا تصرف در زمین ارائه می‌شود.

    نکات مهم در نگارش استشهاد محلی:
    سادگی و وضوح: استشهاد محلی باید به زبان ساده و روان نوشته شود و از اصطلاحات پیچیده حقوقی اجتناب شود.
    دقت در اطلاعات: تمام اطلاعات مندرج در استشهاد محلی باید صحیح و دقیق باشد.
    مشخصات کامل شهود: شهود باید مشخصات کامل خود از جمله نام و نام خانوادگی، شماره ملی، کد پستی، آدرس دقیق و شماره تماس را به طور کامل در استشهاد قید کنند.
    امضای شهود: هر یک از شهود باید استشهاد را امضا کنند.
    مهر دفترخانه: برای اعتبار بیشتر، بهتر است استشهاد در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم و مهر شود.
    نمونه استشهاد محلی (برای تکمیل و ارائه به مراجع قانونی):
    استشهاد محلی
    اینجانب/اینجانبان، زیر امضا، به عنوان شهود، گواهی می‌دهم که آقای/خانم [نام و نام خانوادگی متقاضی] به شماره ملی [شماره ملی]، ساکن [آدرس دقیق]، مدتی است که زمین کشاورزی/باغ/مکانی به مساحت تقریبی [مساحت زمین] واقع در [آدرس دقیق زمین] را در اختیار داشته و در آن به [کشت، ساخت و ساز، یا هر فعالیت دیگری که در زمین انجام می‌شود] مشغول می‌باشد.
    ما به عنوان اهالی محل، از صحت اظهارات نامبرده اطمینان کامل داریم.

    مشخصات شهود:
    نام و نام خانوادگی:
    شماره ملی:
    آدرس:
    شماره تماس:

    موفق باشید

M 22 شهریور 1403 پاسخ

با سلام .ما ۲۰۰ نفر هستیم که زمین داریم در قیامدشت .همه ارگانها رفتیم فقط شهردار قیامدشت محوز ساخت نمیده .صدا وسیما زنگ زدیم گفت استسهاد محلی پر کنید بفرستید تا خبرنگار براتون بفرستم حالا چه استشهادی بنویسیم چه متنی باشه ..ممنونم راهنمایی کنید

    mehdi alijani 23 شهریور 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    برای تنظیم استشهادیه و ارسال آن به صداوسیما، پیشنهاد می‌شود موارد زیر را مدنظر قرار دهید:
    1. تنظیم استشهادیه:
    سربرگ: استشهادیه را با ذکر نام و نشانی دقیق روستای قیامدشت و تاریخ تنظیم آغاز کنید.
    عنوان: عنوانی مشخص مانند “استشهادیه جمعی از مالکین زمین در روستای قیامدشت” را انتخاب کنید.
    مقدمه: در مقدمه، به طور خلاصه به مشکل عدم صدور مجوز ساخت و مراجعه‌های مکرر به شهرداری اشاره کنید.
    بدنه اصلی:
    مشخصات افراد: مشخصات کامل تمامی ۲۰۰ نفری که امضا می‌کنند (نام، نام خانوادگی، شماره ملی و کدپستی) را به ترتیب الفبایی ذکر کنید.
    مالکیت زمین: به طور واضح بیان کنید که هر یک از امضاکنندگان مالک قطعه زمینی در روستای قیامدشت هستند و مدارک مالکیت خود را دارا می‌باشند.
    درخواست مجوز ساخت: به صورت صریح درخواست مجوز ساخت برای اراضی خود را از شهرداری قیامدشت مطرح کنید.
    علت عدم صدور مجوز: اگر دلیل خاصی برای عدم صدور مجوز از سوی شهرداری به شما اعلام شده است، آن را در استشهادیه ذکر کنید.
    پیامدهای عدم صدور مجوز: به طور خلاصه به مشکلاتی که عدم صدور مجوز برای شما ایجاد کرده است (مانند عدم امکان ساخت مسکن، سرمایه‌گذاری و …) اشاره کنید.
    نتیجه‌گیری: در انتها، مجدداً درخواست پیگیری موضوع از سوی صداوسیما و مساعدت آن‌ها برای حل مشکل را مطرح کنید.
    امضا: تمامی ۲۰۰ نفر امضا کرده و در صورت امکان، اثر انگشت خود را نیز بر روی استشهادیه بزنند.

    2. متن پیشنهادی برای استشهادیه:
    “استشهادیه جمعی از مالکین زمین در روستای قیامدشت
    ما، جمعی از مالکین زمین در روستای قیامدشت، به شماره ملی‌های ذکر شده در جدول پیوست، این استشهادیه را به منظور طرح مشکل عدم صدور مجوز ساخت برای اراضی خود تنظیم می‌نماییم. با وجود مراجعه مکرر به شهرداری قیامدشت و ارائه مدارک مالکیت، متأسفانه تاکنون مجوزی برای ساخت و ساز در اراضی خود دریافت نکرده‌ایم. این امر مشکلات عدیده‌ای از جمله عدم امکان ساخت مسکن، سرمایه‌گذاری و … را برای ما ایجاد کرده است. لذا از جنابعالی و رسانه ملی خواهشمندیم با پیگیری این موضوع، به حل مشکل ما کمک کرده و زمینه صدور مجوز ساخت برای اراضی ما را فراهم آورید.
    با تشکر
    امضاهای امضاکنندگان”

    3. ارسال استشهادیه:
    نسخه‌های متعدد: از استشهادیه چندین نسخه تهیه کرده و یک نسخه آن را برای صداوسیما ارسال کنید.
    پیگیری: پس از ارسال استشهادیه، پیگیر موضوع باشید و در صورت نیاز با صداوسیما تماس بگیرید.
    موفق باشید

ناشناس 23 شهریور 1403 پاسخ

سلام خسته نباشین
من ی استشهاد میخاستم واسه اینکه همسایه بغل ما تو پارکینگش هرچی کارتن خاب و معتاده رفت آمد میکنن و مواد مصرف میکنن همیشه هم در پارکینگ بازه بدون لباس میخابن همسایه ها همه میترسن اتفاقی بیوفته

    mehdi alijani 24 شهریور 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    برای رسیدگی به این موضوع، چندین راهکار وجود دارد:
    1. جمع‌آوری مدارک:
    شواهد تصویری: اگر امکان دارد، سعی کنید از این افراد و فعالیت‌هایشان در پارکینگ عکس یا فیلم بگیرید. این تصاویر می‌تواند به عنوان مدرک قوی در مراجع قانونی استفاده شود.
    گواهی همسایه‌ها: از همسایه‌های دیگر بخواهید که یک نامه یا گواهی بنویسند و در آن به این مشکل و تأثیر آن بر امنیت و آسایششان اشاره کنند.
    شکایت به مالک یا مدیر ساختمان: اگر ساختمان شما دارای مالک یا مدیر ساختمان است، این مشکل را به صورت کتبی به آن‌ها اطلاع دهید و از آن‌ها بخواهید که برای رفع این مشکل اقدام کنند.

    2. تماس با پلیس:
    تماس با ۱۱۰: در صورت مشاهده هرگونه رفتار مشکوک یا خطرناک، بلافاصله با پلیس تماس بگیرید.
    ثبت شکایت: به کلانتری محل مراجعه کرده و شکایتی رسمی علیه این افراد ثبت کنید. در شکایت خود به تمامی جزئیات از جمله مدت زمان ادامه این مشکل، شواهد موجود و تأثیر آن بر امنیت همسایه‌ها اشاره کنید.

    3. مراجعه به شورای حل اختلاف:
    طرح دعوی: اگر با تماس با پلیس و شکایت به مالک ساختمان به نتیجه نرسیدید، می‌توانید به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و علیه این افراد طرح دعوی کنید.

    4. اطلاع‌رسانی به شهرداری:
    تماس با شهرداری: به شهرداری محل سکونت خود اطلاع دهید و از آن‌ها بخواهید تا برای جمع‌آوری معتادان متجاهر از محل و پاکسازی پارکینگ اقدام کنند.

    توجه:
    نوشتن یک استشهادیه دقیق و قانونی نیازمند اطلاعات بیشتری از شرایط خاص شما و قوانین محلی است. بهتر است برای تنظیم دقیق استشهادیه با یک وکیل مشورت کنید. با این حال، در زیر یک نمونه کلی از استشهادیه ارائه شده است که می‌توانید با توجه به شرایط خود آن را ویرایش کنید:

    استشهادیه
    اینجانب [نام و نام خانوادگی]، به شماره شناسنامه [شماره شناسنامه]، فرزند [نام پدر]، ساکن [آدرس دقیق]، به عنوان یکی از ساکنین ساختمان واقع در [آدرس ساختمان]، به اینجانب [نام و نام خانوادگی]، به شماره شناسنامه [شماره شناسنامه]، فرزند [نام پدر]، ساکن [آدرس دقیق]، گواهی می‌دهم که:
    مدت زمانی است که فرد یا افرادی ناشناس در پارکینگ ساختمان مذکور اقدام به مصرف مواد مخدر، ایجاد مزاحمت و سلب آسایش ساکنین می‌نمایند. این افراد به صورت مداوم در پارکینگ حضور داشته و با رفتارهای غیرمتعارف و ایجاد سروصدا باعث رعب و وحشت ساکنین شده‌اند. همچنین، وجود این افراد در پارکینگ باعث آلودگی محیط و کاهش امنیت ساختمان شده است.
    اینجانب به همراه سایر ساکنین ساختمان از این وضعیت بسیار ناراضی بوده و خواهان رسیدگی فوری مراجع قضایی و انتظامی به این موضوع هستیم.

    موفق باشید

احمدپور 31 شهریور 1403 پاسخ

سلام
روز شما بخیر
یه نامه استشهاد محلی میخوام
درخواست لوله کشی خانگی گاز کردم
اداره گاز از من استشهاد محلی درخواست کرد
درضمن من در روستا زندگی میکنم

    mehdi alijani 16 مهر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    معذرت بابت تاخیر در ارسال جواب به دلیل مسافرت

    نمونه‌ای از متن استشهاد محلی:
    استشهادیه
    اینجانب [نام و نام خانوادگی]، به شماره شناسنامه [شماره شناسنامه]، ساکن روستای [نام روستا]، گواهی می‌نمایم که آقای/خانم [نام و نام خانوادگی متقاضی]، به شماره شناسنامه [شماره شناسنامه متقاضی]، به مدت [مدت زمان سکونت] به طور دائم در منزل واقع در [آدرس دقیق] ساکن بوده و می‌باشند.
    با توجه به اینکه ایشان در نظر دارند برای منزل مسکونی خود نسبت به اخذ انشعاب گاز اقدام نمایند، اینجانب به عنوان [رابطه با متقاضی، مثلاً همسایه، فامیل، دوست]، سکونت ایشان در آدرس فوق را تایید می‌نمایم.

    امضا:
    [نام و نام خانوادگی]
    [شماره ملی]
    [تاریخ]
    امضای شاهد دوم:
    [نام و نام خانوادگی]
    [شماره ملی]
    [تاریخ]
    تاییدیه دهیاری/شورای روستا:
    [مهر و امضای دهیار/شورای روستا]

    موفق باشید

mmmghghgh69 02 مهر 1403 پاسخ

سلام،، اگه کسی در خانه به دنیا بیاد وگواهی ولادت نداشته باشه،، ودر خانه بهداشت به صورت دستی ثبت شده باشه، ومادر ایرانی وپدر خارجی،، نمونه استشهادی که میتونه برای امور اتباع بنویسه برای تکمیل مدارک چیه ممنون

    mehdi alijani 16 مهر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    معذرت بابت تاخیر در ارسال جواب به دلیل مسافرت

    با توجه به شرایط خاص شما، نمی‌توان یک نمونه استشهادیه کاملاً دقیق و جامع ارائه داد. اما می‌توان یک نمونه کلی را به شرح زیر ارائه کرد که البته باید با توجه به شرایط خاص پرونده شما توسط وکیل تنظیم شود:

    استشهادیه
    اینجانب [نام و نام خانوادگی]، به شماره شناسنامه [شماره شناسنامه]، فرزند [نام پدر]، به عنوان [مرتبط با شخص متولد شده، مثلاً مادر، عمه، خاله]، گواهی می‌نمایم که فرزندم/ برادرزاده‌ام/ خواهرزاده‌ام به نام [نام فرزند] در تاریخ [تاریخ تولد] در منزل واقع در [آدرس دقیق] به دنیا آمده است.
    با توجه به اینکه در آن زمان امکان ثبت ولادت در بیمارستان یا اداره ثبت احوال میسر نبود، موضوع تولد وی در دفترچه بهداشت خانواده به صورت دستی ثبت گردیده است. کپی دفترچه بهداشت خانواده که حاوی ثبت تولد می‌باشد، پیوست این استشهادیه می‌باشد.
    از آنجایی که پدر این نوزاد، تبعه خارجی به نام [نام پدر] می‌باشد، و با توجه به عدم وجود گواهی ولادت رسمی، تقاضا دارم تا نسبت به صدور گواهی ولادت برای وی اقدامات لازم معمول گردد.

    امضا:
    [نام و نام خانوادگی]
    [تاریخ]

    مهر و امضا دو شاهد:
    [نام و نام خانوادگی شاهد اول]
    [نام و نام خانوادگی شاهد دوم]

    نکات مهم:
    توجه به جزئیات: در این استشهادیه باید به جزئیات دقیق مانند تاریخ تولد، محل تولد، نام پزشک یا مامایی که زایمان را انجام داده (در صورت امکان)، و هرگونه مدرک دیگری که می‌تواند به اثبات تولد کمک کند، اشاره شود.
    شاهدین معتمد: شاهدانی که این استشهادیه را امضا می‌کنند باید افرادی قابل اعتماد و مطلع از موضوع باشند.
    دفترچه بهداشت: ارائه کپی دفترچه بهداشت خانواده که حاوی ثبت تولد است، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
    تاییدیه پزشک یا ماما: در صورت امکان، دریافت تاییدیه پزشک یا مامایی که زایمان را انجام داده است، می‌تواند به تقویت ادعای شما کمک کند.
    مشاوره حقوقی: همانطور که قبلاً نیز اشاره شد، مشاوره با یک وکیل متخصص در امور اتباع و خانواده، برای تنظیم دقیق استشهادیه و پیگیری مراحل قانونی، ضروری است.

    سایر مدارک مورد نیاز:
    علاوه بر استشهادیه، ممکن است به مدارک دیگری مانند شناسنامه والدین، پاسپورت پدر، مدارک اقامتی پدر در ایران (در صورت وجود)، و هرگونه مدرک دیگری که می‌تواند به اثبات تولد و ملیت فرزند کمک کند، نیاز باشد.

    مراحل بعدی:
    پس از تنظیم استشهادیه و جمع‌آوری مدارک مورد نیاز، باید به اداره ثبت احوال مراجعه کرده و درخواست صدور گواهی ولادت برای فرزند خود را ارائه دهید.
    کارشناسان اداره ثبت احوال پس از بررسی مدارک شما، در مورد صدور گواهی ولادت تصمیم‌گیری خواهند کرد.
    موفق باشید

مراد 03 مهر 1403 پاسخ

سلام وقت بخیر
نمنونه استشهاد محلی برای اثبات گرفتن سختی کار میخواستم
هنوز اونجا مشغول کار هستم
راهنمایی میکنید چگونه استشهاد از محل کار تهیه کنم
ممنون

    mehdi alijani 16 مهر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    ببخشید بابت تاخیر در ارسال جواب به دلیل مسافرت

    نحوه تهیه استشهاد از محل کار:
    درخواست کتبی: ابتدا به صورت کتبی از مسئول مربوطه در سازمان خود درخواست تهیه استشهاد کنید. در این درخواست به طور دقیق به دلایل خود برای درخواست این استشهاد اشاره کنید.
    تهیه پیش‌نویس: یک پیش‌نویس از استشهاد را تهیه کنید که در آن به طور کامل به وظایف، شرایط کاری و سختی کار شما اشاره شده باشد.
    تاییدیه پزشک: به پزشک مراجعه کرده و از او بخواهید گزارشی در مورد وضعیت سلامتی شما و تأثیر شرایط کاری بر آن تهیه کند.
    امضا و مهر: پیش‌نویس استشهاد را به مسئول مربوطه ارائه دهید تا پس از بررسی و تایید، آن را امضا و مهر کند.
    امضای شاهدان: از همکاران خود بخواهید که به عنوان شاهد، استشهاد را مطالعه و امضا کنند.

    مواردی که باید در استشهاد ذکر شود:
    نام و نام خانوادگی شما
    سمت و عنوان شغلی شما
    مدت زمان اشتغال در سازمان
    شرح دقیق وظایف و مسئولیت‌های شما
    شرایط کاری خاص (شیفت کاری، محیط کار، ابزار کار)
    اثرات این شرایط بر سلامت شما (به عنوان مثال، مشکلات جسمانی یا روانی)
    تاییدیه پزشک
    امضا و مهر مسئول مستقیم و مدیر سازمان
    امضای شاهدان

    نمونه‌ای از متن استشهاد:
    “اینجانب [نام و نام خانوادگی] به عنوان [سمت شغلی] در شرکت [نام شرکت] به مدت [مدت زمان اشتغال] مشغول به کار هستم. وظایف اصلی من شامل [شرح وظایف] می‌باشد. با توجه به [شرایط کاری خاص]، اینجانب در معرض [اثرات شرایط کاری] قرار داشته و این امر بر سلامت جسمانی و روانی من تأثیر گذاشته است. به پیوست گواهی پزشک قانونی مبنی بر تأیید سختی کار اینجانب ضمیمه می‌گردد. از مسئولین محترم شرکت تقاضا دارم تا صحت مطالب فوق را تایید نمایند.”
    توجه: این فقط یک نمونه است و ممکن است بسته به شرایط شما، نیاز به تغییراتی در متن باشد. بهتر است برای تهیه یک استشهاد کامل و دقیق، با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید.

    نکات مهم دیگر:
    هر چه استشهاد شما دقیق‌تر و مستندتر باشد، اعتبار بیشتری خواهد داشت.
    در صورت نیاز می‌توانید از اتحادیه‌های کارگری یا سازمان‌های مرتبط با حوزه کار، کمک بگیرید.
    حفظ نسخه اصلی استشهاد برای خودتان ضروری است.
    موفق باشید

ناشناس 06 مهر 1403 پاسخ

سلام وقتتون بخیر
متن استشهادی میخواستم که آقایی که در کوچه بالایی ما زندگی می کند و ربطی به کوچه ما ندارد همیشه بچه های ما که در کوچه بازی می کنند را دعوا می کند و باعث ترس آنها می شود.
چندین بار پسرم را دعوا کرد و او را ترسانده
و چند روز قبل بر سر این موضوع همسرم با او بحثش شد که چرا بی دلیل پسرم را دعوا کرده که او با آجر به همسرم حمله کرد و بینی همسرم شکست و درگیری شکل گرفت

    mehdi alijani 15 مهر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    معذرت بابت تاخیر در جواب به جهت مسافرت

    استشهادیه مبنی بر ضرب و جرح و ایجاد مزاحمت
    ما امضاکنندگان ذیل:
    [نام و نام خانوادگی شاهد اول]، ساکن کوچه [نام کوچه]
    [نام و نام خانوادگی شاهد دوم]، ساکن کوچه [نام کوچه]
    [نام و نام خانوادگی شاهد سوم]، ساکن کوچه [نام کوچه]
    به اینجانب [نام و نام خانوادگی شاکی]، ساکن کوچه [نام کوچه] گواهی می‌دهیم که:
    مدت‌هاست فردی به نام [نام و نام خانوادگی فرد متخلف]، ساکن کوچه [نام کوچه]، به طور مکرر به کودکان کوچه، از جمله فرزند شاکی، مزاحمت ایجاد کرده و آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد. این فرد بدون هیچ دلیل موجهی، به کودکان نزدیک شده و با آن‌ها درگیر می‌شود.
    چندین بار شاهد بوده‌ایم که این فرد، [نام فرزند شاکی] را مورد ضرب و شتم قرار داده و او را به شدت ترسانده است. همچنین، چند روز پیش، درگیری شدیدی بین این فرد و همسایه ما رخ داد که طی آن، فرد متخلف با استفاده از آجر به همسایه ما حمله‌ور شد و باعث شکستگی بینی او شد.
    ما به عنوان همسایگان، به خوبی از رفتارهای خشونت‌آمیز و مزاحمت‌آمیز این فرد آگاه هستیم و از این رو، به عنوان شاهد، این موضوع را تأیید می‌نماییم.
    تاریخ: [تاریخ تنظیم استشهادیه]

    امضا:
    [امضای شاهد اول]
    [امضای شاهد دوم]
    [امضای شاهد سوم]

    نکات مهم:
    تعداد شاهدان: هرچه تعداد شاهدان بیشتر باشد، استشهادیه قوی‌تر خواهد بود.
    جزئیات: در استشهادیه، به جزئیات وقایع، از جمله تاریخ تقریبی وقوع هر حادثه، مکان وقوع، و هرگونه شاهد عینی دیگر، اشاره شود.
    امضا: تمامی شاهدان باید استشهادیه را امضا کنند.
    مهر و امضا: استشهادیه باید در دفترخانه اسناد رسمی یا در حضور یک مقام رسمی امضا و مهر شود.
    توصیه می‌شود که برای تکمیل این استشهادیه و پیگیری قانونی موضوع، به یک وکیل مراجعه کنید.

    مراحل بعدی
    پس از تهیه استشهادیه، می‌توانید همراه با سایر مدارک (مانند گواهی پزشکی) به دادسرا مراجعه کرده و شکایت خود را مطرح نمایید. دادسرا پس از بررسی پرونده، تصمیم لازم را اتخاذ خواهد کرد.
    توجه: این پیش‌نویس صرفاً یک نمونه است و ممکن است با توجه به شرایط خاص پرونده، نیاز به تغییراتی داشته باشد.
    موفق باشید

ملیحه دوستی 15 مهر 1403 پاسخ

با سلام و خسته نباشید خدمت اقای مهدی علیجانی
من دنباله نمونه استشهادی محلی بودم که اتفاقی با این صفحه اشنا شدم و چندتا از پاسخ و پرسش های مردم با شما رو دیدم و از اینکه همه سوالات با خونسردی وکامل و متین پاسخ داده شده بود
واقعا
واقعا
واقعا
حیرت زده شدم از اینقد توضیحاته عالی و نمونه استشهادیه ها و پاسخ صحیح و جز به جزشما
خدا خیرتون بده.من به هر سایتی مراجعه کردم و متن ها رو خوندم اکثر وکیلا به جای راهنمایی فقط و فقط گفتن شما به وکیل مراجه کن یا گفتن شما با ما تماس بگیر یا گفتن شما تشریف بیار دفتر ما تا ما جیبت رو خالی کنیم تا بهت بگیم برو بشین خونت کاری از دسته ما ساخته نیست.

    mehdi alijani 15 مهر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    خیلی ممنون سپاسگزارم
    ببخشید بابت تاخیر در جواب به جهت مسافرت
    شما لطف دارید
    امیدوارم جواب سوالتان را پیدا کرده باشید
    دوستان وکیل شاید به دلیل مشغله کاری امکان جوابگویی را نداشته باشند و شایسته نیست همه را با یک دید مورد قضاوت قرار دهیم
    در هر حال موفق باشید

hamid 16 مهر 1403 پاسخ

با عرض سلام و احترام و تشکر ویژه بابت لطف و پاسخگویی شما ب سوالات
من با یک تبعه اهل افغانستان درگیر شدمدو ایسان ب پرداخت دیه محکوم شده اند و تقاضای اعسار نموده اند و در دادخواست خود اظهار نموده اند ک اموال منقول و غیر منقولی ندارند و مستاجر میباشند در صورتی ک هم منزل شخصی دارند و هم خودروی شخصی و از تمکن مالی خوبی برخوردار هستند و همانطور ک مستحضرید ب صورت قانونی چیزی بنام اتباع ثبت نمیشود و بنامشان نیست.من چگونه میتوانم درخواست اعسار ایشان را رد نمایم؟؟
ضمنا از شعبه رسیدگی ک پرسیدم گفت یک متن استشهادیه محلی بنویس ک ایشان دارای اموال منقول و غیر منقول است و وضعیت مالی مطلوبی دارند ولی من نمیدانم ک متن را ب چه صورت بنویسم و چطور بیان کنم ،اگر لطف کنید و یک نمونه متن استشهادیه در این مورد بنویسد خیلی ممنون شما هستم خدا خیرتون بده..

    mehdi alijani 16 مهر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر

    نمونه متن استشهادیه:
    استشهادیه
    اینجانب [نام و نام خانوادگی]، به شماره شناسنامه [شماره شناسنامه]، ساکن [آدرس کامل]، گواهی می‌نمایم که به مدت [مدت زمان آشنایی] با آقای/خانم [نام و نام خانوادگی طرف مقابل]، تبعه کشور افغانستان، آشنایی کامل داشته و دارم.
    با توجه به مشاهدات و اطلاعاتی که از ایشان دارم، به صراحت اعلام می‌دارم که:
    ایشان دارای منزل مسکونی شخصی در [آدرس منزل] می‌باشد.
    ایشان دارای خودروی [نوع خودرو] با پلاک [پلاک خودرو] می‌باشند.
    ایشان به طور مرتب به [کشور مبدا یا سایر کشورها] مسافرت می‌نمایند و از وضعیت مالی خوبی برخوردار هستند.
    با توجه به اطلاعاتی که از منابع موثق کسب نموده‌ام، ایشان دارایی‌های دیگری نیز در [کشور مبدا یا سایر کشورها] دارند.
    با توجه به مراتب فوق، به نظر می‌رسد که ادعای اعسار ایشان از پرداخت دیه محکوم به، صحیح نبوده و ایشان توانایی پرداخت دیه را دارند.
    امضا:
    [نام و نام خانوادگی]
    [شماره ملی]
    [تاریخ]
    امضاهای شاهدان:
    [نام و نام خانوادگی شاهد اول]
    [شماره ملی شاهد اول]
    [نام و نام خانوادگی شاهد دوم]
    [شماره ملی شاهد دوم]

    نکات تکمیلی:
    بهتر است این استشهادیه را به همراه سایر مدارک و اسناد مرتبط به دادگاه ارائه دهید.
    در صورت امکان، می‌توانید از تصاویر یا فیلم‌هایی که از دارایی‌های طرف مقابل تهیه کرده‌اید استفاده کنید.
    در صورتی که اطلاعاتی در مورد حساب‌های بانکی یا املاک طرف مقابل در کشورهای دیگر دارید، می‌توانید به آن اشاره کنید.

    توجه:
    این نمونه استشهادیه تنها یک نمونه کلی است و ممکن است با توجه به شرایط خاص پرونده شما نیاز به تغییراتی داشته باشد.
    برای تنظیم دقیق‌تر و قانونی‌تر استشهادیه، بهتر است با یک وکیل متخصص مشورت کنید.
    موفق باشید

hamid 16 مهر 1403 پاسخ

سلام و عرض احترام
ببخشید یک نفر از اتباع خارجه ب پرداخت دیه محکوم شده و درخواست اعسار کرده و تو دادخواستی ک ارایه کرده نوشته اموال منقول و غیر منقولی ندارم و مستاجر میباشم درحالی ک هم خودرو شخصی پرشیا داره و هم موتور داره و هم ۳ دانگ خونه ای ک میشینه مال خودشه ولی چون اتباع هستند ب صورت رسمی و محضری چیزی بنامشون ثبت نمیشه و معمولا ب صورت وکالتی معامله میکنن ایا امکان اثبات ایسار این شخص وجود داره؟؟
خودم از دادگاه ک پرسیدم گفت ی استشهاد محلی بنویس ولی نمیدونم چی باید بنویسم و متنش چی باشه..
ممنون میشم ی نمونه متن برا این موضوع بنویسید
تشکر

    mehdi alijani 16 مهر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    در سوال مشابه پاسخ داده شد
    موفق باشید

زهرا 17 مهر 1403 پاسخ

سلام وقت بخیر مزاحمی در این دوسال داشتیم که باعث ایجاد رعب و وحشت برای همسایگان در نصف شب ها و خود ما شده بود فرد خاطی از پشت بام همسایه ها برای ایجاد مزاحمت آنان و اقدام به آزار و اذیت نموده ،و هم اکنون در چنگال قانون اسیر گشته چه نوع استشهادنامه ای رو باید پر کنیم

    mehdi alijani 20 مهر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    نمونه‌ای از متن استشهادیه:
    بسمه تعالی
    اینجانبان، زیر امضا، گواهی می‌دهیم که در تاریخ‌های مختلف، آقای/خانم [نام و نام خانوادگی فرد خاطی] ساکن [آدرس دقیق]، اقدام به مزاحمت و ایجاد رعب و وحشت برای ساکنین مجتمع مسکونی [آدرس مجتمع] نموده است. ایشان از پشت بام ساختمان، اقدام به [شرح دقیق مزاحمت‌ها] نموده و باعث ایجاد ترس و وحشت در بین همسایگان شده است. ما این موارد را به دفعات مکرر مشاهده نموده‌ایم.
    امضا و اثر انگشت شاهدان:
    [نام و نام خانوادگی شاهد اول]
    [نام و نام خانوادگی شاهد دوم]

    توصیه می‌شود برای تنظیم دقیق‌تر استشهادیه، با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید.
    موفق باشید

hamid 17 مهر 1403 پاسخ

سلام و عرض ادب
تشکر ویژه بابت لطف و محبت شما دوست عزیز..

ناشناس 19 مهر 1403 پاسخ

سلام وقتتون بخیر.من چهار سال هست که عقدم وتوی این مدت همش دعوا داشتیم با همسرم ،آدم پرخاشگری هست زود عصبی میشه وتوهین فوش یه خودم وخانوادم میده ودست بزن داره سر هرچیزی شروع به کتک زدن میکنه خیلی اذیتم میکنه ،شاهد ام فقط خانوادش هستند که دیدن منو کتک زده و برادر کوچیکم وفقط دوتا از رفیق هاش از زبان خودش شنیدن که گفته خانمم رو زدم ودیدن بددهنی رو بهم واینکه به سمت حمله به طرفم اومده ،من فقط عکس دارم از بدنم که سیاه و کبود شده .هیچ اقدامی هم هنوز نکردم برا طلاق و شکایت و جدایی میشه راهنمایم کنید که باید چیکار کنم و کارم رو چطور پیش ببرم ؟این آدم اصلا محبت نداره ،احترام نمیزاره ،به انداز کافی وقت نمیزاره ،همش بی احترامی میکنه اصلا قشنگ صحبت نمیکنه وعصبی ام هست.

    mehdi alijani 20 مهر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر

    مواردی که باید در نظر بگیرید:
    مدارک: عکس‌های کبودی‌ها می‌تواند مدرک مهمی در اثبات ادعای شما باشد. سعی کنید هر مدرک دیگری که نشان‌دهنده خشونت همسرتان است (مانند پیام‌های تهدیدآمیز، شهادت شاهدان و …) را نیز جمع‌آوری کنید.
    امنیت: در درجه اول، امنیت خود را در نظر بگیرید. اگر احساس خطر می‌کنید، می‌توانید به خانه یکی از اقوام یا دوستان نزدیک بروید یا با پلیس تماس بگیرید.
    مشاوره: مراجعه به یک مشاور خانواده یا روانشناس می‌تواند به شما در درک بهتر شرایط و تصمیم‌گیری کمک کند. همچنین، مشاور می‌تواند راهکارهایی برای مقابله با این شرایط به شما ارائه دهد.
    وکیل: برای پیگیری قانونی موضوع، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید. وکیل می‌تواند به شما در مورد حقوقتان و مراحل قانونی طلاق و شکایت از همسرتان راهنمایی کند.
    حمایت اجتماعی: از خانواده و دوستان خود کمک بگیرید. صحبت کردن با افرادی که به شما اعتماد دارند می‌تواند بسیار مفید باشد.

    مراحل احتمالی:
    جمع‌آوری مدارک: تمام مدارک مربوط به خشونت همسرتان را جمع‌آوری کنید.
    مشاوره: به یک مشاور مراجعه کنید.
    وکیل: با یک وکیل مشورت کنید.
    شکایت: با توجه به مدارک و مشاوره وکیل، می‌توانید از همسرتان شکایت کنید.
    طلاق: در کنار شکایت، می‌توانید درخواست طلاق نیز بدهید
    موفق باشید

ساره طلوع 29 مهر 1403 پاسخ

سلام وادب ..پسر بنده در خانه پدرم مستاجر میباشد ،،همسایه بغلی وقت وبی وقت ایجاد مزاحمت میکند یعنی مدت ۲۰ ساله که حیاط را کارگاه کرده وبا پتک کار میکندطوری که دیوار ساختمان پدرم ترک برداشته ،،در روز حادثه پسرم ظهر تازه خوابیده بوده واستراحت میکرده که صدای پتک بقدری مهیب بوده که اینها فکر میکنند که بمب است اهل خانه با عجله بیرون میروند که مادرم هم بخاطر عجله از پله ها میافتد ،،،بیرون که میروند میبینند صدا از حیاط همسایه بغلی میباشد ،،در را میزنند که اعتراض کنند همسایه باپتک بدست بیرون میاید باهمسرش اعتراض اینها را که میبیند باپتک بصورت خودش میزند ،،،وبه ۱۱۰ زنگ میزنیم وامبولانس میاید،،او رفته شکایت علیه پسرم کرده که او زده ،،حال پسرم چگونه از خودش میتواند دفاع کند ؟

    mehdi alijani 10 آبان 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    برای دفاع از فرزندتان در برابر اتهام ناروای همسایه، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

    1. جمع‌آوری مدارک:
    گزارش پزشکی: گزارش پزشکی از آسیب‌های وارده به مادرتان را تهیه کنید. این گزارش نشان می‌دهد که حادثه چگونه رخ داده است و چه عواملی باعث آسیب‌دیدگی ایشان شده است.
    گزارش پلیس: گزارش پلیس از تماس شما با ۱۱۰ و اظهارات شما و همسایگان را درخواست کنید. این گزارش می‌تواند نشان‌دهنده‌ی وقایع روز حادثه باشد.
    شهادت شاهدان: از همسایگان و افرادی که شاهد این حادثه بودند، استشهادیه بگیرید. در استشهادیه، شاهدان باید به طور دقیق شرح دهند که چه چیزی را دیده‌اند و شنیده‌اند.
    عکس و فیلم: اگر ممکن است، از محل حادثه، آسیب‌های وارده به ساختمان و هر مدرک دیگری که می‌تواند به نفع شما باشد، عکس یا فیلم تهیه کنید.
    قرارداد اجاره: قرارداد اجاره خانه‌ای که فرزندتان در آن ساکن است را نیز به دادگاه ارائه دهید.
    2. تنظیم شکایت متقابل:
    علیه همسایه به دلیل مزاحمت، تخریب اموال، تهدید و ضرب و جرح شکایت کنید.
    در شکایت خود به طور مفصل به وقایع ۲۰ سال گذشته و مزاحمت‌های مستمر همسایه اشاره کنید.
    به دادگاه ثابت کنید که این همسایه سابقه‌ی ایجاد مزاحمت و خشونت دارد.
    3. حضور در دادگاه:
    در جلسه دادگاه حضور داشته باشید و به سوالات قاضی پاسخ دهید.
    مدارک جمع‌آوری شده را به دادگاه ارائه دهید.
    از شاهدان خود بخواهید در دادگاه شهادت دهند.
    4. مشاوره حقوقی:
    برای پیگیری این پرونده، حتما با یک وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنید. وکیل می‌تواند به شما در تنظیم شکایت، جمع‌آوری مدارک و دفاع از حقوق خود کمک کند.
    موفق باشید

علیرضا 29 مهر 1403 پاسخ

با سلام
بنده یک مقدار کالایی رو به شخصی تحویل دادم تا از بندر به تهرات حمل کند
ولی ایشان از تحویل کالا خودداری کرده و در دادگاه مدعی شده که کالا مال خودش میباشد
در صورتی که بنده یه قرارداد حق العمل کاری با پسر ایشان دارم
یه متن استشهادیه با چه مزمونی میتونم اماده کنم تا ثابت بشه کالا مال بنده بوده و ایشان حمل کننده کالا

    mehdi alijani 10 آبان 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    نمونه متن استشهادیه:
    ما امضاکنندگان ذیل، به این وسیله شهادت می‌دهیم که در تاریخ [تاریخ]، آقای/خانم [نام و نام خانوادگی شما]، یک محموله کالا شامل [مشخصات دقیق کالا] را به آقای/خانم [نام و نام خانوادگی طرف مقابل] به منظور حمل از [مبدأ] به [مقصد] تحویل دادند.
    اینجانب [نام و نام خانوادگی شاهد اول]، به عنوان شاهد این معامله، تأیید می‌نمایم که آقای/خانم [نام و نام خانوادگی شما] مالک قانونی کالا بوده و صرفاً از آقای/خانم [نام و نام خانوادگی طرف مقابل] درخواست نموده‌اند تا کالا را به مقصد مورد نظر حمل نماید.
    اینجانب [نام و نام خانوادگی شاهد دوم] نیز به عنوان شاهد این معامله، شهادت می‌دهم که در زمان تحویل کالا حضور داشته‌ام و از مالکیت آقای/خانم [نام و نام خانوادگی شما] بر کالا مطلع هستم.
    مشخصات کامل شاهدان:
    نام و نام خانوادگی:
    شماره شناسنامه:
    کد ملی:
    آدرس:
    شماره تماس:
    امضاهای شاهدان:

    توجه:
    تعداد شاهدان می‌تواند بیش از دو نفر باشد.
    بهتر است از افرادی به عنوان شاهد انتخاب شوند که مورد اعتماد باشند و بتوانند در دادگاه شهادت دهند.
    استشهادیه را در چند نسخه تهیه کرده و هر یک از شاهدان یک نسخه از آن را امضا کنند.
    موفق باشید

زهرا 05 آبان 1403 پاسخ

با سلام متن استشهاد نامه میخواستم یک شهرک با 98 قطعه زمین متعلق به پرسنل همکار تصمیم گرفتن در کارهای عمرانی خودشون بصورت خود جوش هزینه کنند مثلا گرفتن تراکتور .اوردن شن برای تسطیح کوچه ها ولی دوتا از صاحبان زمین همکاری نمی کنند حتی یکیشون سه تا قطعه زمین بنامش خورده معلوم نیست بنظر میرسه یک قطعه زیادی باشه حالا یک متن میخواسیم از طریق مراج زیربط ببینیم چکار باید کرد

    mehdi alijani 10 آبان 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    قبل از تهیه استشهاد نامه، چند نکته مهم را باید در نظر بگیرید:
    جمع‌آوری امضا: از تمام مالکانی که تمایل به همکاری دارند، استشهادیه‌ای مبنی بر موافقت آن‌ها با انجام کارهای عمرانی و هزینه کردن جمعی برای آن، جمع‌آوری کنید. در این استشهادیه باید نام و نام خانوادگی، شماره ملی و امضای هر یک از مالکان قید شود.
    مشخصات دقیق زمین‌ها: در استشهادیه، مشخصات دقیق زمین‌های هر یک از مالکان، از جمله شماره قطعه، متراژ و … را ذکر کنید.
    مبلغ هزینه‌ها و نحوه تقسیم آن: در استشهادیه، به طور مشخص به مبلغی که هر یک از مالکان باید پرداخت کنند و نحوه تقسیم هزینه‌ها اشاره کنید.
    هدف از انجام کارهای عمرانی: به طور واضح، هدف از انجام این کارهای عمرانی را ذکر کنید (مثلاً تسطیح کوچه‌ها، ایجاد فضای سبز و …).
    ارجاع به مراجع ذی‌ربط: در پایان استشهادیه، به مراجع ذی‌ربطی که قرار است این استشهادیه به آن‌ها ارائه شود، اشاره کنید (مثلاً شورای حل اختلاف، اداره ثبت اسناد و املاک و …).

    نمونه‌ای از متن استشهادیه:
    ما امضاکنندگان ذیل، مالکان قطعات زمین واقع در شهرک [نام شهرک]، به نشانی [آدرس دقیق شهرک]، با توجه به اینکه اکثریت قریب به اتفاق مالکان این شهرک، به منظور بهبود وضعیت عمرانی و رفاهی آن، تصمیم به انجام کارهای عمرانی مشترک از قبیل [ذکر کارهای عمرانی] گرفته‌اند، به این وسیله اعلام می‌داریم که با پرداخت سهم خود از هزینه‌های این پروژه موافقت کامل داریم.
    مشخصات زمین‌های متعلق به هر یک از امضاکنندگان به شرح زیر است:

    با توجه به اینکه هزینه‌های پیش‌بینی شده برای انجام این پروژه، مبلغ [مبلغ کل] تومان می‌باشد، هر یک از امضاکنندگان متعهد می‌گردند مبلغ [مبلغ سهم هر یک] تومان را به حساب مشترکی که به این منظور افتتاح خواهد شد، واریز نمایند.
    بدیهی است که تصمیمات مربوط به نحوه انجام کارهای عمرانی و نظارت بر اجرای آن، با رأی اکثریت مالکان اتخاذ خواهد شد.
    خواهشمند است این استشهادیه به عنوان مدرکی مبنی بر توافق اکثریت مالکان، جهت انجام اقدامات قانونی لازم، مورد استفاده قرار گیرد.
    تاریخ:
    امضاهای مالکان:
    موفق باشید

جواد 07 آبان 1403 پاسخ

با سلام و احترام
تشکر ویژه از پاسخگویی جنابعالی
گوشی بنده به در مترو سرقت رفته گوشی رو بیمه کرده بودم. یک نمونه استشهاد محلی برای ارائه به بیمه میخوام. ممنون میشم ارسال کنید. تشکر فراوان

    mehdi alijani 10 آبان 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    استشهاد محلی
    اینجانب [نام و نام خانوادگی]، به شماره شناسنامه [شماره شناسنامه] و کد ملی [کد ملی]، ساکن [آدرس دقیق]، به این وسیله شهادت می‌دهم که در تاریخ [تاریخ] ساعت تقریبی [ساعت] در ایستگاه مترو [نام ایستگاه مترو]، در حال سوار شدن به قطار مترو بودم که متوجه شدم گوشی تلفن همراه مدل [مدل گوشی] به شماره سریال [شماره سریال گوشی] که متعلق به [نام و نام خانوادگی صاحب گوشی] می‌باشد، از کیف وی به سرقت رفته است.
    اینجانب به عنوان شاهد عینی این اتفاق، ضمن تأیید وقوع سرقت مذکور، به صراحت اعلام می‌دارم که در زمان وقوع جرم، هیچ‌گونه دخالتی در این امر نداشته‌ام.
    مشخصات اینجانب به شرح زیر می‌باشد:
    نام و نام خانوادگی:
    شماره شناسنامه:
    کد ملی:
    شماره تماس:
    آدرس:
    تاریخ:
    امضا:

    نکات مهم:
    تکرار استشهاد: بهتر است از چند نفر از افرادی که شاهد این اتفاق بوده‌اند، استشهاد محلی اخذ کنید.
    جزئیات: در استشهاد محلی، به جزئیات وقوع حادثه مانند تاریخ، ساعت، محل دقیق، مدل گوشی و هرگونه مشخصه دیگر که به شناسایی گوشی کمک می‌کند، اشاره کنید.
    صحت و سقم: اطمینان حاصل کنید که افرادی که به عنوان شاهد استشهاد می‌دهند، به صورت دقیق واقعه را شرح دهند و اطلاعات ارائه شده توسط آنها صحیح باشد.
    تأیید هویت: مطمئن شوید که هویت شاهدان به طور کامل در استشهاد ذکر شده باشد.
    ارائه به بیمه: استشهاد محلی را به همراه سایر مدارک مورد نیاز به شرکت بیمه ارائه دهید.
    موفق باشید

امین 09 آبان 1403 پاسخ

سلام یکی اومده هم مورد آزار و اذیت همسایه ها شده و هم شیشه منزل مرا شکسته و بامن هم درگیر شده و کتک زده و پدرم را مورد ضرب قرار داده؟بعد رفته بینی خود راشکسته و ثابت کرده
من چیکار میتونم کنم

    mehdi alijani 10 آبان 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر

    مراحل پیشنهادی برای پیگیری این موضوع:
    مراجعه به پلیس: اولین قدم مراجعه به کلانتری و ثبت شکایت است. در شکایت خود به طور دقیق و با ذکر جزئیات به موارد زیر اشاره کنید:
    تاریخ و ساعت وقوع هر یک از حوادث (آزار و اذیت همسایه‌ها، شکستن شیشه، درگیری و ضرب و شتم)
    محل وقوع هر حادثه
    اسامی شاهدان عینی (در صورت وجود)
    نوع آسیب‌های وارد شده به شما، پدرتان و منزل‌تان (با ارائه مدارک پزشکی و عکس)
    ادعای شکستن بینی فرد مقابل و ارائه مدارک پزشکی او
    جمع‌آوری مدارک: تمامی مدارک مرتبط با این پرونده را جمع‌آوری کنید. این مدارک شامل:
    گزارش پزشکی از آسیب‌های وارده به شما و پدرتان
    عکس‌های محل حادثه و آسیب‌های وارده
    هرگونه مدرک دیگری که نشان‌دهنده‌ی صحت ادعای شما باشد (مانند فیلم، پیامک، شهادت همسایه‌ها)
    پیگیری پرونده: به صورت مرتب با کلانتری و دادسرا تماس بگیرید و از روند رسیدگی به پرونده خود مطلع شوید.
    موفق باشید

حسین 12 آبان 1403 پاسخ

سلام.وقت بخیر.راه عبوری خانه ما ی خیابان ۱۰ متریه. ک هرساله توسط مالک زمین کشاورزی مورد تعرض قرار میگیره و از عرض خیابان کم شده.لطفآ بفرمایید چجور نامه ای برای مراجعه قانونی ارائه بدیم

    mehdi alijani 06 آذر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر

    نکات مهم در نگارش نامه:

    اطلاعات دقیق: در نامه خود به طور دقیق و مشخص به موارد زیر اشاره کنید:
    آدرس دقیق ملک خود و راه عبور مورد نظر
    مدت زمانی که این تعرض ادامه داشته است
    ابعاد اولیه و فعلی راه عبور
    خساراتی که در اثر این تعرض به شما وارد شده است (مثلا مشکلات تردد، کاهش ارزش ملک و…)
    اسناد و مدارکی که دال بر مالکیت شما بر ملک و راه عبور است (مانند سند ملک، نقشه‌های قدیمی و…)
    ادعاهای روشن: به طور واضح و روشن ادعاهای خود را مطرح کنید و از عبارات مبهم و کلیشه ای پرهیز کنید.
    زبان رسمی و محترمانه: نامه را با زبانی رسمی و محترمانه بنویسید و از الفاظ رکیک و توهین‌آمیز خودداری کنید.
    پیوست‌ها: تمامی اسناد و مدارکی که در تایید ادعاهای شما هستند را به نامه پیوست کنید.
    ساختار کلی نامه:

    سربرگ: نام و نام خانوادگی شما، آدرس، شماره تماس و تاریخ نگارش نامه
    گیرنده: نام و سمت فرد یا سازمانی که نامه به آن ارسال می‌شود (مثلا شهردار، رئیس شورای حل اختلاف)
    موضوع: درخواست رسیدگی به تعرض به راه عبور ملک
    متن نامه: در این قسمت به طور مفصل به موضوع تعرض به راه عبور و دلایل خود بپردازید.
    درخواست: در پایان نامه، درخواست خود را به طور صریح بیان کنید (مثلا درخواست رسیدگی فوری به موضوع، صدور دستور توقف تعرض و…)
    پیوست‌ها: لیستی از اسناد و مدارکی که به نامه پیوست شده است.
    موفق باشید

احمد رضا 16 آبان 1403 پاسخ

سلام و احترامات خدمت تون استاد گرامی
پدر بزرگمون از سیستان بوده به علت مشکلات که داشته رفته طرف افغانستان بعد همونجا مریض شده فوت کرده پدرامون هم از افغانستان تابعیت گرفته الان ما برگشت اومدیم ایران که نحوه هاش میشم میخواهیم یک استشهادیه اثبات هویت از اقوام بنویسیم و ما ۱۱ برادر و ۷ خواهریم آیا همه را داخل استشهادی ذکر کنیم ممنون از رهنمایی تون

    mehdi alijani 06 آذر 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    در مورد ذکر نام همه برادران و خواهران در استشهادیه:
    به طور کلی ذکر نام همه افراد خانواده در استشهادیه، به خصوص در مواردی که تعداد اعضای خانواده زیاد است، چندان مرسوم نیست و ممکن است باعث طولانی شدن و پیچیدگی استشهادیه شود.

    پیشنهاد می‌شود:
    انتخاب نمایندگان: از بین برادران و خواهران، چند نفر را که بیشتر با موضوع آشنا هستند و اطلاعات دقیق‌تری دارند، به عنوان نماینده انتخاب کنید.
    تمرکز بر افراد کلیدی: در استشهادیه، به جای ذکر نام همه افراد، بر افرادی که ارتباط مستقیم و نزدیکی با پدر بزرگتان داشته‌اند و می‌توانند به طور دقیق‌تر به موضوع شهادت دهند، تمرکز کنید.
    تاکید بر نسب: در استشهادیه، بر نسب شما به پدر بزرگتان و همچنین ارتباط او با ایران تاکید کنید.
    ذکر مدارک: اگر مدارک دیگری مانند شناسنامه قدیمی، عکس‌های خانوادگی یا هر مدرک دیگری دارید که نشان‌دهنده رابطه شما با پدر بزرگتان باشد، به آن‌ها اشاره کنید.
    محتوای استشهادیه:
    در استشهادیه باید به نکات زیر توجه کنید:
    مشخصات کامل: نام، نام خانوادگی، شماره شناسنامه، تاریخ تولد و آدرس کامل همه افرادی که استشهادیه را امضا می‌کنند.
    نسبت با متوفی: ذکر نسبت دقیق هر یک از امضاکنندگان با پدر بزرگتان.
    اطلاعات دقیق درباره متوفی: نام کامل، نام پدر، تاریخ تولد، محل تولد، محل فوت و دلایل سکونت در افغانستان.
    مدت زمان آشنایی با متوفی: ذکر مدت زمانی که هر یک از امضاکنندگان با متوفی در ارتباط بوده‌اند.
    اطلاعات تکمیلی: هرگونه اطلاعات دیگری که می‌تواند به اثبات نسب و تابعیت ایرانی پدر بزرگتان کمک کند، مانند اسامی اقوام مشترک، محل زندگی قبلی خانواده در ایران و …

    نکات مهم:
    اعتبار شهود: افرادی که استشهادیه را امضا می‌کنند، باید افرادی قابل اعتماد و مطلع از موضوع باشند.
    تاییدیه مراجع ذی‌صلاح: ممکن است برای اثبات ادعاهای خود، نیاز به تاییدیه مراجع ذی‌صلاح مانند اداره ثبت احوال یا سفارت ایران در افغانستان داشته باشید.
    مشاوره حقوقی: بهتر است قبل از تنظیم نهایی استشهادیه، با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید تا از صحت و قانونی بودن آن اطمینان حاصل کنید.

    نمونه‌ای از جمله‌بندی استشهادیه:
    “ما، امضاکنندگان ذیل، به عنوان برادران و خواهران [نام پدر بزرگ]، فرزند [نام پدر پدر بزرگ]، گواهی می‌دهیم که وی متولد [محل تولد] و دارای تابعیت ایرانی بوده است. به دلیل [دلایل مهاجرت] به افغانستان مهاجرت کرده و متاسفانه در آنجا فوت نموده است. ما به عنوان اعضای خانواده، از نسب خود به وی آگاه بوده و این موضوع را تایید می‌نماییم.”
    توجه: این تنها یک نمونه است و استشهادیه شما باید بر اساس شرایط خاص شما و اطلاعاتی که در اختیار دارید، تنظیم شود.
    موفق باشید

بگشیر 23 آذر 1403 پاسخ

سلام جناب وکیل وقتتون بخیر
آقا ما توی روستامون یه قطعه زمینی در مجاورت خونه ی پدریمون هست که از بیش از ۵۰ سال قبل محل خرمن کوبی و استراحت گوسفند و کارهای کشاورزی پدربزرگ و عموی پدرم و بعد از آن پسر عموهای پدرم و ما بوده که سند هم نداره ، همون سال اول توسط پدربزرگمون هموار و قابل استفاده شده ، الان یک نفر از اهالی روستا اومده میگه این زمین جلوی خونه ی شما رو من سال ۶۷ از فرزندان یکی از خوانین روستا خریداری کرده م و قولنامه ش رو هم دارم و الان از دست ما شکایت کرده ، خریدار تا امسال یکبار هم این موضوع رو مطرح نکرده بود حتی بعد از سال ۶۷ یعنی چند سال بعد از اینکه پدربزرگمون و عموی پدرم روی اون زمین تملک پیدا کرده بودن مادر این خریدار یه روز قصد داشته توی یک گوشه ی این زمین فضولات حیوانی رو خالی کنه که با برخورد شدید بزرگان ما مواجه میشه و دیگه پیداشون نمیشه ، و اون موقع هم هیچ حرفی از خرید این زمین نکردن و صرفاً بخاطر خالی بودن اون قسمت از زمین قصد انبار کردن فضولات رو داشته ، اگه اون موقع مالک این زمین بودن چرا بهشون اجازه اون کار رو ندادن ؟ چرا اصلأ مطرح نکردن ؟ الان ما یه متن استشهادیه می‌خوایم که اثبات کنیم این زمین تحت تملک ما بوده و توسط ما هموار و قابل استفاده شده . ممنون میشم زحمتش رو بکشی
لازم به ذکر هست بر فرض صحت قولنامه برای سال ۶۷ ( که شبهاتی دال بر جدید بودن اون هم وجود داره چون تا الان این موضوع مطرح نشده ) اونی که قولنامه کرده هیچ سندی دال بر مالکیت قطعه زمین جلوی منزل ما رو نداشته و فقط از فرزندان خان بوده و سند دیگر زمین هاشون رو داشته ، چطور می‌تونه این زمین ما رو به همراه زمین های کشاورزی که مال خودش بوده رو بفروشه ؟؟؟ الانم در قید حیات نیست .
و همینطور اقوام و خانواده اون شخص فروشنده همون سال‌های اول چند مرتبه با پدربزرگ ما و عموی پدرم و پسرعموهای پدرم دعوا می‌کنند که این زمین رو تصرف کنن که نمیتونن و زمین در تصرف ما می‌مونه و الانم اکثریت روستا اذعان دارند که این زمین از قدیم الایام جای خرمن کوبی ماها بوده
کاربری زمین هم در طرح هادی روستا فضای سبز می باشد.
الان ما باید با استشهادیه فقط از این زمین دفاع کنیم یا باید شکایتی رو هم ثبت کنیم ؟
متن استشهادیه رو هم می‌خوایم و هزینه ش رو هم پرداخت میکنم خدمتتون
با عرض معذرت بخاطر طولانی بودن موضوع

    mehdi alijani 28 دی 1403 پاسخ

    سلام و وقت بخیر

    متن استشهادیه
    تاریخ: [تاریخ روز]
    مکان: [نام روستا]
    اینجانبان، اشخاص ذیل، ساکن روستای [نام روستا]، به استحضار می‌رسانیم که:
    قطعه زمین واقع در [موقعیت دقیق زمین، مثلاً مجاورت منزل آقای/خانم …]، از بیش از ۵۰ سال پیش تاکنون، تحت تملک و استفاده خانواده [نام خانوادگی شما] بوده است. این زمین توسط پدربزرگ آقای/خانم [نام شما]، مرحوم [نام پدربزرگ]، هموار و قابل استفاده شده و از آن برای امور کشاورزی، خرمن‌کوبی و نگهداری گوسفندان استفاده می‌شده است.
    پس از فوت پدربزرگ، این زمین در اختیار عموی پدر آقای/خانم [نام شما]، مرحوم [نام عمو]، و سپس پسرعموهای ایشان قرار گرفته و نهایتاً در اختیار خانواده [نام خانوادگی شما] بوده است. اینجانبان به عنوان اهالی روستا، شهادت می‌دهیم که این زمین همیشه در تصرف و استفاده خانواده [نام خانوادگی شما] بوده و هیچ‌گاه فرد دیگری ادعای مالکیت آن را نداشته است.
    همچنین، اینجانبان به یاد داریم که در گذشته، خانواده [نام خانوادگی خریدار] سعی کردند بدون هیچ دلیل موجهی، بخشی از این زمین را برای انبار کردن فضولات حیوانی استفاده کنند که با مخالفت شدید بزرگان خانواده [نام خانوادگی شما] مواجه شدند و پس از آن، هیچ‌گونه ادعایی نسبت به این زمین مطرح نکردند.
    این استشهادیه به جهت تأیید مالکیت و تصرف طولانی‌مدت خانواده [نام خانوادگی شما] بر این زمین ارائه می‌گردد.
    امضا کنندگان:
    نام و نام خانوادگی: [نام کامل]، شماره شناسنامه: [شماره شناسنامه]، امضا: [امضا]
    نام و نام خانوادگی: [نام کامل]، شماره شناسنامه: [شماره شناسنامه]، امضا: [امضا]
    نام و نام خانوادگی: [نام کامل]، شماره شناسنامه: [شماره شناسنامه]، امضا: [امضا]

    اقدامات قانونی برای دفاع از زمین
    جمع‌آوری مدارک
    استشهادیه‌ای که توسط اهالی روستا امضا شده است.
    هرگونه عکس، فیلم یا سند دیگر که نشان‌دهنده استفاده طولانی‌مدت شما از زمین باشد.
    شهادت همسایگان و بزرگان روستا.

    شکایت به دادگاه
    به دادگاه حقوقی مراجعه کنید و درخواست اثبات مالکیت و تصرف زمین را بدهید.
    در شکایت خود، به سابقه طولانی‌مدت استفاده از زمین و عدم ادعای مالکیت توسط دیگران اشاره کنید.

    ابطال ادعای خریدار
    اگر خریدار ادعا می‌کند زمین را در سال ۶۷ خریداری کرده، باید ثابت کند که فروشنده (فرزندان خان) مالک قانونی زمین بوده‌اند.
    شما می‌توانید با ارائه استشهادیه و شواهد دیگر، ادعای خریدار را رد کنید.

    طرح هادی روستا
    با توجه به اینکه کاربری زمین در طرح هادی روستا، فضای سبز است، می‌توانید از این موضوع نیز برای دفاع از زمین استفاده کنید.
    اگر زمین در طرح هادی به نام شما یا خانواده‌تان ثبت شده باشد، این موضوع به نفع شما خواهد بود.

    درخواست کارشناسی
    می‌توانید از دادگاه درخواست کنید تا کارشناس رسمی دادگستری، وضعیت زمین و سابقه استفاده از آن را بررسی کند.

    نکات مهم
    سابقه تصرف: اگر شما و خانواده‌تان بیش از ۲۰ سال به طور مستمر و بدون اعتراض از زمین استفاده کرده‌اید، ممکن است بتوانید ادعای مالکیت بر اساس تصرف را مطرح کنید.
    عدم ادعای مالکیت: اگر خریدار تاکنون ادعای مالکیت نکرده است، این موضوع به نفع شما است و می‌توانید از آن در دادگاه استفاده کنید.
    شهود: هرچه تعداد شهودی که به نفع شما شهادت می‌دهند بیشتر باشد، احتمال موفقیت شما در دادگاه افزایش می‌یابد.

    هزینه‌ها
    هزینه تنظیم استشهادیه در دفترخانه اسناد رسمی (در صورت تمایل به رسمی‌کردن آن) بستگی به تعرفه‌های دفترخانه دارد.
    هزینه‌های دادگاه و کارشناسی نیز معمولاً بر اساس تعرفه‌های قضایی محاسبه می‌شود.
    اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، می‌توانید با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید.
    موفق باشید!

مصطفی 28 آذر 1403 پاسخ

سلام ممنون بابت زمانی که میگذارید برای پاسخگویی اینقدر دقیق
من استشهادیه محلی میخوام برای حسن رفتار و اخلاق اجتماعی و اینکه تا کنون رفتار نا متعارف و غیر اخلاقی و شرعی در این شهر نداشته برای دادگاه
اگر لطف کنید بسیار سپاسگذار میشم

    mehdi alijani 28 دی 1403 پاسخ

    سلام و عرض ادب
    خوشحالم که پاسخ‌ها براتون مفید بوده‌اند. برای تهیه استشهادیه محلی جهت اثبات حسن رفتار و اخلاق اجتماعی، می‌توانید از نمونه زیر استفاده کنید. این استشهادیه باید توسط افراد معتبر و قابل اعتماد (مانند همسایگان، آشنایان یا همکاران) امضا شود و به دادگاه ارائه گردد.

    استشهادیه محلی برای حسن رفتار و اخلاق اجتماعی
    تاریخ: [تاریخ روز]
    مکان: [نام شهر یا محله]
    اینجانبان، اشخاص ذیل، ساکن [نام محله یا شهر]، به استحضار می‌رسانیم که:
    آقا/خانم [نام و نام خانوادگی فرد مورد نظر]، فرزند [نام پدر]، متولد [تاریخ تولد]، شماره شناسنامه [شماره شناسنامه]، از جمله افراد معتمد و مورد احترام در این محله/شهر می‌باشد.
    ایشان در طول سال‌هایی که در این محل ساکن بوده‌اند، همواره رفتار و اخلاقی نیکو و پسندیده داشته‌اند و هیچ‌گونه رفتار ناپسند، غیر اخلاقی یا خلاف شرع از ایشان مشاهده نشده است. ایشان به عنوان فردی متدین، بااخلاق و مورد اعتماد در جامعه شناخته می‌شوند و همواره در کمک به دیگران و رعایت حقوق همسایگان و آشنایان پیشقدم بوده‌اند.
    این استشهادیه به جهت تأیید حسن رفتار و اخلاق اجتماعی آقا/خانم [نام و نام خانوادگی] ارائه می‌گردد.
    امضا کنندگان:
    نام و نام خانوادگی: [نام کامل]، شماره شناسنامه: [شماره شناسنامه]، امضا: [امضا]
    نام و نام خانوادگی: [نام کامل]، شماره شناسنامه: [شماره شناسنامه]، امضا: [امضا]
    نام و نام خانوادگی: [نام کامل]، شماره شناسنامه: [شماره شناسنامه]، امضا: [امضا]

    نکات مهم در تنظیم استشهادیه
    تعداد شهود: حداقل ۲ تا ۳ نفر از افراد معتبر (ترجیحاً کسانی که با فرد مورد نظر آشنا هستند) باید استشهادیه را امضا کنند.
    مشخصات کامل شهود: نام، نام خانوادگی، شماره شناسنامه و امضای شهود باید به طور کامل در استشهادیه ذکر شود.
    ارائه به دادگاه: پس از تنظیم استشهادیه، می‌توانید آن را به همراه سایر مدارک (مانند شناسنامه، گواهی‌های دیگر و …) به دادگاه ارائه دهید.
    اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، می‌توانید با یک وکیل متخصص مشورت کنید.
    موفق باشید!

مجید 27 دی 1403 پاسخ

سلام وقت بخیر
چقدر دقیق و با حوصله جواب همه رو دادید

یک استشهادیه میخوام برای یکی از اقوام که معافیت پزشکی داره و گواهینامه داره ولی دو ساله
میخوایم استشهادیه بنویسیم که مدت گواهینامه ش رو طولانی تر کنند

    mehdi alijani 28 دی 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    استشهادیه
    تاریخ: [تاریخ روز]
    مکان: [نام شهر یا محله]
    اینجانبان، اشخاص ذیل، ساکن [نام محله یا شهر]، به استحضار می‌رسانیم که:
    آقا/خانم [نام و نام خانوادگی فرد مورد نظر]، فرزند [نام پدر]، متولد [تاریخ تولد]، شماره شناسنامه [شماره شناسنامه]، صاحب گواهینامه رانندگی به شماره [شماره گواهینامه]، به دلیل شرایط خاص پزشکی (معافیت پزشکی) و با توجه به مدارک پزشکی معتبر، قادر به انجام امور روزمره خود بدون استفاده از وسیله نقلیه شخصی نمی‌باشد.
    ایشان در طول [مدت زمان، مثلاً دو سال گذشته] به دلیل مشکلات پزشکی، نیاز مبرم به استفاده از خودروی شخصی داشته‌اند و گواهینامه ایشان تنها راه برای انجام امور ضروری زندگی بوده است. با توجه به این شرایط، از مسئولین محترم اداره راهنمایی و رانندگی تقاضا داریم مدت اعتبار گواهینامه ایشان را تمدید نمایند تا بتوانند به زندگی عادی خود ادامه دهند.
    این استشهادیه به جهت تأیید نیاز ایشان به تمدید اعتبار گواهینامه ارائه می‌گردد.

    امضا کنندگان:
    نام و نام خانوادگی: [نام کامل]، شماره شناسنامه: [شماره شناسنامه]، امضا: [امضا]
    نام و نام خانوادگی: [نام کامل]، شماره شناسنامه: [شماره شناسنامه]، امضا: [امضا]
    نام و نام خانوادگی: [نام کامل]، شماره شناسنامه: [شماره شناسنامه]، امضا: [امضا]

    نکات مهم:
    تعداد شهود: حداقل ۲ تا ۳ نفر از افراد معتبر (ترجیحاً کسانی که با شرایط پزشکی فرد آشنا هستند) باید استشهادیه را امضا کنند.
    مدارک پزشکی: بهتر است همراه با استشهادیه، مدارک پزشکی معتبر (مانند گواهی پزشک معالج یا نامه از بیمارستان) نیز ارائه شود.
    مراجعه به اداره راهنمایی و رانندگی: پس از تهیه استشهادیه و مدارک لازم، به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه کنید و درخواست تمدید اعتبار گواهینامه را ارائه دهید.
    اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، می‌توانید با اداره راهنمایی و رانندگی محل زندگی خود تماس بگیرید یا از یک وکیل مشورت بگیرید.
    موفق باشید

علی 27 دی 1403 پاسخ

با سلام
آیا فقط با یک استشهادیه محلی با عنوان مزاحمت برای همسایه می‌توان شخصی را محکوم کرد، اگر طرف مقابل درخواست بررسی صحت استشهادیه را نماید یا درخواست قسم شهود را نماید آیا قاضی دستور بررسی را می‌دهد یا شهود را برای قسم احضار میکند؟

    mehdi alijani 28 دی 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    در مورد مزاحمت برای همسایه و استفاده از استشهادیه محلی به عنوان مدرک، باید به نکات زیر توجه کنید:

    1. ارزش استشهادیه محلی
    استشهادیه محلی به عنوان یک مدرک نوشتاری از سوی شهود، می‌تواند در دادگاه مورد استناد قرار گیرد.
    اما این استشهادیه به تنهایی ممکن است برای محکومیت کافی نباشد، مگر اینکه شواهد و مدارک دیگری نیز ارائه شود.

    2. درخواست بررسی صحت استشهادیه
    اگر طرف مقابل (خوانده) درخواست بررسی صحت استشهادیه را بدهد، قاضی می‌تواند این درخواست را بپذیرد.
    در این صورت، قاضی ممکن است از شهود استشهادیه بخواهد تا در دادگاه حاضر شوند و شهادت خود را تکرار کنند یا حتی تحت سوگند (قسم) شهادت دهند.

    3. احضار شهود برای شهادت
    اگر قاضی به صحت استشهادیه شک کند یا طرف مقابل درخواست احضار شهود را بدهد، قاضی می‌تواند دستور احضار شهود را صادر کند.
    شهود موظف خواهند بود در دادگاه حاضر شوند و تحت سوگند شهادت دهند. اگر شهود حاضر نشوند یا شهادت آنها با استشهادیه مغایرت داشته باشد، ممکن است استشهادیه اعتبار خود را از دست بدهد.

    4. تأثیر شهادت شهود
    اگر شهود در دادگاه حاضر شوند و شهادت دهند، قاضی بر اساس شهادت آنها و سایر مدارک ارائه‌شده تصمیم می‌گیرد.
    اگر شهادت شهود قانع‌کننده باشد، ممکن است قاضی حکم به محکومیت طرف مقابل بدهد. در غیر این صورت، ممکن است ادعای مزاحمت رد شود.

    5. نکات مهم
    استشهادیه محلی باید توسط افراد معتبر و قابل اعتماد امضا شده باشد.
    اگر شهود نتوانند در دادگاه حاضر شوند یا شهادت آنها ضعیف باشد، ممکن است استشهادیه اعتبار لازم را نداشته باشد.
    بهتر است علاوه بر استشهادیه، مدارک دیگری مانند فیلم، عکس، یا گزارش پلیس نیز ارائه شود تا ادعای مزاحمت تقویت شود.

    نتیجه:
    قاضی می‌تواند در صورت درخواست طرف مقابل، دستور بررسی صحت استشهادیه را بدهد و شهود را برای شهادت احضار کند. بنابراین، استشهادیه به تنهایی ممکن است برای محکومیت کافی نباشد، مگر اینکه شهود در دادگاه حاضر شوند و شهادت خود را تأیید کنند.
    در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، مشورت با یک وکیل متخصص در امور حقوقی توصیه می‌شود.
    موفق باشید

علی 08 بهمن 1403 پاسخ

سلام وقت بخیر شرمنده مزاحم اوقات تون میشم
من تو مجتمع مسکونی زندگی میکنم هر طبقه ۳واحد هست مدتی هست که توی یکی از این واحدها خانواده ای ساکن شدن که متاسفانه پسرشون اعتیاد داره .همه اش تو خونه آهنگ می‌ذاره و در خونه رو باز می‌ذاره صدای آهنگش باعث آزار واذیت میشه بچه کوچیک دارم از وقتی که این خانواده اومده از ترسشون تنها بیرون نمیرن سه هفته پیش مادر این آقا برای اینکه به خودشونم آزار میرسوندن پلیس خبر کردن این آقا قصد داشت که مادرشونو با تبر بزنه از خونه اشون یه مقداری مواد مخدرواموال مسروقه پیدا شد ایشون رو دستگیر کردن منتها الان بعد از سه هفته برگشتن همسایه گفتن استشهاد جمع کنیم تا این خانواده از اینجا نقل مکان کنند میشه یه استشهاد باتوجه به مشکل ما بنویسید به خدا از ترس این آقا بچه هام اذیت میشن البته همه همسایه ها از دستشون شاکی هستن

    mehdi alijani 08 بهمن 1403 پاسخ

    سلام وقت بخیر
    در مورد تهیه استشهاد، نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

    شرح دقیق و مستند مشکلات: در استشهاد باید به طور دقیق و مستند به مشکلاتی که به دلیل حضور این خانواده با آن مواجه هستید اشاره کنید. مواردی مانند:
    ایجاد سروصدا و مزاحمت‌های شبانه‌روزی
    مصرف مواد مخدر و نگهداری از مواد مسروقه
    تهدید و ایجاد رعب و وحشت در بین همسایگان
    تاثیر منفی بر امنیت و آرامش ساکنین، به خصوص کودکان
    امضای همه همسایگان متضرر: استشهاد باید توسط همه همسایگانی که از این مشکلات متضرر شده‌اند امضا شود. هرچه تعداد امضاها بیشتر باشد، تاثیرگذاری استشهاد بیشتر خواهد بود.
    تاریخ و محل تنظیم استشهاد: در بالای استشهاد تاریخ و محل تنظیم آن قید شود.
    ارائه به مراجع ذی‌صلاح: استشهاد تهیه شده را به همراه سایر مدارک به مراجع ذی‌صلاح مانند شورای حل اختلاف، کلانتری یا شهرداری ارائه دهید.

    نمونه‌ای از متن استشهاد:
    ما امضاکنندگان ذیل، ساکنین واحدهای … مجتمع مسکونی واقع در …، به استحضار می‌رسانیم که از مدتی پیش خانواده‌ای در واحد … این مجتمع ساکن شده‌اند که متأسفانه پسر این خانواده به اعتیاد مبتلا بوده و به طور مداوم اقدام به ایجاد مزاحمت و سروصدا برای سایر ساکنین می‌نماید. وی با پخش موسیقی با صدای بلند در ساعات نامناسب، مصرف مواد مخدر در منزل، نگهداری از اموال مسروقه و تهدید همسایگان، آرامش و امنیت ساکنین را به خطر انداخته است.
    با توجه به اینکه حضور این فرد در مجتمع، امنیت و آسایش سایر ساکنین، به ویژه کودکان را به شدت تهدید می‌کند، از مراجع ذی‌صلاح درخواست داریم تا نسبت به رفع این مشکل اقدام عاجل معمول نمایند.

    توجه:
    این تنها یک نمونه است و شما می‌توانید با توجه به شرایط خود، متن استشهاد را کامل‌تر و دقیق‌تر کنید.
    توصیه می‌شود برای تنظیم دقیق‌تر استشهاد و پیگیری قانونی موضوع، با یک وکیل مشورت کنید.
    مراحل بعدی:
    پس از تهیه و ارائه استشهاد، باید منتظر اقدامات مراجع ذی‌صلاح باشید. معمولاً این مراجع با بررسی پرونده و ادله ارائه شده، تصمیم مناسب را اتخاذ خواهند کرد.

    نکات مهم:
    حفظ آرامش و خونسردی: در طول این فرایند سعی کنید آرامش خود را حفظ کرده و با همسایگان دیگر همکاری کنید.
    جمع‌آوری مدارک: هرگونه مدرکی که نشان‌دهنده مزاحمت‌ها و مشکلات ایجاد شده توسط این خانواده باشد (مانند فیلم، عکس، شهادت شهود) را جمع‌آوری کنید.
    پیگیری مستمر: پیگیری مستمر پرونده را فراموش نکنید تا به نتیجه مطلوب برسید.
    امیدوارم با انجام این مراحل بتوانید مشکل خود را حل کرده و به آرامش و امنیت مورد نظر دست یابید.
    توجه: اطلاعات ارائه شده در این پاسخ صرفاً جنبه اطلاع‌رسانی داشته و جایگزین مشاوره حقوقی نیست. برای دریافت مشاوره دقیق‌تر، توصیه می‌شود با یک وکیل مشورت کنید.
    موفق باشید

نظر بدهید

Call Now Button